עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחי!סחטיין על הבנצ' פרס! כל הכבוד אחי!
האמת.. פאק בטכניקה. אני לוחץ את הרצפה כלפי מעלה וזאת טעות כי זה צריך להיות אחרת.. אשמח אם תסביר לי איך לתקן במידה ואתה יודע.למה אתה ישר מזנק עם התחת למעלה?
אצלי זה עובד ככה, התחת דבוק לספסל והרגליים טיפה דוחפות את הרצפה בזמן שהתחת עולה איזה ס"מ או שניים אבל עדיין נוגע, במהלך כל הלחיצה אני מנסה לשמור על הבאלאנס הזה ולא לתת לו להתנתק מהספסל לגמרי.תודה אחי!
האמת.. פאק בטכניקה. אני לוחץ את הרצפה כלפי מעלה וזאת טעות כי זה צריך להיות אחרת.. אשמח אם תסביר לי איך לתקן במידה ואתה יודע.
תודה על התשובה, אז כל מה שאני צריך זה לשמור את התחת על הספסל? חשבתי שהבעיה אצלי היא שאני חושב על לייצר כוח עם הרגליים כלפי מעלה וזה אמור להיות אחורה אם אני לא טועה. (כדי שהלחץ יעבור למוט ולא לתחת)אצלי זה עובד ככה, התחת דבוק לספסל והרגליים טיפה דוחפות את הרצפה בזמן שהתחת עולה איזה ס"מ או שניים אבל עדיין נוגע, במהלך כל הלחיצה אני מנסה לשמור על הבאלאנס הזה ולא לתת לו להתנתק מהספסל לגמרי.
תחשוב כאילו שלא משנה מה, אתה לא מנתק את התחת.
היו כמה חבר'ה שהתחרו פעם ראשונה ונפסלו להם כמה כניסות בגלל ההרגל הזה.
תודה על התשובה, אז כל מה שאני צריך זה לשמור את התחת על הספסל? (כדי שהלחץ יעבור למוט ולא לתחת)
תודה על התשובה, אז כל מה שאני צריך זה לשמור את התחת על הספסל? חשבתי שהבעיה אצלי היא שאני חושב על לייצר כוח עם הרגליים כלפי מעלה וזה אמור להיות אחורה אם אני לא טועה. (כדי שהלחץ יעבור למוט ולא לתחת)
אני אוהב לדחוף את הרגליים לכיוון הגוף שלי באלכסון במקום למעלה, ככה אני לא מעלה את התחת והכח הולך לכיוון החזה.
כן, על זה דברתי.. אז את זה אני לא עושה חח
הגיע הזמן לנסות את זה
לא יודע אבל הסט אפ אצלך נראה לי לא טוב, אני עוד לפני שמוציאים לי את המוט מכווץ וכבר "לוחץ" וגם מועך את המוט.
בכל מקרה לקח לי זמן למצוא סט אפ שעובד בשבילי גם אתה תשחק עם זה ותנסה דברים שונים (אני אישית לדוגמא רק על קצות האצבעות עם קשת יחסית מאולצת בטן מנופחת ורגליים בעמידה יחסית רחבה יותר מרוחב כתפיים).
פאק, באמת רציתי לשאול את ד"ר אדטו לגבי זה כי באתר הישראלי לא כתוב כלום...גם אני הייתי לוחץ על קצות האצבעות, רק שעכשיו באיגוד 100% RAW זה לא מתאפשר ומהתחרות הבאה לוחצים עם כל כף הרגל על הרצפה, ממש כמו ב IPF.
עכשיו אני מתכווץ עם השכמות, מניח את הרגליים, איך שאני מוציא את המוט אני מעלה את התחת הרבה למעלה ורק כשהמוט נעול מעלי, אני מוריד את התחת בחזרה לספסל מבלי לשנות את מיקום הרגליים.
גם בישבילי.פאק, באמת רציתי לשאול את ד"ר אדטו לגבי זה כי באתר הישראלי לא כתוב כלום...
טוב כנראה שאני צריך להוריד קצת משקל מהמעט שכבר יש לי ולעבוד מחדש על טכניקה ;maeq
אני מההתחלה ועד לנעילה עם קצות האצבעות, אני עושה קשת מאולצת בעזרת התאומים ואין לי לג דרייב כל כך חזק אבל זה עבד טוב בשבילי.
גם בישבילי.
הלחיצות בתחרות האחרונ ההיו גם ככה, ככה שברתי את השיאים.
החל מהתחרות הבאה מפסיקים עם זה וגם יהיה אסור לנתק את הראש מהספסל, בלי הרמות צוואר.
לא יודע אבל הסט אפ אצלך נראה לי לא טוב, אני עוד לפני שמוציאים לי את המוט מכווץ וכבר "לוחץ" וגם מועך את המוט.
בכל מקרה לקח לי זמן למצוא סט אפ שעובד בשבילי גם אתה תשחק עם זה ותנסה דברים שונים (אני אישית לדוגמא רק על קצות האצבעות עם קשת יחסית מאולצת בטן מנופחת ורגליים בעמידה יחסית רחבה יותר מרוחב כתפיים).
למה שכל כף הרגל תהיה על הרצפה ? לאנשים לא גבוהים אני חושב שזה ממש דופק את כל הפוש מהרגליים
בטח שיש דבר כזה סטאפ לא טוב.
הקשת שלך כמעט אפסית, בכלל לא עשית את הפעולות לעגל את הגב.
למרפקים יש חשיבות גדולה מאוד בתהליך, מרפקים צמודים לגוף מאפשרים לצאת מהבור בצורה יותר קלה, לעומת זאת אחיזה רחבה מרפקים לצדדים מקצר את הטווח תנועה.
כשאתה לוחץ את הרגליים, תלחץ אחורה [כאילו להרחיק את עצמך אחורה עם הרגליים] ולמעלה.
התכוונתי לזה שאתה נראה לא מכווץ עד הרגע שהספוטר עוזב, כאילו מפתיעים אותך וזורקים עליך את המוט ואתה חייב ללחוץ עם תחת מוזנק.אין ממש דבר כזה "סט אפ לא טוב" כי אין תשובה אחת נכונה
אני עושה סוג של שילוב בין הבנץ' של דייב טייט ומארק ריפטו
לוחץ עם כל הכף רגל על הרצפה, קשת גבוה ככל הניתן, שכמות מכווצות, בטן מנופחת ואני מוריד את המוט אל "החזה התחתון". אין חשיבות למרפקים (כלומר לא מכניס פנימה, ניסיתי פעם וזה לא כזה עבד לי)