עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התאמנתי מקום אחר חחח כבר נמאס לי עם הדבר הזההיום היה פתוח מ10 עד 12?
צריכים להחליט מה עושים, בקצב הזה ימרחו אותנו עד פבואר-מרץ עם השעתיים ביום עם אופציה לימים שסגור לגמרי...התאמנתי מקום אחר חחח כבר נמאס לי עם הדבר הזה
הLB הרבה יותר נוח לי, שונא את המיקום מוט בHBולמה אתם לא מבצעים היי-באר סקוואט? זה סקוואט אתלטי לחלוטין!! 🤡🤡😛😛
צריכים להחליט מה עושים, בקצב הזה ימרחו אותנו עד פבואר-מרץ עם השעתיים ביום עם אופציה לימים שסגור לגמרי...
הLB הרבה יותר נוח לי, שונא את המיקום מוט בHB
ברור חחחחח אבל עניתי בכל זאת, מתרוצצים לנו במדינה כמה אנשים שחושבים שHB זה הסקוואט האידיאלי ושLB זה סתםשאלתי בציניות כן 😁
ברור חחחחח אבל עניתי בכל זאת, מתרוצצים לנו במדינה כמה אנשים שחושבים שHB זה הסקוואט האידיאלי ושLB זה סתם
חח בוודאי שזה רחוק ואם הייתה את האפשרות אז כן, למה לאאופק לא היית רוצה להתאמן בACT? או שיותר מדי רחוק לך?
ולמה אתם לא מבצעים היי-באר סקוואט? זה סקוואט אתלטי לחלוטין!! 🤡🤡😛😛
כן.. בנתיים הוא אומר יותר שעות (כמובן רק שיש וואדים של נשים) ואנחנו אופציה ב'צריכים להחליט מה עושים, בקצב הזה ימרחו אותנו עד פבואר-מרץ עם השעתיים ביום עם אופציה לימים שסגור לגמרי...
הLB הרבה יותר נוח לי, שונא את המיקום מוט בHB
HB זה אחלה סקוואט.ברור חחחחח אבל עניתי בכל זאת, מתרוצצים לנו במדינה כמה אנשים שחושבים שHB זה הסקוואט האידיאלי ושLB זה סתם
שלישיית מה קשור הביאו טריפל PR עם אופצייה לBBB (היום יום ראשון, יש 1+1 על ההמוברגרים)היה פיאר לדאבל היום היה רביעיית מזרוני הprx או trx ושלישיית מה קשור
531 סייקל שני/ שבוע שני (4X4)- אימון נפח בנץ' פרס
צפה בקובץ המצורף 37529
ירדנו ל4X4 אבל ממשיכים להתקדם עם עוד שיא חדש.
531 סייקל שני/ שבוע שני (3+)- אימון פרס
צפה בקובץ המצורף 37549
531 סייקל שני/ שבוע שלישי (1+)- אימון דדליפט
צפה בקובץ המצורף 37592
ציפיתי ליותר מ2 חזרות אבל עדיף מ0 חזרות
531 סייקל שני/ שבוע שלישי (1+)- אימון משולב פרס + נפח בנץ' פרס
צפה בקובץ המצורף 37617
השבוע לא יצא לי להתאמן 4 פעמים, נאלצתי לשלב אימון בנץ' ופרס ביחד
הקטע המצחיק הוא, שכמו שזה נראה אני יותר חזק בלחיצות בבקרים ובערב בסקוואט (זה גם מה שהתרגלתי לעשות) כי נתתי רק 2 חזרות עם 65 קילו, ועם 62.5 נתתי 6.
בכל מקרה מחר אימון סקוואט, ואז כנראה שלא אתאמן שבוע בגלל חופשה.
531 סייקל שני/ שבוע שלישי (1+)- אימון סקוואט
צפה בקובץ המצורף 37623
531 סייקל שלישי/ שבוע ראשון (5+)- אימון דדליפט
אחרי שבוע של מנוחה טוטאלית ללא אימונים, חוזרים לשיגרה עם סייקל חדש.
צפה בקובץ המצורף 37724
הלך מצויין הדדליפט. לא העמסתי הרבה בסקוואט כי אני צריך לסיים את כל האימונים עד יום שבת.
הנוסחא אומרת, שאם תשמע שירים של נינטנדו תקבל בוסט של 10%, אבל אם תפריז ותשמע את המנגינה מפוקימון בגיימבוי אדבנס, תוכל לקבל בוסט של אפילו 23%הדדליפט היה נראה קל, זה השירים שמזכירים את המוזיקה מהמשחקים של הפוקימון עוזרים פסיכולוגית בעוד 17% על המוט