הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

My Training Log - Starting Strength

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יופי תודה 😃... פשוט אני לא רוצה להתחיל עכשיו להשאר על משקלים בגלל טכניקה אז אני קצת דואג כל פעם מחדש...
בכל מקרה היום באימון כנראה אני ארד בכל מקרה במשקל כואבות לי הרגליים מאוד

נראה איך אני ארגיש אחה"צ

יש לך אחלה סקוואט. פישלת טיפה בחזרה אחת, אבל לא נורא.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה לכולכם זה שימח אותי מאוד 😃👏

בכל מקרה היום לא נראה לי אני אעלה במשקל או אפילו ארד... כואב לי נורא בחלק הפנימי של הרגליים (מקרבי הירך נראה לי) וגם בחיבור שבין הבטן לרגליים (שריר כזה שעובד לפעמים בתרגילי בטן לא יודע להסביא על איזה אני מדבר)

בקיצור נראה איך אני ארגיש באימון ולפי זה אני אפעל.

סבבה תודה לכולכם זה שימח אותי מאוד 😃👏

בכל מקרה היום לא נראה לי אני אעלה במשקל או אפילו ארד... כואב לי נורא בחלק הפנימי של הרגליים (מקרבי הירך נראה לי) וגם בחיבור שבין הבטן לרגליים (שריר כזה שעובד לפעמים בתרגילי בטן לא יודע להסביא על איזה אני מדבר)

בקיצור נראה איך אני ארגיש באימון ולפי זה אני אפעל.

די לבכות. תוסיף 5 קילו.

• פותח/ת השרשור
די לבכות. תוסיף 5 קילו.
לא בוכה... פעם ראשונה שכואב לי ככה קשה לי להרים את הרגל...
נראה איך ילך לי אני לא רוצה להגזים מה שבטוח אני לא אעלה בחמש קילו אני מעלה ב-2.5 כל אימון אם זה יהיה נסבל אז אני אעלה

לא בוכה... פעם ראשונה שכואב לי ככה קשה לי להרים את הרגל...
נראה איך ילך לי אני לא רוצה להגזים מה שבטוח אני לא אעלה בחמש קילו אני מעלה ב-2.5 כל אימון אם זה יהיה נסבל אז אני אעלה

מה אתה לוקח ברצינות?

אם זה כאב של שריר, אז אין לך סיבה לדאוג. אם זה משהו אחר (לא נראה לי), אז צריך לחשוב מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
כאב של שריר, אבל מה שמוזר זה שהכאב הרציני זה לא במקום, שלפי מה שהבנתי, לוקח ממש חלק בתרגיל בצורה משמעותית... אבל נראה לי אני יודע את הסיבה אז לא חשוב
יהיה טוב

• פותח/ת השרשור
אימון טוב היום גם עברו לי הכאבים אחרי החימום לסקוואט
סקוואט 102.5 5/5/5 היה קשה אבל עברתי את זה
בנץ' פרס 85 5/4/4 הייתי מרוצה שבכלל סגרתי 5 חזרות פעם אחת הייתי בטוח אני לא אהיה קרוב נשאר על אותו משקל עד שסוגר 15 חזרות
דדליפט 110 5 יחסית קל

אימון טוב יצאתי מהמכון שמח

למרות שאני לא יודע איך החלטת שזה השריר הזה, ה TFL כמעט ולא משתתף בסקוואט, אלא אם כן יש לך בעיה בטכניקה (אני לא רואה שום בעיה). יכול להיות שזה מתרגילי בטן מיותרים 😃

• פותח/ת השרשור
למרות שאני לא יודע איך החלטת שזה השריר הזה, ה TFL כמעט ולא משתתף בסקוואט, אלא אם כן יש לך בעיה בטכניקה (אני לא רואה שום בעיה). יכול להיות שזה מתרגילי בטן מיותרים 😃
כן זה גם מה שאני חשבתי שזה בגלל תרגיל בטן שהעמסתי קצת יותר מדי...
בתחילת האימון זה הפריע טיפה אבל אחרי זה נעלם, היה אימון מצויין

• פותח/ת השרשור
5/2/09
סקוואט 105 קילו 5/5/5 (עם נפילה בסט השלישי בחזרה השניה,ירדתי נמוך מדי, אבל חיכיתי קצת ועשיתי עוד חמש)
פרס 57.5 4-4-3
מתח +17~ קילו 5-5-4
3 סטים לבטן

אימון טוב

יפה מאוד, אתה מתקדם מצויין.
אני מקווה שעכשיו גם אני סוף סוף אתקדם עם הסקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית