הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בבנט אובר ראו

AMIR2000

משתמש פעיל
300
1
נק' מוניטין:
-32
300
1
אני עושה בנט אובר שאני משאיר את המוט באוויר

אני צריך תמונות איפה אוחזים את המוט
ובאיזה מרחק הרגל צריכה להיות
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי איפה לאחוז ועוד כמה דברים
אבל לא הבנתי הרגליים צריכים להיות מתחת למוט כמו בדדליפט?

אני גם רוצה להוסיף שאלה.
בפרס הידיים צריכות להיות מקבילות לכתפיים או לתפוס באחיזה יותר רחבה ?
וכפות הידיים צריכות והיות ישרות או כפופות אלייך ?

1. טיפה רחב מכתפיים
2. כפופות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כיפוף קל של כף היד ככה שהמוט יישב על שורש כף היד מעל למפרק... ככה לפחות אני עושה

במאמר רשום שצריך למשוך את המוט לחזה אני מכיר שצריך למשוך לכיוון הבטן, משיכה לכיוון החזה גורם לזה שיותר עבודה תיפול על הכתפיים ופחות על הרחב גבי.

אני לא חושב שלעשות את זה בצורה חופשית זו צורה לביצוע התרגיל הזה מכיוון שזה מאד מעמיס על הגב התחתון ולבצע את התרגיל אחרי אימון של סקוואט ודדליפט או אחד משניהם יהיה קשה מאד מבחינת הגב דבר שיגרום לפגיעה בהתאוששות וליקוי טכניקה (מעייפות בעיקר).
אני ממליץ לעשות את התרגיל בצורת הpendlay כאשר את נשען עם כול הגוף על ספסל מוגבה ומוריד מהעומס על הגב

• פותח/ת השרשור
אני עושה בנט אובר רגיל כי אני לא יכול לשמור על הגב מקושת בפנדלי ראו
ואת המוט צריך למשוך בחזה תחתון בין הבטן לחזה
אני לא עושה סקוואט ודדליפט בגל טכניקה,אבל אני עושה תרגילים מורכבים אחרים...

לתומר - לא אמורה ליהיות בעיה לעשות את התרגיל הזה בשילוב עם סקוואט באותו אימון (ראה תוכניות כוח כמו מדקאו)

עייפות לפי דעתי היא עדיין לא תירוץ לפגיעה בטכניקה.

במאמר רשום שצריך למשוך את המוט לחזה אני מכיר שצריך למשוך לכיוון הבטן, משיכה לכיוון החזה גורם לזה שיותר עבודה תיפול על הכתפיים ופחות על הרחב גבי.

אני לא חושב שלעשות את זה בצורה חופשית זו צורה לביצוע התרגיל הזה מכיוון שזה מאד מעמיס על הגב התחתון ולבצע את התרגיל אחרי אימון של סקוואט ודדליפט או אחד משניהם יהיה קשה מאד מבחינת הגב דבר שיגרום לפגיעה בהתאוששות וליקוי טכניקה (מעייפות בעיקר).
אני ממליץ לעשות את התרגיל בצורת הpendlay כאשר את נשען עם כול הגוף על ספסל מוגבה ומוריד מהעומס על הגב

זו צורה חדשה לחתור?

כמה ניסיון יש לך עם אימון סקוואט ודדליפט שאחריו אתה עושה חתירה?

זו צורה חדשה לחתור?

כמה ניסיון יש לך עם אימון סקוואט ודדליפט שאחריו אתה עושה חתירה?

לא הרבה אבל אני זוכר כשאני הייתי עושה מה שהיה מגביל אותי מבחינת משקלים בדרך כלל זה העייפות של הגב התחתון. שזה משפיע גם על הטכניקה ויכול להוביל לפציעות. בעיקרון אפשר להגיד שהספסל הוא כלי עזר כדי לא להגביל את עצמך במשקלים אפשר להקביל את זה לרצועות בדדליפט

אז הגב התחתון שלך לא חזק מספיק. מה שמגביל אותי במשיכה זו האחיזה וגם הכתפיים

לא הרבה אבל אני זוכר כשאני הייתי עושה מה שהיה מגביל אותי מבחינת משקלים בדרך כלל זה העייפות של הגב התחתון. שזה משפיע גם על הטכניקה ויכול להוביל לפציעות. בעיקרון אפשר להגיד שהספסל הוא כלי עזר כדי לא להגביל את עצמך במשקלים אפשר להקביל את זה לרצועות בדדליפט

זה גם מעייף לעשות דדליפט אחרי סקוואט, או קלין אחרי סנאץ', או כל תרגיל אחר לצורך העניין. זה לא אומר שלא ניתן להתרגל לזה ושזה מסוכן, ובטח שזה לא יכול להיות תירוץ להקל על עצמך עם תרגילים פחות אפקטיביים.

זה גם מעייף לעשות דדליפט אחרי סקוואט, או קלין אחרי סנאץ', או כל תרגיל אחר לצורך העניין. זה לא אומר שלא ניתן להתרגל לזה ושזה מסוכן, ובטח שזה לא יכול להיות תירוץ להקל על עצמך עם תרגילים פחות אפקטיביים.

אם אין לו בעיה עם התאוששות ועייפות של הגב אז שיעשה חופשי. אני זוכר כשהייתי מתאמן על זה אחרי אימון של קלינים וסקוואטים הגב התחתון היה מה שמגביל אותי מלהרים כבד, לכן מצאתי פתרון עם הספסל.

אבל אחי לא הבנתי, בפרס הידיים צריכות להיות כפופות אליי לאורך כל התנועה ובבנצ' הן צריכות להיות ישרות לכל אורך התנועה ? (כאילו יד ישרה לגמרי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית