Bill Starr 5X5 עד 100% ש1מן

מה זה משנה מאיפה יצאת ואיפה למדת,
מספיק לקרוא משפט אחד בשביל לדעת מהי ההגדרה של סקוואט מלא.

לקרוא זה לא מספיק, צריך גם להבין.

טוב אין לי כח לריב
איך בקנדה ? ואיך אתה כל היום על הפורום ? צא לטייל

אני באוניברסיטה בינתיים. עוד לא יודע איך בקנדה, עדיין מתאקלם.

כן, יש מכון באוניברסיטה עם 3 ראקים ו-4 במות. מחר אני עושה מנוי, אז נראה איך שם. בסיור הקצר שעשיתי שם, היה בראק מישהו שעשה סקוואט מלא (נראה לי לפחות, כי אני לא בטוח מה ההגדרה).

הייתי רוצה לשמוע שיפוע של מה אתה מודד, זה מעניין.
מפרק הירך, מכיר?
הפטלה בברך, מכיר?
שיפוע שלילי ביניהם ניקרא לשבור מקביל שניקרא סקוואט מלא
ככה ניצלים המוני חתלתולים בטקסס!

אם אתה לא מכיר את אחד המושגים, חפש בגוגל.
בהצלחה אחי.

אולי די כבר?
על מה הוויכוח המטופש? האם דניאל שבר מקביל או לא?
רן ו- PL: יכולתם פשוט לומר שבסרטון נראה שהוא לא שובר מקביל, אבל שאתם מאמינים למי שהיה שם וראה את זה מהזווית המרחבית הנכונה וזהו. לא חבל על כל הוויכוח הזה, שמעכיר את האווירה? עדיף שכולנו נתעל את האנרגיות האלה ליותר משקל על המוט מאשר לוויכוחים חסרי תוחלת.
אלכס ורן: דברו ביניכם ולאחר שתלבנו את העניינים תחגגו עם ג'חנון וסליבוביץ' או צויקה, מה שיש לרומני הזה.

נערך לאחרונה:
אולי די כבר?
רן ו- PL: יכולתם פשוט לומר שבסרטון נראה שהוא לא שובר מקביל, אבל שאתם מאמינים למי שהיה שם וראה את זה מהזווית המרחבית הנכונה וזהו. לא חבל על כל הוויכוח הזה, שמעכיר את האווירה? עדיף שכולנו נתעל את האנרגיות האלה ליותר משקל על המוט מאשר לוויכוחים חסרי תוחלת.
אלכס ורן: דברו ביניכם ולאחר שתלבנו את העניינים תחגגו עם ג'חנון וסליבוביץ' או צויקה, מה שיש לרומני הזה.

אין לי בעיה עם אלכס, אני עדיין אוהב אותו 😘

וכבר הודתי שזה הזווית צילום ושטעיתי, אז אני לא מבין על מה המהומה
אם הוא היה שם כדור פיטבול מתחת אז זה היה יותר ברור

נערך לאחרונה:
אולי די כבר?
אין קשר בין הסקוואט של דניאל לבין הויכוח שהיה פה בעמודים האחרונים.

לא היה אימון מיום שני כי הייתי בחופשה,
מחר אני חוזר על שבוע 3 וממשיך לפי האקסל.

---------- התגובה התווספה ב 23:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:27 ----------

LB 80,110,130,150,180KGX4
BP 60,70,80,90,112.5KG
PC (3 REPS) 60,70,75,80,85KG

מדהים איך שבוע בלי אימון גורם למשקלי נוצה להיות קשים.
הסקוואט ביאס אותי, יכולתי לרדת לחמישית ואולי היה עולה, פשוט לא הייתי מסוגל לנשום...

כיף לחזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית