Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון A
Squat 80kg 3x5
Bench press 77.5kg 1x3, 62.5kg 1x8

אימון B
Squat 80KG 3x5
Bench press with stop 78.5KG 1x5
H.S Deadlift 150KG 1x3
עשיתי את העלת משקלים שלי היום כשבכלל לא היה אמור להיות אימון כי אני אתאמן בבסיס בזמן הקרוב.
אז ככה, ניסיתי היום את הJACK3D ושוב חוסל לי האימון בגלל פרי ווארקהאוט. אחרי הסקוואט פשוט הייתי חייב ללכת לשרותים ושהתחלתי את הבנץ' הרגשתי כל כך חלש, בקושי את הבנץ' עשיתי, ה150 דדליפט היה לי קשה ולא כי הוא היה כבד. אני נותן לחתיכת שטות הזאת הזדמנות אחרונה, שזה אומר סקופ אחד חצי שעה לפני האימון על בטן ריקה לגמרי.

יש לך איזה פריווראאוט (אולי הג׳אקד) למכירה באיזה 90~ שקל
אני גר בדירה עם 4 קירות ותיקרה.
@PomFect

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הג׳אקד והאסולט נמכרו.. נשאר רק האן או X:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הג׳אקד והאסולט נמכרו.. נשאר רק האן או X:
אני די מפחד להתחיל עכשיו עם משהו כזה כי האימונים שלפני התחרות די קריטיים
דווקא רציתי את הג׳אקד אבל הוא נמכר מהר לפי מה שהבנתי

אני די מפחד להתחיל עכשיו עם משהו כזה כי האימונים שלפני התחרות די קריטיים
דווקא רציתי את הג׳אקד אבל הוא נמכר מהר לפי מה שהבנתי
מפחד מאיזו בחינה, אתה גם רגיש בקיבה? הגאק נמכר באותו היום שנקנה חחח

*אחרי כמה אימוני בילדרים בבסיס..*

אימון A
Squat 100KG 3x5
Bench press 80KG 1x3, 65KG 1x8
Half sumo deadlift 160KG 1x3
שוב פעם קלקול קיבה, אני כבר מתחיל לחשוב שזה נגרם בגלל התרגשות לפני האימון.. לקחתי רק קפאין שזה בדרך כלל לא עושה לי בעיות אבל מצד שני הבעיות היו עוד מלפני שלקחתי אותו.. לפחות אכלתי ממש טוב ועליתי ל79 מ77 חח

אימון B
Squat 100KG 3x5
Press 52.5KG 3x5
Power clean 60KG 3x3

אימון A
Squat 105KG 3x5
Bench press w/ stop 80KG 1x5
Half sumo deadlift 165KG 1x4
אני מתחיל להתרגל לרעיון שאיך שאני נכנס לאימון יש לי בטן רכה ומנסה להרגע, קצת עוזר אבל עדיין מעצבן.. לומד לחיות עם זה. דדליפט הרגשתי שעליתי עם הגב אז לא המשכתי לחמישית.

התחיל להיות טיפה יותר מעניין בבסיס, אני מנסה לפצות על המשקלים הנמוכים שאני מרים בעזרת נפח מאוד גבוה.
מה גם שהצלחתי לקמבן בנץ כשאני שם את המכשיר של הפשיטת גו מעל הספה.. אני אעלה סרטון של הבנץ זה קורע מצחוק!

היה אימון לא מעניין בחמישי, היום התחלתי

Press 32.5kg 10*10
קשה בטירוף וכיף בטירוף
Half sumo deadlift 100kg 3*5
Bench press with stop 82.5kg 1x3, 62.5kg 1x8

נערך לאחרונה:
אימון A
Squat 110KG 3x5
קבלתי רעל רק על עצם זה שזה משקל של ילדים בגן.
Press 57.5KG 3x5
הנפח הגרמני הוכיח את עצמו! היה קל
Weighted pullups 10KG 3x6

מחר הוא יום חג, מחר אני הולך לפתרון הכי יקר שהיה לי אי פעם לפציעה. 250 למפגש ראשוני, אני אפרק לו את המכון אם הוא לא ימצא לי משהו 🤬

אימון B
Squat 115KG 3x5
גמר אותי הסקוואט, הייתי עוד תפוס מהאימון בחמישי ולמרות זאת עשיתי את הסקוואט ואחריו לא הרגשתי את הרגליים, כל החומצות חלב השתחררו
Bench press with stop 82.5KG 1x5
הצלחתי ואני מבסוט על זה, הגיע הזמן להתקדם
Half sumo Deadlift 170KG 1x2
אמרתי לעצמי שאולי נעשה שלשה או רבעייה, אבל כל העייפות של הסקוואט השפיעה עליי אז הצלחתי למשוך רק פעמיים.

לגבי הפיזיוטרפיסט. היה מאוד קשה לתאר לו את המקום המדויק (הטריגר פוינט) כי אני לא מרגיש את המקום הכואב בזמן מנוחה, רק בזמן הסקוואט עצמו. הוא השתמש בגלי הלם באיזור הפיריפורמיס, ובלי קשר הוא אמר שיכול להיות שזה נובע בגלל שרגל שמאל קצרה בחצי סנטימטר מרגל ימין (מין הסתם זה גם משפיע על האיזון בגב) אז הוא שם לי הגבהה ואז הגב נראה מאוזן. אז באימון עצמו הרגשתי פחות את המקום הפצוע אבל עדיין התופעה לא נעלמה לגמרי, אני לא יכול לדעת אם זה לא הורגש בגלל שהעצימות בסקוואט נמוכה או בגלל שהוא שיפר משהו.

אימון B - קיבה מקול(ק)לת!!
Squat 120KG 3x5
עשיתי עם חגורה אז היה ממש קל אבל הפציעה הציקה לי וגם הקיבה.
Bench press with stop 85KG 1x3, 70KG 1x8
Half sumo deadlift 174KG 1x1
באמת שנשבר לי מהקיבה הזאת, היא הורסת לי את כל האימונים הכבדים, מילא רגיש לחלב, מילא תסמונת המעי הרגיש, אבל איך הקקה הזה עכשיו משפיע לי גם על האימונים בלי קשר בכלל למה שאני אוכל. אני אהיה ברור יותר.. מה שאני מרגיש זה שהבטן מנופחת בגזים שרוצים לצאת, אבל הם לא יוצאים (עצירות) עד שאני מגיע לשלב שאני שם את החגורה ומפעיל המון לחץ תוך בטני וגם אז הם יוצאים בצורה לא הכי נעימה, משום מה כל אימון שהבטן שלי ככה (וכל אימון דדליפט הבטן שלי ככה משום מה) אני מרגיש סופר חלש וזה לא משהו שהיה לי פעם.. נשאר רק לקבל את זה

אימון B
Squat 130KG 3x5
Bench press with stop 85KG 1x5
Half sumo deadlift 165KG 1x5
נשבע לכם,זה היה האימון העצימות הכי קשה שהיה לי בזמן האחרון, לא בגלל המשקלים אלא כי נלחמתי בכל הפציעות והדברים המעצבנים האלה שלא עוזבים אותי. סקוואט כאב לי, בנץ' פרס ודדליפט הרגשתי סחרחורות לא מהעולם הזה אבל בסוף הצלחתי הכל!

אימון A
Squat 135KG 3x5

Press 60KG 1x4
Weighted pullups 14KG 3x5
באתי לא 100 אחוז לאימון, אז היה קצת קשה. מתחתי די טוב את הפיריפורמיס והרגשתי הקלה בשריר אבל זה די חד פעמי לדעתי.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית