הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Training to look like JoJo

Training to look like JoJo

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-6/4/22

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
  • פותח/ת השרשור
תן פרטים גובה משקל , מה התיכנון מסה/ חיטוב , מה התוכנית ?

שיהיה בהצלחה .
משקל יש בגרף התקדמות, השמנתי מאוד, לא נורא, נחזור לאט לאט למשקל נמוך יותר.
התכנון כרגע הוא לחזור להתאמן בכללי לאט לאט עם התוכנית האחרונה שעבדתי איתה שלמען האמת קיבלתי מ@Moshe, חיטוב בכדי לרדת למשקל נמוך יותר.

פרטים ספציפים יותר וכאלה כבר תראה בפוסטים של הלוג 😃

• פותח/ת השרשור
Grobe עדכן/ה את הלוג ״מעקב חזרה אחרי עשור״:

עדכון לוג: 15/07/21

A
סקוואט 60X3X5
בנצ' 70X1X5 60X1X8 60X1X8F - קצת מתחתי את הגבולות, בין היתר לא הייתי בטוח כמה אני יכול וגם לא מצאתי פלטות של 2.5 במכון והייתי קצר בזמן (מכון חדש)
מתח 1X2 1X5 - וואלה אני חלש ושמן מדי כרגע כדי להיות מסוגל להרים את עצמי אחרי הסטים של הסקוואט והבנצ', נצטרך למצוא פתרון - או להחליף בפולי עליון או לעשות את המתח שעוזר לך... איזה בושות
חתירה דאמבלים - 20X3X6
מקבילים - 1X5 - אותו דבר לגבי המתח... חלש ושמן מדי כרגע, גם נצטרך למצוא פתרון אחר
בייספס - לא נעשה
בטן - לא נעשה

אימון ראשון שלי אחרי בערך שנתיים שלא התאמנתי, אז אני נותן לעצמי קצת slack, נחזור לאט לאט, אני לא ממהר.

אחרי האימון הלכתי לבריכה לשחות, מודה, אני לא שחיין טוב, ואני גם צריך לקנות משקפת. עשיתי משהו כמו 10-15 בריכות חזה/ חתירה, לא הכי סגור על מה בדיוק לעשות כרגע, מתמקד בלהשתפר בשחייה ולהתרגל לתנועות.

אם יש מישהו שיודע לשחות ויודע איך משלבים את זה עם אימוני כוח בצורה ספציפית (בקטע של כמה בריכות לעשות, כמה פעמים בשבוע, איזה סוג תרגיל, איך מתקדמים/ מודדים התקדמות או להפנות אותי למקור ידע שבו אני אוכל ללמוד על זה, אני אשמח!)

זה הכל להיום. לסיכום, אימון ראשון, לאט לאט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
ומה המשקלים שהיית מרים? ולמה לא לעשות משהו בסגנון של ss (סתם לדוגמא... ss)?
פחות מתאים לי ss, מכיר את התוכנית לעומק ולרוחב.
בנצ' סביבות ה80 ל3X8
סקוואט 165 3X5
דדליפט 185 לחמישייה
מתח עם 15 קג
ומקבילים עם 15 קג

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/07/21

A
סקוואט 60X3X5
בנצ' 60X1X8 60X1X7 50X1X7 - הייתי ממש תפוס עוד מהאימון הקודם וידעתי שאכשל בחזרה השמינית גם ב60 וב50, העדפתי לא להגיע שוב לאותו המצב
חתירה 22.5X3X6

בגדול אימון ממש קצר כי הייתי קצר בזמן וגם אני תפוס ברמה אחרת

אני צריך לקחת צעד אחורה במשקלים ולהתקדם לאט לאט

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/07/21

A
סקוואט 60X3X5
בנצ' 50X3X8 - סוף סוף הצלחתי 3X8, והאמת שהיה יותר קשה ממה שחשבתי. כנראה בגלל כל שבוע שעבר + פעם ראשונה שלי אי פעם שאני מתאמן ב0700 בבוקר 🥷
חתירה 20X3X6

טוב הגעתי למסקנה שכנראה התוכנית הזאת קצת מתקדמת מדי בשבילי להתחלה, בגדול התוכנית אמורה להראות ככה:
אימון A1:
לחיצת חזה - שלושה סטים 8 חזרות
פלייס - שלושה סטים 10 חזרות
מתח באחיזה צרה כשכף היד מופנית כלפי פנים (Chin-Ups) - שלושה סטים 6 חזרות (תמונה נוספת)
חתירה על ספה עם משקולות יד - שלושה סטים 6 חזרות (יש לשים לב למיקום היד/רגליים על הספה – סרטון נוסף)
מקבילים באחיזה צרה (או פשיטה עם משקולת יד מאחורי הראש) - שלושה סטים 10 חזרות
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט - שלושה סטים 10 חזרות
כפיפות בטן עם משקולת מלפנים (החלק הרלוונטי בסרטון נמצא ב 0:57)

אימון A2:
לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט (פרס) – שלושה סטים 6 חזרות
לחיצת חזה בשיפוע עליון עם מוט - שלושה סטים 8 חזרות
וינץ' אחיזה רחבה – שלושה סטים 6 חזרות
T-BAR עם מוט (החל מ- 0:40) - שלושה סטים 8 חזרות
הרחקה אופקית בעמידה עם משקולות יד – שלושה סטים 10 חזרות
פשיטת מרפק כנגד פולי עליון (עם חבל או מוט) – שלושה סטים 12 חזרות
כפיפת מרפק בפרי צ׳ר עם מוט דבליו – שלושה סטים 12 חזרות
פלאנק (דקה 0:44) - שלושה סטים לשאוף עד 90 שניות

אימון A3:
אותו הדבר כמו האימון הראשון רק שלא מעלים במשקלים באימון זה אלא חוזרים על המשקלים שהעלתה באימון הראשון
מה שגם בתקופה של התוכנית הזאת לא הייתי יכול לאמן סקוואט כי זה היה ממש צמוד לקרע ברצועה בברך שלי, אז מניח שזה קשור גם בזה. בכל אופן, אחרי הסקוואט והבנצ' אני תשוש ברמה ש2 חזרות מתח אני בקושי מצליח לעשות, ואחרי החתירה אני גמור טוטאלית. למישהו יש רעיון איזה תוכנית למתחילים אני יכול לקחת? חשבתי על התוכנית "Candito Linear Program" אבל הבעיה היא שהיא 4 פעמים בשבוע, וזה קצת מכביד.

אשמח לרעיונות אם למישהו יש, בנתיים הכיוון הוא התוכנית של קנדיטו. SS לא על הפרק.

קרא את שאר עדכון הלוג...
טוב פרסמתי בסיקור של הלוג את התוכנית בגדול, וכאן אני ארשום בקצת יותר ספציפיות מה אני מתכנן לעשות.

אז לדעתי אני אתחיל עם תרגיל אחד אופציונלי\ בלי תרגילים אופציונלים ביום ראשון, לדוגמה:
ראשון - Heavy Lower Day:
סקוואט 3X6
דדליפט 2X6
המסטרינג קרלז - 3X8-12

ביום שני לדעתי אני אתחיל בלי תרגילים אופציונלים בכלל, ובתרגילים אני אבחר במה שאני כבר יודע שאני מכיר ויכול לעשות כרגע
שני - Heavy Upper Day:
בנצ' 3X6
חתירה דאמבל - 3X6 (חתירה דאמבל, חתירה עם מוט, מכונת חתירה כלשהי)
פרס בישיבה - 1X6 (פרס דאמבלים בישיבה, פרס דאמבלים בעמידה, פרס עם מוט, פרס עם מוט בישיבה, מכונה של תרגיל לכתפיים)
פולי עליון - 1X6 (מתח עם משקל, צ'ין אפס עם משקל, פולי עליון במכונה)

כמו ביום ראשון, לדעתי כאן אני אתחיל בלי תרגילים נוספים
רביעי - Control Lower Day:
פאוז סקוואט - 6X4
פאוז דדליפט - 3X4

כאן, כמו ביום שני, אני אתחיל בלי תרגילים אופציונלים
חמישי - Control Upper Day:
ספוטו פרס - 6X4
פאוז תרגיל גב מרכזי (עצירה בנקודת מקסימום כיווץ) - 6X4 (חתירה דאמבל, חתירה עם מוט, מכונת חתירה כלשהי)
פרס בישיבה - 1X10 (פרס דאמבלים בישיבה, פרס דאמבלים בעמידה, פרס עם מוט, פרס עם מוט בישיבה, מכונה של תרגיל לכתפיים)
פולי עליון - 1X10 (מתח עם משקל, צ'ין אפס עם משקל, פולי עליון במכונה)

-----------------
אני חושב שבגדול המטרה שלי כרגע היא לחזור להתאמן, והתרגילים האופציונלים הם כרגע... אופציונלים. הגוף שלי כרגע עוד לא רגיל לעומס ולאימונים ולא התאמנתי כבר תקופה נורא ארוכה, אז אני מאמין שהנפח שיש כרגע בתוכנית גם ללא התרגילים האופציונלים הוא מספיק. ברגע שאני אתקדם ואחזור לאט לאט למשקלים רציניים יותר, אני אוסיף את התרגילים האופציונלים בצורה קצת יותר נרחבת.

החלטתי כרגע ללכת על 4 ימים בשבוע, נראה איך זה מסתדר. מקסימום קנדיטו הציע 3 פעמים בשבוע בפורמט של לעשות אלטרנציה בין הControl Upper לControl Lower כל שבוע. ז"א:
שבוע 1 - ראשון רגיל, שני רגיל, רביעי control lower.
שבוע 2 - ראשון רגיל, שני רגיל, רביעי control upper

אני לדעתי ארוץ עם התוכנית הזאת במשך החודשיים-שלושה הקרובים ואראה איך אני מתקדם ומאז אנסה לעשות החלטות. כרגע, אני צריך להתמקד בconsistency.

אגב אני לא בטוח אם התרגילים שבוחרים מהם בHeavy Days צריכים להיות זהים לאלה בControl Days. אבל אני מניח שכן אז אני הולך עם הפורמט הזה. בתכלס, לא נראה לי משנה כל כך.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית