הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - החל עידן הסמולוב!״:

עדכון לוג: 25/09/16

שבוע אינטנס ראשון, אימון ראשון!
122.5KG 1x3
142.5KG 1x4
160KG 3x4
160KG 0x5
  • אז ככה, אחרי שבוע הפסקה מהקריאטין, ושבוע של נטישת הנפחים (שלדעתי זאת טעות לחלק מהאנשים - אפרט) חזרתי ל3 שבועות אינטנס.
  • חגרתי ב160 קילו, עשיתי את שלושת הסטים ובסט האחרון לקראת הסוף יצא לי קליק מהגב (הסיפור הידוע שלי) אבל בגירסת "ג'וניור", לא רציתי להגיע למצב שאני שוב מושבת שבוע אז עשיתי את השיקולים שלי והפסקתי את האימון מבלי לקחת סיכון.סה"כ ויתרתי על חמישייה אחת.
  • אין ספק שהקריאטין נתן לי כוח משמעותי ויכול להיות שהויתור עליו במהלך השבוע היה טעות. מה שכן, לפני התוכנית לא היה לי 160 ל3 רביעיות אז נשאר חלק מהאפקט שלו.. אבל זו לא הדרך להגיע ל200 לסינגל.
  • לגבי נשיטת הנפחים - בעקרון הייתי צריך לנוח אפילו שבועיים. אבל גם שבוע היה יותר מדי - ככל שהגוף של המתאמן והמשקלים קטנים יותר, כך הוא יתאושש מהר יותר, במיוחד שבסמולוב אתה מפתח התאוששות מטורפת.. משמע, כנראה שכבר הספקתי להתאושש מהנפחים והתחלתי במהלך השבוע לאבד כוח. יכול להיות שהיה במקרה שלי עדיף להמשיך ישר לאינטנס (@Idan Golany אז שאלת אותי לגבי הכוח שנאבד, אז כן, אבל במקרה שלך עדיין עדיף לרדת קצת במשקלים אחרי מנוחה טובה מאשר להפצע עוד יותר ולרדת לגמרי. כמובן שזאת דעתי)

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה פומפה, תודה על כל העזרה!
אני מבחינתי "נח" את השבוע הזה בעיקר בגלל הפציעה, בלי הפציעה אני הייתי יכול לרוץ כבר עם התוכנית ולהתחיל את הסייקל של הIntensity, אבל נו טוב, נעבוד בטווח ה50-60% מה1RM שלי, קצת מהירות ושבוע הבא נתחיל כבר את הסייקל האינטנסיטי....לא בטוח שזה מה שייתן לרגליים שלי להתאושש ולהחלים מהפציעה לגמרי, אבל שיהיה.....

למה אתה טוען שאומגה 3 לא יעילה מבחינת אימונים? אני לוקח ויטמין די ואומגה 3 וראיתישיפור מדהים בזמן האחרון מבחינת כאבי מפרקים שהיו לי.
זה שאתה לא נותן לגוף שלך להתואשש כמעט בכלל ימנע אפילו מזריקות לשפר את ההרגשה שלך.
והיה כיף לפגוש אותך ואת המהלך הלבן באימון, מכון חמוד בסך הכל.

למה אתה טוען שאומגה 3 לא יעילה מבחינת אימונים? אני לוקח ויטמין די ואומגה 3 וראיתישיפור מדהים בזמן האחרון מבחינת כאבי מפרקים שהיו לי.
זה שאתה לא נותן לגוף שלך להתואשש כמעט בכלל ימנע אפילו מזריקות לשפר את ההרגשה שלך.
והיה כיף לפגוש אותך ואת המהלך הלבן באימון, מכון חמוד בסך הכל.
שמע אני לוקח שנים אומגה 3. והנה נפצעתי עדיין. מבחינתי אם אני עובד בטכניקה טובה ועדיין נפצע, אז זה כנראה מעומס שהגוף לא עומד בו.. אבל בשביל זה אני לוקח תוספי תזונה, כדי לדאוג שהוא כן יעמוד בעומסים.. אם בכל זאת לא עמדתי בעומסים למרות שלקחתי את התוספים, מה עשיתי כאן חוץ למשרוף כסף? באימונים שהם לא אינטסיבים כמו סמולוב אין סיבה שאפצע מסקוואט פעם-פעמיים בשבוע, גם בלי אומגה.

עדכון לוג: 27/09/16

שבוע אינטנס ראשון, אימון שני (בוטל)
דווקא קבלתי דומס בגב התחתון מהאימון הקודם, הייתי בטוח שזה מה שימנע ממני להתאמן.דווקא מה שלא הייתי מוכן אליו זה מה שהשבית אותי היום: גולני כנראה הדביק אותי בפציעה שלו, הרגשתי מתיחה של שריר האמסטרינג ברמה שהייתי יורד וסובל. יכלתי לסחוב את הפציעה עד לסוף האימון אבל זה סיכון מיותר. אקווה שמחר הכל יעבור ויהיה אפשר לעשות את האימון כמו שצריך. בנתיים עשיתי קצת בנץ':
Bench press 85KG 3x5
Dumbbell Bench press 62KG 3x10

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמע אני לוקח שנים אומגה 3. והנה נפצעתי עדיין. מבחינתי אם אני עובד בטכניקה טובה ועדיין נפצע, אז זה כנראה מעומס שהגוף לא עומד בו.. אבל בשביל זה אני לוקח תוספי תזונה, כדי לדאוג שהוא כן יעמוד בעומסים.. אם בכל זאת לא עמדתי בעומסים למרות שלקחתי את התוספים, מה עשיתי כאן חוץ למשרוף כסף? באימונים שהם לא אינטסיבים כמו סמולוב אין סיבה שאפצע מסקוואט פעם-פעמיים בשבוע, גם בלי אומגה.
למנוע פציעות זה מילים גדולות. אבל זה בהחלט עוזר להתאוששות מפציעות ומאימונים בכללי. כמו שאמרתי לך, קריאטין למשל כמעט ולא משפיע עליי. אך האומגה 3/ ויטמין D (לא יודע מי יותר) נתנו לי דחיפה שטרם ראיתי כמותה.

למנוע פציעות זה מילים גדולות. אבל זה בהחלט עוזר להתאוששות מפציעות ומאימונים בכללי. כמו שאמרתי לך, קריאטין למשל כמעט ולא משפיע עליי. אך האומגה 3/ ויטמין D (לא יודע מי יותר) נתנו לי דחיפה שטרם ראיתי כמותה.
כמו שאמרת לכל אחד זה עובד אחרת.. אני אישית יודע איפה לחסוך כסף עכשיו חחח

עדכון לוג: 28/09/16

שבוע אינטנס ראשון, אימון שני - The End
טוב, אז הרגיש לי טוב יותר מאתמול, מספיק טוב בשביל להתאמן ולסיים את זה הפעם.
LB Squat 152.5KG 1x4, 170KG 1x3, 160KG 1x5
אחרי ה170 הרגשתי טיפה יותר את המתיחה. אחרי ה160 הרגשתי גם את התחת וגם את ההמסטרינג. אם זה לא מספיק, נחתי קצת יותר מדי ונכנסתי קר לסט השני של ה160, ירדתי למטה והבנתי שזה לא יגמר בטוב ופרשתי.

תוך כדי הסט (זה שכן עלה) אני מצליח להרגיש את הכוח של הרגליים דוחפות, מצד שני את הפערים עם הגב שמתקשה להשאר זקוף. אין שום טעם להמשיך בתוכנית מכאן. אני לא מוותר כי זה קשה מדי, או כי אני מפחד להמשיך, אלא כי כל עוד אני אמשיך בתוכנית, אחזק את הרגליים, הגב לא יתחזק באותה המידה, הפערים יגדלו והסיכוי להפצע פציעה רצינית גדלים בהרבה.
אני בשלב באימונים שאני צריך לחזק את הגב פרטנית, וזה לא מתאפשר עם סמולוב. היה אחלה של תוכנית

אז כבר תכננתי לעצמי תוכנית :
יום א' (אימון ערב) - 5X5 סקוואט - מתחיל עם 150
יום ב' מנוחה
יום ג' (אימון בוקר) - 5X5 בנץ' פרס - מתחיל עם 80
יום ד' (אימון ערב) - 3X3 סקוואט - מתחיל עם 170
1X5 דדליפט - מתחיל עם 170
יום ה' (אימון בוקר) - 3X3 בנץ' פרס - מתחיל עם 90
בנץ' פרס עם דאמבלים 3X10
פרס בישיבה עם דאמבלים 3X10
יום ו' (מנוחה/אימון ברוטציה שבועית) - קצת גב עליון, יד קדמית ושיט בסגנון.
יום שבת (מנוחה/אימון ברוטציה) - קצת גב עליון, יד קדמית ושיט בסגנון.

יש לי הרבה אילוצים מבחינת האימונים וזה הכי טוב שהצלחתי להפיק, כך שלפחות סקוואט יש לי פעמיים בשבוע, בנץ' פעמיים בשבוע, דדליפט פעם אחת והשאר רשות 🤡

קרא את שאר עדכון הלוג...

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - תם לו עידן הסמולוב״:

עדכון לוג: 30/09/16

לעת עתה הלוג של פומפה חזר להיות לוג משעמם:sweatingbullets:
בכל מקרה את התוכנית שכתבתי למעלה, אני מתכנן להתקדם פעם בשבוע במשקלים בצורה לינארית. 2.5 קילו לכל תרגיל. נראה איפה אני עומד אחרי הסמולוב...

היום זה אימון של חצי שעה (אילוצים) אבל הספקתי לא רע בשביל אימון אחרון עד יום שלישי..
Bench press 90kg 3x3
Classic deadlift 140kg 1x10

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחי איפה הפרס?😲
כן אני יודע אחי, פשוט בגלל שאין זמן אז בדקתי איפה אני דוחף אותו אבל עכשיו מצאתי לעצמי, אז אני משנה עוד קצת את התוכנית ושם את ה5*5 סקוואט והבנץ 3*3 ביחד, ו3*3 בנץ עם 5*5 סקוואט

עדכון לוג: 04/10/16

אחרי כמה ימים ללא אימון (חגים ארורים) אימון ראשון וכמובן קשה
אימון 5X5 סקוואט + 5X5 בנץ'
LB Squat 150KG 5x5
Bench press 80KG 5x5
התאמנתי במקדש של @Idan Golany עקב סגירתו של הפאוור האוס.
סה"כ היה אימון טוב ושמח שהצלחתי את ה150 ולא נחלשתי עד כדי להכשל בזה. לא רגיל כל כך למוטות חלקים באמצע, אבל הסתדרתי בסוף עם מגנזיום על הגב 😁

------------
שבוע 1
אימון 5X5 סקוואט + 5X5 בנץ' - V
אימון 3X5 פרס + 3X5 פרס (דמבלים) + 3X10 בנץ' (דמבלים) - X
אימון 3X3 סקוואט + 1X5 דדליפט - X
אימון 3X5 מתח + 3X8 חתירה + 3X8 בנץ' (דמבלים) + 3X10 כפיפת בייספס - X

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/10/16

אימון משולב - פרס + גב עליון
Press 50KG 3x5
Weighted pullups 8KG 3x5
Raws 50KG 3x10
Biceps curles 30KG 3x10

בגלל שההשבוע אין לי מספיק ימים להתאמן, צימצמתי את האימון השני והרביעי לאימון אחד.

------------
שבוע 1
אימון 5X5 סקוואט + 5X5 בנץ' - V
אימון 3X5 פרס + 3X5 פרס (דמבלים) + 3X10 בנץ' (דמבלים) - V
אימון 3X3 סקוואט + 1X5 דדליפט - X
אימון 3X5 מתח + 3X8 חתירה + 3X8 בנץ' (דמבלים) + 3X10 כפיפת בייספס - V

קרא את שאר עדכון הלוג...

הוא עובר לקאנטרי גלי גיל, המקום שגידל את שנינו 🙄
@PomFect אתה עובר לספייס או שזה היה חד פעמי?
זה היה חד פעמי.. לגבי גלי גיל אז נכון אבל זה לא מדויק.. דודי פותח חדר משקולות בתוך הגלי גיל ומעביר את כל הציוד שהיה לו לשם, החדר צריך להיות בנוי באותו הקונספט של מה שהיה הפאוור האוס לשעבר, ככה שאני לא צריך לראות את הגופיה השחורה או את כפיר 🤡
.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית