הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Muay Thai + Strength Training

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

סקאווט (ריסט) - חימום עם מוט ריק, 40, 50, 60, 70, 80 ק"ג ל-5.
בנץ' - חימום עם מוט ריק, 50 ל-5, 60 ל-3, 70 ל-2, 77.5 ק"ג ל-5 סטים של 5 חזרות.
פאוורקלין - חימום עם 60 ק"ג, 67.5 ק"ג ל-3 סטים של 3 חזרות.
מתח + 5 ק"ג - 3 סטים של 8 חזרות.

• פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

סקוואט - חימום עם מוט ריק, 40, 50, 60, 70, 82.5 ק"ג ל-5.
פרס - חימום עם מוט ריק, 30, 40, 45, 50, 57.5 ל-3 חזרות רביעית כשל. היה היום אימון חלש יחסית אני שוקל לנסות עוד פעם 57.5 אימון הבא לפני שאני עושה ריסט.
דדליפט - חימום, 80, 90, 100, 117.5 ק"ג ל-5 חזרות.
ידיים 2 סטים כל אחד.

• פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

סקוואט - חימום עם מוט ריק, 40, 50, 60, 70, 82.5 ק"ג ל-5.
בנץ' - חימום עם מוט ריק, 50 ל-5, 60 ל-3, 70 ל-2, 80 ק"ג ל-5 סטים של 5 חזרות.
פאוורקלין - 60 ק"ג ל-4 סטים של 3 חזרות, הורדתי קצת משקל כדי לשפר טכניקה.
מתח + 5 ק"ג - 3 סטים של 8 חזרות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

סקוואט - חימום עם מוט ריק, 40, 50, 60, 70, 85 ק"ג ל-3 חזרות, רביעית לא ניסיתי אפילו בגלל שגם השלישית בקושי עלתה, סקאווט נפילה כרגיל.
פרס - חימום עם מוט ריק, 30, 40, 45, 50, 57.5 ל-2 חזרות שלישית כשל (כמו אימון קודם, אמרתי ננסה שוב אבל גם הפעם זה לא עלה) עשיתי ריסט קטן, 52.5 ק"ג לעוד 5 חזרות.
דדליפט - חימום, 80, 90, 100, 120 ק"ג ל-5 חזרות, הסתכלתי בסרטונים של Konstantin Konstatinovs קצת חיקיתי את הטכניקה שלו עם דגש על מהירות הלך לי הרבה יותר טוב, 120 קלילים וגם לא היו בעיות יותר מדי באחיזה (מה שבדרך כלל קורה).
3 סטים של פשיטות וכפיפות מרפקים.

סוף חיטוב מתוכנן ל-28 באוקטובר, משם שבוע וחצי נייטראלי ומתחיל להתחזק.

• פותח/ת השרשור
בגלל החג לא היה אימון איגרוף - במקום זה היום קצת shadowboxing + תרגילים על סיבולת ואירובי קל במשך כחצי שעה.

עידכון קטן אחרי חודש בחיטוב: http://up353.siz.co.il/up3/qzogk0zfjgld.jpg לפני ואחרי.

עוד חודש לסיום, נראה לי המותניים האלה לא הולכים להעלם עד שאני יעלה איזה 20 קילו. :(

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:

סקוואט קל - 40, 50, 60, 70, 70 ק"ג ל-5.
בנץ' - 50, 60, 70, 80 ק"ג ל-5, 82.5 ל-3.
מתח אחיזה הפוכה + 7.5 ק"ג - 8, 7, 7.

אחרי קצת מחשבה החלטתי לא להמשיך בסוף את החיטוב עוד חודש, עברתי לנייטראלי ובקרוב מתחיל מסה.

• פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

הרוג מעייפות.

סקוואט - 40, 50, 60, 70 ל-5, 85 ל-3.
בנץ' - חימום, 80 ל-4 סטים של 5.
קלין - עבודה על טכניקה.
מתח + 7.5 קילו ל-3 סטים של 8.

• פותח/ת השרשור
היום אימון ראשון על מאזן חיובי:
ה
סקוואט - 40, 50, 60, 70, 80 ל-5.
בנץ' - חימום, 5 סטים 5 חזרות עם 70 קילו.
קלין - 3 סטים 3 חזרות עם 60 קילו.
מתח אחיזה צרה - 3 סטים 12 חזרות.

• פותח/ת השרשור
1.5 שעות איגרוף תאילנדי, ספארינג קל.

הרגשתי קצת כבד באימון בגלל שדחפתי יחסית הרבה אוכל לפני, לא בטוח מתי יהיה לי עוד זמן לאכול אבל צריך להעביר את זה, סה"כ היה בסדר.
פגרה במשך החג עד יום ראשון ה-23 לחודש, מקווה לעבוד הרבה בוקס-צל בבית + עבודה על סיבולת לב ריאה במקום הימי אימונים.

---------- התגובה התווספה 10-10-2011 ב 20:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-10-2011 ב 21:25 ----------

האימון מהיום:

סקוואט - חימום, 65 ק"ג 2 סטים.
פרס - 35, 40, 45, 50 ק"ג הכל ל-5 חזרות.
דדליפט - 60, 80, 100, 120 ק"ג הכל ל-5 חזרות (חזרה אחרונה החזקתי את המוט 8 שניות באוויר לעבוד על האחיזה).

סיימתי את האימון אחרי חצי שעה, המשקלים עלו ממש בקלות.

• פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

סקוואט - 40, 50, 60, 70 ל-5 חזרות, 82.5 ל-3 חזרות ובק-אוף סט של 60 ק"ג 8 חזרות.
בנץ' - 50, 60, 70, 80 ל-5 חזרות, 85 ל-3 חזרות ובק-אוף סט של 70 ק"ג ל-8 חזרות.
פאוורקלין - 62.5 ק"ג 3 סטים 3 חזרות.
מתח (משקל גוף) אחיזה הפוכה - 12, 12, 9, כבר לא היה לי כוח.
כפיפות מרפק - 3 סטים 10 חזרות.
פשיטה בפולי עליון - 3 סטים 10 חזרות.

סה"כ אימון לא רע, המשקלים עלו די בקלות אפילו שלא ישנתי טוב בימים האחרונים (פסיכומטרי וכאלה).

• פותח/ת השרשור
באתי היום לאימון, אחרי הסטים הקלים של הסקאווט נכנסתי לעשות סט כבד שהצליח לי לחזרה אחת (אחרי שעלה ממש בקלות ביום רביעי), בכללי הייתה הרגשה חרא והחלטתי להעביר את האימון למחר, בשאיפה להביא מצלמה ולעבור קצת על הטכניקה.

---------- התגובה התווספה ב 22:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:32 ----------

אימון קונדישיונינג מהיום:

חימום ומתיחות, בוקס-צל, וויידאאוטס, היל ספרינטס ועבודה על בטן בסוף.
פעם ראשונה שאני עושה אימון מהסוג הזה, די גמר אותי.

אתה במסה עכשיו? כמה אתה שוקל?
כמה שנים אתה כבר לומד איגרוף?
וסתם לידע איפה אתה לומד חחחח אני גם רציתי איגרוף תילאנדי אבל אני גר בחור ואין איפה ללמוד אצלנו 0__0
בכל מקרה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
כן, מסה. משקל בוקר באזור 70 ק"ג.
הייתי 6 שנים בגיל צעיר בקארטה, אחר כך הייתה לי הפסקה ארוכה מאימונים בכלל, חזרתי שנה לפני הגיוס לאיגרוף קלאסי ובשנה האחרונה אני מתאמן אימונים סדירים באיגרוף תאילנדי + אימוני כוח.
אני מתאמן בראשון לציון אצל איתי פרנסיס.

---------- התגובה התווספה ב 19:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:59 ----------

האימון של היום:

סקוואט - הגעתי למסקנה שמה שעשיתי עד עכשיו לא היה סקאווט, לפיכך גם המשקלי עבודה ברצפה.
אחרי הכישלון של אתמול קראתי שוב את הפרק של הסקוואט בספר של SS, ראיתי שוב ת-DVD ומה שעשיתי היום היה מאוד שונה מאתמול. העפתי את ה-82.5 ק"ג האלה אחרי שאתמול זה לא עלה (+עשיתי ספרינטים ועוד עבודה על הרגליים אתמול בערב, בלי להספיק להתאושש יותר מדי) ל-5 חזרות. מסתבר שפספסתי את כל הקטע של ההיפ-דרייב, החזה שלי לא היה למעלה ובקיצור טכניקה על הפנים. מקווה להרביץ משקלים מהיום.
בנץ' - 5 סטים 5 חזרות אקרוס עם 77.5 ק"ג.
פאוורקלין - 65 ק"ג ל-3 סטים 3 חזרות, אני חושב שדי תפסתי גם פה את העניין של הטכניקה, המשקלים יעלו והזמן יראה את שלו.
מתח + 5 ק"ג - 9, 9, 8.

סה"כ אימון מעולה, ממש מבסוט על העניין עם הסקוואטים - החלטתי לפנק את עצמי בפיצה לכבוד האירוע. :hoel

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

סקוואט קל - 70 ק"ג ל-2 סטים 5 חזרות.
פרס - 40, 45, 50, 57.5 ק"ג הכל ל-5 חזרות. סט אחרון נתקעתי עם המוט בסנטר בעלייה והמשכתי, מה שקצת הוציא אותי מריכוז וגם הביא התנגדות למוט, חזרה חמישית עשיתי פוש פרס - בכל זאת ממשיך להעלות כרגיל שבוע הבא 60 ק"ג.
דדליפט - 60, 80, 100, 125 ק"ג ל-5 חזרות. עולה ממש בקלות אבל יש לי בעיות אחיזה, כל פעם המוט מחליק לי גם ב-100 ק"ג הוא קצת מחליק (הידיים מזיעות) אפילו עם אחיזה משולבת. אני שוקל להתחיל להשתמש במגנזיום. בנוסף לזה אחרי שסיימתי הרמתי את ה-125 ק"ג עוד פעם והחזקתי באוויר 10 שניות בשאיפה לשפר את האחיזה (לא מצליח להחזיק את המוט אחרי החזרה החמישית בסט). לא בטוח עד כמה זה נכון להוסיף תחזרה הזאתי אבל אני באמת צריך לשפר תאחיזה כי אני מרגיש שזה תוקע אותי בדדליפט.

• פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

נאלצתי לבוא בבוקר כי המכון נסגר מוקדם בגלל החג, באתי לאימון רעב ובלי כוח אבל סה"כ היה לא רע.

סקוואט - החלטתי להתקדם בקפיצות של 5 ק"ג בינתיים, 45, 55, 65, 75 ל-5, 87.5 ל-3 ו-65 ל-8.
המשקל עולה בקלות עם הרגליים, אבל אני מרגיש שהגב שלי די עקום ואחרי הסטים אני מרגיש סוג של "פאמפ" בגב התחתון, אם אני מנסה ליישר אותו יותר מזה הולך לי כל ההיפ דרייב ואני לא בטוח שאני יצליח להרים תמשקל. לא בטוח מה לעשות בקשר לזה.
בנץ' - לחיצות בדרך כלל הולכות לי בלי בעייה, הפעם אבל היה קשה. אני מקשר את זה למצב ההתחלתי שלי כשבאתי למכון, אבל אני יראה אימון הבא. 52.5, 62.5, 72.5, 82.5 ל-5 חזרות (חזרה אחרונה בקושי עלתה אחרי שה-80 ק"ג היה ממש קל אימון קודם), 87.5 ל-2 חזרות 3F, ואז בק-אוף סט 72.5 ל-8 חזרות. בכל זאת, אני שוקל להעלות אימון הבא את המשקל כי פספסתי רק חזרה כבדה אחת ואני לא חושב שהגיע הזמן להתקע בלחיצות עדיין.
פאוורקלין - 67.5 ק"ג ל-3 סטים של 3 חזרות כל אחד, הולך בקלילות אבל הרגשתי מפורק לגמרי אחרי הסטים האלה.
מתח אחיזה הפוכה צרה + 5 ק"ג - פה כבר העייפות והרעב באמת התחילו להשפיע, 10, 9, 8. אחרי הסט השני הרגשתי שאני עומד להתפרק והאצבעות כאבו בטירוף כי כמעט החלקתי מלמעלה (בדרך כלל אין לי בעיות אחיזה במתח - בדדליפט יש).
יד קדמית, כפיפות מרפקים - 10 ל-3 סטים.
יד אחורית, פשיטות מרפקים בפולי עליון - 10 ל-3 סטים.

• פותח/ת השרשור
אימון סיבולת מהיום:

חימום: מתיחות, אייר-סקוואטס, ג'מפינג-ג'קס, שכיבות שמיכה.
וויידאווטס לתוך ספרינט של 15 מטר, 6 חזרות.
קפיצות בחבל במשך 5 דקות, הפסקות של עד כ-5 שניות באמצע.
בוקס-צל כ-15 דקות.
עבודה על בטן.

• פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

התחלתי מבנץ', הראק היה תפוס (יש לציין שמישהו עשה שם 220 קילו סקוואט ל-3 חזרות).
בכל מקרה: בנץ' - 5 סטים 5 חזרות אקרוס עם 80 ק"ג.
פאוורקלין - 70 ק"ג ל-3 סטים 3 חזרות כל אחד.
סקוואט - 87.5 ל-2 חזרות, 3F אחרי שאימון קודם הצלחתי. אני כבר נואש עם התרגיל הזה, אני מצליח להתקדם בהכל חוץ מהסקוואטים עם המשקל המסכן הזה, אין לי מושג מה הבעיה בזה - סביר להניח שטכניקה אבל קראתי כבר כמה פעמים ואני מקפיד על הכל ופשוט לא הולך לי. אני שוקל להוריד משקלים בצורה דרסטית ולהתחיל סוג של "מסע לשיפור סקוואט" כמו ש-MOONLight עשה פה, אחרת אני חושב שאני ישאר תקוע פה עוד הרבה זמן. הבנץ' שלי כבר עובר את המשקל בסקוואט ל-3 חזרות. :|
מתח + 5 ק"ג - 9, 9, 8.

• פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

סקאווט - התחלתי לעשות שטויות, 80X5, 90X3
פרס - 45, 50, 55 ל-5 חזרות, 60 ק"ג לחזרה 2F, עלוב ביותר אחרי שאימון קודם עשיתי 57.5 לחמישייה.
הורדתי ל-57.5 שוב פעם נשאר לי כוח רק ל-4 חזרות. נראה לי אני רק מתחלש משבוע לשבוע סעמק.
דדליפט - 130 ק"ג ל-5 חזרות, אחרי החזרה השלישית שוב פעם הייתי צריך לסדר תאחיזה אבל סה"כ פסדר.

• פותח/ת השרשור
היום אימון איגרוף תאילנדי אחרי שבועיים פגרה בגלל החגים.

הרגשתי שיפור משמעותי בסיבולת ובכוח באימון, נשאר לי "גז" להרבה יותר זמן בקרבות והלך מצויין - הולך להמשיך עם האימוני קונדישיונינג פעם בשבוע בנוסף לאיגרוף והאימוני כוח, עזר לי מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית