הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ישראל הסוף

אתה חושב שאין לאיראן יכולת לעשות נזק רציני לישראל עם נשק קונבנציונלי?

ממה שהבנתי לא, אבל זה משמועות.
איזה נשק יש להם ומה הם יכולים לעשות כרגע?

ממה שהבנתי לא, אבל זה משמועות.
איזה נשק יש להם ומה הם יכולים לעשות כרגע?

מה זה חשוב איזה נשק יש להם? זה שהמטוסים והטילים שלנו יותר מודרניים לא אומר שהם לא יכולים לעשות הרבה נזק.

לא שזה חשוב, זה הכל קשקוש. הרבה יותר נוח להם לממן ארגוני טרור שפועלים נגדך.

כן, אני בטוח שהיטלר היה תוקף את רוסיה אם הוא היה יודע שיש להם נשק גרעיני. היטלר היה שהיד.

אם הוא רוצה להשמיד את כל היהודים, איך זה שהוא מאפשר ליהודים לחיות באיראן?

בטח שהוא מאמין. הוא גם מאמין במפלצת הספגטי המעופפת.

אחמיניג'אד הוא קמיקזי.
ברגע שיהיה לו פצצת אטום,הוא יפציץ אותנו.

גם היטלר נתן ליהודים לחיות...השאר היסטוריה.

אני אומר שהאיום שהם יכולים להפעיל כרגע לא יספיק בשביל המטרה של האיראנים, שאותה אני לא יודע להגדיר במדויק אבל היא קיימת וקשורה להחזרת שטחים וכל מיני דברים בסגנון, ושנשק אטומי ישיג את המטרה.
זה מבוסס על שמועות בלבד ואני משתוקק שיעשירו אותי ויסבירו לי מה באמת המצב ולמה אני טועה. אם אתה רוצה אתה מוזמן.

אני אומר שהאיום שהם יכולים להפעיל כרגע לא יספיק בשביל המטרה של האיראנים, שאותה אני לא יודע להגדיר במדויק אבל היא קיימת וקשורה להחזרת שטחים וכל מיני דברים בסגנון, ושנשק אטומי ישיג את המטרה.
זה מבוסס על שמועות בלבד ואני משתוקק שיעשירו אותי ויסבירו לי מה באמת המצב ולמה אני טועה. אם אתה רוצה אתה מוזמן.

אז אני שואל מה המטרה של האיראנים? האם הם מוכנים להתאבד למען העם הפלסטיני? או אולי למען השמדת ישראל?
אם אתה לא מאמין שהם אבדניים, אז איך העובדה שהם ישיגו נשק גרעיני תשפיע פרט לכך שיהיה להם גורם הרתעה כמו לילדים הגדולים?

אם במצב של נזק רציני, שיכול להיגרם רק עם נשק גרעיני, הם מוכנים להשלכות? (תקרא לזה "התאבדות" אבל זה לא בהכרח התאבדות)

למה נראה לך שזה קרוב למציאות? כי אחמיניג'אד צועק שהוא ישמיד את ישראל? איך איראן שונה משאר המדינות שיש להן נשק גרעיני, ובפרט מצפון קוריאה שהיא האויב של ארה"ב? תראה לי סיבה אחת טובה שיש לאיראן לפתוח במלחמה גרעינית עם מדינה כלשהי.

לא הבנת אותי
בכלל לא נראה לי
הקטע הוא,שאני לא יודע כלום בנושא הזה. אני רוצה לשמוע דעות של אחרים פשוט והדעה שלך נראית מעניינת כי היא לא דעה שאני רגיל לשמוע.
לא גיבשתי לעצמי שום דעה

נערך לאחרונה:
אני מרחם על כל המטומטמים מחרחרי המלחמה כאן ובמדינה הזאת. בסופו של דבר ההשלכות למה שהם יחוללו יהוו תגמול מושלם. רק חבל שאני ושאר השפויים יסבלו באותה המידה. שגעון מוחלט.

אתה ושאר השפויים, בעצם אתה והשמאלנים?

לא הבנת אותי
בכלל לא נראה לי
להיפך,אני לא יודע כלום בנושא הזה. אני רוצה לשמוע דעות של אחרים פשוט והדעה שלך נראית מעניינת כי היא לא דעה שאני רגיל לשמוע.
לא גיבשתי לעצמי שום דעה

יש דעות של מלא "מומחים" לכל כיוון שתבחר. אני פשוט לא רואה את השלטון באיראן כגוף בעל נטיות אבדניות וחוסר שפיות כמו שמנסים להציג אותו. כמו שאמרתי, גם לצפון קוריאה יש משטר לא הכי נחמד בעולם ואף אחד עדיין לא הפציץ אותו והוא עדיין לא פתח במלחמה גרעינית. בינתיים, ארה"ב היא המדינה היחידה שהשתמשה בנשק גרעיני ועכשיו כולם מודעים להשלכות שלו. נכון להיום, נשק גרעיני זה לא נשק שנועד לשימוש אלא להרתעה.

בפועל? אולי לא כולם, אבל הרוב...ברגע שתינתן להם הזדמנות יבגדו בלי להסס.
כרגע אין להם סיבה כי מאוד נוח להם בישראל תחת שלטון של מדינת ישראל
כי ברגע שתקום מדינה פלסטינית והם יהיו תחת שלטון פלסטינאי דמוי אסד או כל ערבי אחר הם יסבלו חזק.

בכל מקרה מאיר כהנא היה אדם חכם מאוד, תארים במשפטים, גויס כסוכן אם אני זוכר נכון
חלק מהדברים שלו היו להוציא להורג מחבלים, להגיב בתוקפנות כנגד פעולות שפוגעות במדינה אני לא רואה בזה שום דבר פסול

נערך לאחרונה:
בקיצור הדיעות שלך לא ממש שונות מהדיעות של האנשים בתנועה שלו שהוכרזה כארגון טרור על ידי המון מדינות כולל ישראל.

בתור אחד שתומך בעונש מוות לטרוריסטים, אולי פשוט תנסה להתאבד? זה יבטא היצמדות לעקרונות שלך בצורה מאוד יפה.

---------- התגובה התווספה 10-02-2012 ב 00:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-02-2012 ב 23:59 ----------

יש דעות של מלא "מומחים" לכל כיוון שתבחר. אני פשוט לא רואה את השלטון באיראן כגוף בעל נטיות אבדניות וחוסר שפיות כמו שמנסים להציג אותו. כמו שאמרתי, גם לצפון קוריאה יש משטר לא הכי נחמד בעולם ואף אחד עדיין לא הפציץ אותו והוא עדיין לא פתח במלחמה גרעינית. בינתיים, ארה"ב היא המדינה היחידה שהשתמשה בנשק גרעיני ועכשיו כולם מודעים להשלכות שלו. נכון להיום, נשק גרעיני זה לא נשק שנועד לשימוש אלא להרתעה.

עדיין, כנראה שזה תמים מדיי להסתמך על זה, אף אחד לא הבטיח לנו שהוא לא כמו שקראת לזה "יתאבד"

אף אחד לא יכול להבטיח לך שום דבר בחיים. מי מבטיח לך למשל שהתקיפה תהיה אפקטיבית, או שהנזק לישראל לא יהיה גדול מהנזק לאיראן?

נשק אטומי הוא דיי אפקטיבי.
ואף אחד לא מבטיח לי את זה, אבל גם אם נוריד 20 מיליון איראנים מול 5 שלנו (סתם מספרים) זה לא מצב טוב.

אני מבולבל. אתה חושב שישראל תתקוף את איראן עם נשק אטומי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית