הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ישראל הסוף

אני לא מאמין שאנחנו מדברים על נשורת ותנאי שיגור... זה באמת קורה?

למרות שלאיראנים כנראה אין צוללות כאלו, אבל כן, אפשר לשגר עם צוללות.
גם אם ישראל תפוצץ טיל מחוץ לאטמוספרה, עדיין תהיה השפעה על האוכלוסיה מבחינת נשורת.
תבטיח שאם זה קורה אתה וחיים ממשיכים להחיות את הפורום ולעשות טופ פוסטרס שתוכלו להכנס בו וכל חודש מישהו אחר מכם יקבל אבקת חלבון:(
כן האמת, זה עד כדי כך רחוק מהמציאות.

אני לגמרי בור בנושאים האלה אם לומר את האמת
ואני מנסה ללמוד עכשיו כמה שיותר מאנשים על פי דעתם
אז אפשר לדעת למה לדעתך זה רחוק מהמציאות?

אני לגמרי בור בנושאים האלה אם לומר את האמת
ואני מנסה ללמוד עכשיו כמה שיותר מאנשים על פי דעתם
אז אפשר לדעת למה לדעתך זה רחוק מהמציאות?

למה נראה לך שזה קרוב למציאות? כי אחמיניג'אד צועק שהוא ישמיד את ישראל? איך איראן שונה משאר המדינות שיש להן נשק גרעיני, ובפרט מצפון קוריאה שהיא האויב של ארה"ב? תראה לי סיבה אחת טובה שיש לאיראן לפתוח במלחמה גרעינית עם מדינה כלשהי.

למה נראה לך שזה קרוב למציאות? כי אחמיניג'אד צועק שהוא ישמיד את ישראל? איך איראן שונה משאר המדינות שיש להן נשק גרעיני, ובפרט מצפון קוריאה שהיא האויב של ארה"ב? תראה לי סיבה אחת טובה שיש לאיראן לפתוח במלחמה גרעינית עם מדינה כלשהי.

השנאה. אין הבדל בינו לבין היטלר.
הוא רוצה להשמיד את ישראל. להרוג את כל היהודים.

אחמיניג'אד מאמין ביום הדין שמתי הוא יבוא משיח או לא יודע מה ירד ויביא גאולה לכולם משו בסגנון אז זה אומר שאיראן רוצה שעולם יושמד(מטעמי דת) .

השנאה. אין הבדל בינו לבין היטלר.
הוא רוצה להשמיד את ישראל. להרוג את כל היהודים.

כן, אני בטוח שהיטלר היה תוקף את רוסיה אם הוא היה יודע שיש להם נשק גרעיני. היטלר היה שהיד.

אם הוא רוצה להשמיד את כל היהודים, איך זה שהוא מאפשר ליהודים לחיות באיראן?

אחמיניג'אד מאמין ביום הדין שמתי הוא יבוא משיח או לא יודע מה ירד ויביא גאולה לכולם משו בסגנון אז זה אומר שאיראן רוצה שעולם יושמד(מטעמי דת) .

בטח שהוא מאמין. הוא גם מאמין במפלצת הספגטי המעופפת.

אני מרחם על כל המטומטמים מחרחרי המלחמה כאן ובמדינה הזאת. בסופו של דבר ההשלכות למה שהם יחוללו יהוו תגמול מושלם. רק חבל שאני ושאר השפויים יסבלו באותה המידה. שגעון מוחלט.

ומה לגבי גיבוי הטרור של פלסטין, על מנת להגיע למדינה פלסטינית?

כי אין לה את היכולת לגרום לכך שישראל תעדיף ללכת לקראת הפלסטינים, אבל כשיהיה לה נשק גרעיני תהיה לה יכולת לאיום שישיג את המטרה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית