עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מאמין שאנחנו מדברים על נשורת ותנאי שיגור... זה באמת קורה?
אנטון, מה עכשיו אתה לוקח?
חחח תוכנה באיפון אפשר לעשות איתה מלא דברים נחמדים
תבטיח שאם זה קורה אתה וחיים ממשיכים להחיות את הפורום ולעשות טופ פוסטרס שתוכלו להכנס בו וכל חודש מישהו אחר מכם יקבל אבקת חלבון:(למרות שלאיראנים כנראה אין צוללות כאלו, אבל כן, אפשר לשגר עם צוללות.
גם אם ישראל תפוצץ טיל מחוץ לאטמוספרה, עדיין תהיה השפעה על האוכלוסיה מבחינת נשורת.
כן האמת, זה עד כדי כך רחוק מהמציאות.
אני לגמרי בור בנושאים האלה אם לומר את האמת
ואני מנסה ללמוד עכשיו כמה שיותר מאנשים על פי דעתם
אז אפשר לדעת למה לדעתך זה רחוק מהמציאות?
למה נראה לך שזה קרוב למציאות? כי אחמיניג'אד צועק שהוא ישמיד את ישראל? איך איראן שונה משאר המדינות שיש להן נשק גרעיני, ובפרט מצפון קוריאה שהיא האויב של ארה"ב? תראה לי סיבה אחת טובה שיש לאיראן לפתוח במלחמה גרעינית עם מדינה כלשהי.
אחמיניג'אד מאמין ביום הדין שמתי הוא יבוא משיח או לא יודע מה ירד ויביא גאולה לכולם משו בסגנון אז זה אומר שאיראן רוצה שעולם יושמד(מטעמי דת) .למה נראה לך שזה קרוב למציאות? כי אחמיניג'אד צועק שהוא ישמיד את ישראל? איך איראן שונה משאר המדינות שיש להן נשק גרעיני, ובפרט מצפון קוריאה שהיא האויב של ארה"ב? תראה לי סיבה אחת טובה שיש לאיראן לפתוח במלחמה גרעינית עם מדינה כלשהי.
השנאה. אין הבדל בינו לבין היטלר.
הוא רוצה להשמיד את ישראל. להרוג את כל היהודים.
אחמיניג'אד מאמין ביום הדין שמתי הוא יבוא משיח או לא יודע מה ירד ויביא גאולה לכולם משו בסגנון אז זה אומר שאיראן רוצה שעולם יושמד(מטעמי דת) .