עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח וואלה לא חסר לי ניסיון עם gym retards. מאנשים שביקשתי שיעזרו לי להוציא, מסביר להם מה אני צריך שהם יעשו, ואז הם מגיעים ופשוט עומדים שם ובסוף אני מוציא לעצמי, עד לאנשים שביקשתי מהם רק להוציא וזהו כי יש מוטות בטחון ומפה לשם הם לוקחים לי את המוט באמצע חזרה או שמים אצבע מתחת למוט "זה רק לייצב אחי"וואלה קראתי את העדכון על הבנץ אז חשבתי יהיו פה סיפורים על gym retards הלכתי לעבור על כל הלוג ומודה קצת התאכזבתי
אבל בהצלחה עם ההתקדמות גבר, עוקב
תשתף אותנו יותר, בחיי זה חסר לי בחיים אני כבר כמה שנים מתאמן בבית, לכל היותר יש לי שכנים דפוקים וגם זה כבר לא כי עברתי ועכשיו הציוד ממש בתוך הדירה שליחחח וואלה לא חסר לי ניסיון עם gym retards. מאנשים שביקשתי שיעזרו לי להוציא, מסביר להם מה אני צריך שהם יעשו, ואז הם מגיעים ופשוט עומדים שם ובסוף אני מוציא לעצמי, עד לאנשים שביקשתי מהם רק להוציא וזהו כי יש מוטות בטחון ומפה לשם הם לוקחים לי את המוט באמצע חזרה או שמים אצבע מתחת למוט "זה רק לייצב אחי"
סקוואט 132.5x2x6
הייבר 107.5x3x6
כל השאר לא מעניין
דדליפט 155x2x5
בלוק פולס 130x4x5
וכל מיני חרטא אחרים
הייתי עם חבר בפרופיט סגולה הוא שכנע אותי לבוא לבדוק את המכון, חחחח לא הייתי מוכן לרמת זבל של הציוד שם… הפלטות אשכרה גדולות יותר מהמוט משמע אי אפשר ממש לעשות שם דדליפט והכל שם שבור, מה יהיה עם הרמת מכונים בארץ?
הרקולס פתח תקווה הנה אני בא…
נכון נכוןכבר לא נקרא הרקולס..שמו בישראל:X-Factor
בנצ' 70x3x6
האק סקוואט 80x3x10
גוד מורנינג 50x3x15
חתירה 3x15
טרייספס
בייספס
סקוואט 115x4x8
הייבר 100x3x6
בנצ' 70x4x8
דאמבל פרס 17.5x3x10
מתח 3x10
בטן
דדליפט 162.5x2x5
בלוק פולס 130x4x5
חתירה 60x2x10
האמס
לג פרס
קוואדס
בטן
וואלה כל אימון אני עושה במכון אחר בפתח תקווה... מסתבר שלפני פחות משבוע פתחו חדכ ממש צמוד לבית שלי, אחלה חדכ וגם זול מאוד עכשיו, עף על זה...
בנצ 60x4x12
לג פרס 190x3x10
וכו
אנאערף... להעביר את החיטוב המזדיין הזה כברבילדינג?
סקוואט 130X3X5
הייבר 75X4X6
בנצ' 85X3X3
כתפיים 20X2X10 17.5X10
מתח 3X10
בטן
וואלה, פייר, ירדתי המון במשקל ובמסת שומן מאז שהתחלתי את התהליך באופן רציני (4-5 חודש), אבל אני עדיין מרגיש מאוד שמן ובאחוז שומן מאוד גבוהה, וזה מתסכל. קצת בצומת דרכים, כי מצד אחד ממש נשבר לי מנטלית מהחיטוב, ומצד שני, אני כל כך רחוק מהמטרה. כרגע ממוצע משקל גוף 77, ולדעתי לפני 70 אפילו אני לא יהיה קרוב לתוצאה מספקת. שאמנם אני כבר בflow ואני "על הדברים" ובקצב טוב, אבל אני מניח שזה גם מובן שבשביל שאני אהיה חטוב אני צריך לרדת למשקל נמוך, כי לא באמת היה לי שום תקופה לצבור מסה.
קצת פריקה.
וואלה מרגיש לי כאילו אני אעמוד במקום ואבזבז זמן ואז אני אהיה עוד יותר לא מרוצה :/אולי תעשה קצת נייטרלי שבועיים לנוח ואז תחזור בכוחות מחודשים ?
דדליפט 170X2X5
בלוק פולס 135X4X6
חתירה 60X2X10
רומני 80X2X10
לג פרס 170X4X10
בטן