עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במאמר רשום שצריך למשוך את המוט לחזה אני מכיר שצריך למשוך לכיוון הבטן, משיכה לכיוון החזה גורם לזה שיותר עבודה תיפול על הכתפיים ופחות על הרחב גבי.
אני לא חושב שלעשות את זה בצורה חופשית זו צורה לביצוע התרגיל הזה מכיוון שזה מאד מעמיס על הגב התחתון ולבצע את התרגיל אחרי אימון של סקוואט ודדליפט או אחד משניהם יהיה קשה מאד מבחינת הגב דבר שיגרום לפגיעה בהתאוששות וליקוי טכניקה (מעייפות בעיקר).
אני ממליץ לעשות את התרגיל בצורת הpendlay כאשר את נשען עם כול הגוף על ספסל מוגבה ומוריד מהעומס על הגב
זו צורה חדשה לחתור?
כמה ניסיון יש לך עם אימון סקוואט ודדליפט שאחריו אתה עושה חתירה?
לא הרבה אבל אני זוכר כשאני הייתי עושה מה שהיה מגביל אותי מבחינת משקלים בדרך כלל זה העייפות של הגב התחתון. שזה משפיע גם על הטכניקה ויכול להוביל לפציעות. בעיקרון אפשר להגיד שהספסל הוא כלי עזר כדי לא להגביל את עצמך במשקלים אפשר להקביל את זה לרצועות בדדליפט
זה גם מעייף לעשות דדליפט אחרי סקוואט, או קלין אחרי סנאץ', או כל תרגיל אחר לצורך העניין. זה לא אומר שלא ניתן להתרגל לזה ושזה מסוכן, ובטח שזה לא יכול להיות תירוץ להקל על עצמך עם תרגילים פחות אפקטיביים.