הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון A
משקל גוף 80 קילו
JACK3D בשביל הפ1זה, הלכתי להתאמן בחרא-פלייס והפלטות שם מעפנות רצח, מוטות עבים מדי והכל בליברות
Bench press 89K 5-4-4
סט שני הספוטר עזר ויכלתי לבד, סט שלישי התעצבנתי עליו ונכנסתי בדיוק 2 דקות אחרי ואז כבר נכשלתי לבד חח
Power Clean 82.5K 1x1
בלתי אפשרי לעשות פאוור קלין עם הפלטות שם לחזרות, רק סינגלים.
Sumo Deadlift 152K 1X5
הרעל של התחרות השפיע עליי, אמרתי לעצמי אולי בגלל שסומו משתמש פחות בתחת ננסה ולא הרגשתי יחסית את הפציעה.. אז ריססתי 🤪
http://www.youtube.com/watch?v=IyWvDPm0ZiE&feature=youtu.be

אם הדדליפט לא יכאב אני אנסה לעשות משהו כזה:
בנץ, פאוורקלין, דדליפט
בנץ, פאוורקלין, פרס
בנץ, פאוורקלין, דדליפט

נערך לאחרונה:
יש לשנות את האשכול לפומפה הפתית.
תלמד ללחוץ בנאדם.

אימון B
משקל גוף 80KG (ודווקא אכלתי הרבה הסופש)
Bench press 90KG 1X4, 92.5K With stop 1xf
עשיתי בלי ספוטר ובלי כלום, ברביעי היה קשה אז לא היה טעם לנסות את החמישי. ניסיתי גם סינגל עם עצירה ל92.5 וזה קשה מאוד! אני צריך ללמוד לדחוק עם עצירה כי זה לא מרגיש לי נכון
Power Clean 80K 1X3
הפעם דאגתי למשוך בלי הידיים בכלל את הניתוק, 2 חזרות עלו בסדר ואת השלישית לא הצלחתי אז נחתי איזה חצי דקה והבאתי את השלישית.. אפשר להגיד שזה סינגל
Press 55K 1X5
לא בעיה.
סה"כ מרוצה מהאימון כי הכל ביחס למשקל גוף נמוך 😃 ואני די בטוח שמצאתי דרך לפתור את הפציעה.. בתחרות עשיתי כל מני מתיחות עם הכדור כוח והFOAM ROLLER ומאז לא הרגשתי את הפציעה עד הסומו דדליפט..

אימון C
Bench press 90K 1X5
קל מאוד D:
Sumo Deadlift 140K 1X5
הרגשה של חוסר תחושה ברגל ימין (דווקא בצד הנגדי לפציעה, בכל חזרה כדחפתי את הרגליים) ניסיתי לפני כן 155K ולא עלה, בסוף אני אפרט למה
Pullups 12.5K 3X5
בלי שום בעיות

לגבי הדדליפט - היום ניסיתי לדחוף את הריצפה עם הרגליים נטו, בלי עזרה משום מקום אחר, וזה מרגיש לי ממש קשה ליצר ככה כוח.. ממש כמו לעשות בנץ' עם עצירה על החזה - אין לי את ההתפוצצות (שבקלאסי אני תמיד מיצר את זה בלי להשתמש בידיים, לדוגמא כאן)

אני עושה מין תנועה כזה של ירידה ועליה של ההיפס וזה איכשהו נותן לי בום כשאני מתחיל לעלות, וזה לא דבר פסול, אבל זה לא הולך כל כך בסומו..
אז ה155 לא עלה כי לא הצלחתי בכלל לנתק אותו בלי הכוח "המתפרץ" ההוא. את ה140 כן. והפציעה לא כואבת לי בנתיים אבל אני חייב לעבוד על הטכניקה בסומו כי היא מרגישה לי נוראית

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פומפה יאנורקס חלש1
הקלאסי טוב מאוד, חזרה ראשונה קצת יותר מידי ידיים.
תפסיק לזיין את האוויר.

פומפה יאנורקס חלש1
הקלאסי טוב מאוד, חזרה ראשונה קצת יותר מידי ידיים.
תפסיק לזיין את האוויר.
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-Psyco.
חחחחח מ1שפע

אימון A
לא באתי בדיוק מוכן לאימון כי לא הייתי אמור להתאמן וזה.. התאמנתי שוב בחרא-פלייס
Bench press 90K 1X5
Sumo Deadlift 152K 3X1
בשלישית כבר הרגשתי את מקום הפציעה, פשוט לא היה לי חשק, בקושי נעלתי את השלישית ועזבתי. אני לא מת על הסומו גם ככה.. מת כבר שמה שהזמנתי יגיע כדי שאני אתחיל לטפל במקום
Powerclean 82K 1X1

אימון B
משקל גוף 80KG
Bench press 92.5KG 1X4
היה לי בחזרה האחרונה סיכוי של 40-60 להצליח ולא היה לי ספוטר אז החלטתי לא לנסות.. יום חמישי אני אנסה 😃
Powerclean 82.5KG 3x1 PR
היה כבד אבל היה גם אטרף
Press 57.5KG 1X5, 50KG 1X8
לא הרגשתי שמיציתי את האימון עם החמשייה הבודדה אז עשיתי עוד 8 סתם לכיף

חשבתי שיצאת מהחיטוב י'פתית, בסוף אתה תיעלם לנו..

חשבתי שיצאת מהחיטוב י'פתית, בסוף אתה תיעלם לנו..
יצאתי... אני אוכל מה שבא לי אבל לא דוחף אוכל בכוח, וזה לא מספיק בשביל לעלות במשקל.. אבל מה אכפת לי אני בא אנרגטי לאימונים ויכול לעלות במשקלי עבודה..

אימון C
Bench press 92.5KG 4X1
כשל באחרון, המוט זז לי קצת מהמסלול ומהנקודה שהוא היה בה לא היה לי ממש סיכוי לדחוק עד הסוף..
Deadlift 140KG 1x1
התחלתי בסומו וקבלתי עצבים על הפציעה אז כבר המשכתי בקלאסי, עשיתי סינגל עם 140 ובאותה חזרה קבלתי סטלה של החיים מהג'אק + כל המיץ של השווארמה רצה לצאת החוצה חח 🤯 מה שכן - לא כואב לי מסינגלים כאלו.
Pullups 15KG 3X5

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית