עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממה שהבנתי לא, אבל זה משמועות.
איזה נשק יש להם ומה הם יכולים לעשות כרגע?
כן, אני בטוח שהיטלר היה תוקף את רוסיה אם הוא היה יודע שיש להם נשק גרעיני. היטלר היה שהיד.
אם הוא רוצה להשמיד את כל היהודים, איך זה שהוא מאפשר ליהודים לחיות באיראן?
בטח שהוא מאמין. הוא גם מאמין במפלצת הספגטי המעופפת.
אני אומר שהאיום שהם יכולים להפעיל כרגע לא יספיק בשביל המטרה של האיראנים, שאותה אני לא יודע להגדיר במדויק אבל היא קיימת וקשורה להחזרת שטחים וכל מיני דברים בסגנון, ושנשק אטומי ישיג את המטרה.
זה מבוסס על שמועות בלבד ואני משתוקק שיעשירו אותי ויסבירו לי מה באמת המצב ולמה אני טועה. אם אתה רוצה אתה מוזמן.
למה נראה לך שזה קרוב למציאות? כי אחמיניג'אד צועק שהוא ישמיד את ישראל? איך איראן שונה משאר המדינות שיש להן נשק גרעיני, ובפרט מצפון קוריאה שהיא האויב של ארה"ב? תראה לי סיבה אחת טובה שיש לאיראן לפתוח במלחמה גרעינית עם מדינה כלשהי.
אני מרחם על כל המטומטמים מחרחרי המלחמה כאן ובמדינה הזאת. בסופו של דבר ההשלכות למה שהם יחוללו יהוו תגמול מושלם. רק חבל שאני ושאר השפויים יסבלו באותה המידה. שגעון מוחלט.
אתה ושאר השפויים, בעצם אתה והשמאלנים?
לא הבנת אותי
בכלל לא נראה לי
להיפך,אני לא יודע כלום בנושא הזה. אני רוצה לשמוע דעות של אחרים פשוט והדעה שלך נראית מעניינת כי היא לא דעה שאני רגיל לשמוע.
לא גיבשתי לעצמי שום דעה
כהנא צדק אחי?;a2gasg;a2gasg;a2gasg
יש דעות של מלא "מומחים" לכל כיוון שתבחר. אני פשוט לא רואה את השלטון באיראן כגוף בעל נטיות אבדניות וחוסר שפיות כמו שמנסים להציג אותו. כמו שאמרתי, גם לצפון קוריאה יש משטר לא הכי נחמד בעולם ואף אחד עדיין לא הפציץ אותו והוא עדיין לא פתח במלחמה גרעינית. בינתיים, ארה"ב היא המדינה היחידה שהשתמשה בנשק גרעיני ועכשיו כולם מודעים להשלכות שלו. נכון להיום, נשק גרעיני זה לא נשק שנועד לשימוש אלא להרתעה.