הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה שלא הולך בכח הולך ביותר כח.

menashe93

משתמש פעיל
552
19
נק' מוניטין:
8,439
552
19
התחלתי היום Texas Method.
שבוע 1:
אימון 1-
סקוואט 160ק"ג 5X5.
פרס 67.5ק"ג 5X5.
חתירה 115ק"ג 5X5.
היה מתיש מאד ובנוסף יש לי שאלה:איך אמור להתבצע החימום לאימון הווליום,התאוששות והעצימות?

ברוכים הבאים, שיהיה בהצלחה!

חימום כמו תמיד - המינימום שאתה צריך לעשות בשביל לעשות את הסטים של העבודה.

• פותח/ת השרשור
תודה.
עשיתי 2 סטים- סט ראשון 60ק"ג 5 חזרות ואחר כך 100ק"ג 3 חזרות ואז 160.. היו לי קצת כאבים בגב התחתון.. סביר להניח בגלל החימום.
אז עכשיו, אני לא רוצה לעשות חימום ארוך, כי גם ככה אני יוצא עייף מת אחרי 5 סטים!

אני אישית הייתי עושה חימום הרבה יותר ארוך. אני לא כ"כ דוגמה כי באופן כללי אני צריך חימום ארוך מהרגיל, אבל בכל מקרה קפיצה מ100 ל160 נראית לי קצת מהירה מידי. מה שאני עושה בד"כ זה באופן יחסי הרבה סטים במשקלים נמוכים, בשביל לחמם את הגוף אבל בכל זאת לא להתעייף ואז סינגלים למעלה.

בכל מקרה אין כמו ניסוי וטעייה בעניין הזה בשביל לדעת מה טוב בשבילך, אם אתה חושב שמה שעשית היום היה קצר מידי תנסה להוסיף כמה סטים אימון הבא ותראה אם זה מרגיש לך יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
טוב אני אנסה על עצמי כמה וריאציות.
מה אתה חושב על זה בתור חימום:3 סט של 40%,60% ו80% 3 חזרות לפני הכניסה למשקל עבודה?
זה יכול להוות קבוע?-ז"א החימום יהיה ככה גם בווליום גם בהתאוששות וגם בעצימות?

בהצלחה !

חימום, מה שיגרום לך לעשות הכי טוב את העבודה.

PC אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
תודה!
עשיתי בחודש וחצי האחרון של הלינארית. לא כתוב PC בטקסס מטוד, אפשר להחליף את החתירה ב-PC(או לפחות רק ביום ההתאוששות)?

תודה!
עשיתי בחודש וחצי האחרון של הלינארית. לא כתוב PC בטקסס מטוד, אפשר להחליף את החתירה ב-PC(או לפחות רק ביום ההתאוששות)?
ברור,
TM זו לא תוכנית, זו שיטה,
אתה בוחר את התרגילים.
מה שרשום באקסל זה לדוגמא, ואני חושב שהם לקחו את התוכנית למטרת היפרטרופיה.

• פותח/ת השרשור
שבוע 1, אימון 2:
פרונט סקוואט 60ק"ג,100ק"ג ואז 127.5ק"ג 3X3.
לחיצת חזה 60ק"ג,80ק"ג,100ק"ג ואז 115ק"ג 3X3.
פאור קלין 60ק"ג, 75ק"ג ואז 90ק"ג 3X3.
היה אימון די קל, רק הגמישות בפרונט סקוואט עיצבנה אותי.

איזה כיף שפתחת לוג, אתה בחור חזק, יהיה נחמד לראות את ההתקדמות שלך.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה! אני אתקדם כמה שאוכל(עכשיו אני 100ק"ג עד 105ק"ג ככה), אני מרגיש כמו יקזונה.

• פותח/ת השרשור
בינואר אני אהיה 18.
🥰

---------- התגובה התווספה 26-08-2010 ב 16:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה 25-08-2010 ב 20:10 ----------

שבוע 1:אימון 3-
סקוואט 60ק"ג,100ק"ג,140ק"ג,180ק"ג(חימום:2-3 חזרות) ואז 200ק"ג חזרה 1.
פרס:60ק"ג,70ק"ג,80ק"ג(3 חזרות) ואז 90ק"ג חזרה 1.
דדליפט:90ק"ג,130ק"ג,160ק"ג,190ק"ג(3 חזרות) ואז 220ק"ג חזרה 1.

• פותח/ת השרשור
למה? זה מה שהיה רשום בקובץ EXL.. שבוע1-חזרה 1,שבוע2-2חזרות,שבוע3-3חזרות ואז שוב פעם 1,2,3..
לעשות 3 חזרות?

נערך לאחרונה:
למה לא לעשות 3 אם אתה יכול, שינוי טווח החזרות נועד בשביל להמשיך את ההתקדמות, במקרה ולא נתקעת אין טעם לשנות בינתיים.

דרך אגב החימום שלך של 3 חזרות עם 80 קילו ואז חזרה 1 ל90, לדעתי לא נכון, אתה מבזבז הרבה כוח לסט עבודה עם חימום של 3 חזרות במשקל קרוב למשקל עבודה, גם בסקוואט אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
טוב, אני אדאג למשוך את זה ל-3 חזרות..
ולגבי החימום אני מסנה כל מיני וריאציות לפני המשקלי עבודה,אז זה ישתנה עד שאני אמצא דרך טובה להתחמם להרמה כבדה.בסקוואט אני חושב ש-2 חזרות ל 180 דווקא היה מוצדק, לפחות כדי להרגיש את המשקל על הגב.

אז תעשה חזרה 1 לדעתי,
גם אני חייב להרגיש את המשקל על הגב לפני המשקל עבודה, אז אני עושה חזרה 1.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית