עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תפסיק לצטט תתגובה שמעלייך זה עושה כאב ראש.
גם עזה זה לא חלק משטחי ישראל? וגם הישובים שפונו? חח
אני לא חושב אני בטוח, אם אתה חיי בסרט שאתה ימני או איך שהוא עוזר למדינה אתה רחוק מזה תתעורר.
תפסיק לצטט תתגובה שמעלייך זה עושה כאב ראש.
גם עזה זה לא חלק משטחי ישראל? וגם הישובים שפונו? חח
אני לא חושב אני בטוח, אם אתה חיי בסרט שאתה ימני או איך שהוא עוזר למדינה אתה רחוק מזה תתעורר.
כן אחי, עזה שייכת לישראל בדיוק כמו שברלין שייכת לישראל.לא אחי, לארץ ישראל אין גבולות בכלל. אנחנו אימפריה! גם איראן בעצם חלק מישראל.
"עוזר למדינה"? דביל כזה מזמן לא היה בפורום.
אני דביל? חתיכת אידיוט.
אתה זה שרוצה לעשות שלום ולתת שטחים ממדינת ישראל לארגון טרור
שלום עם ארגון טרור?! חתיכת אידיוט תתעורר על עצמייך
חתיכת גבר, תרגיע את עצמך. זה שאתה מפזר את הבורות שלך בכל הודעה לא אומר שאתה צריך להשתמש בשפה של ערס מצוי.אני דביל? חתיכת אידיוט.
אתה זה שרוצה לעשות שלום ולתת שטחים ממדינת ישראל לארגון טרור
שלום עם ארגון טרור?! חתיכת אידיוט תתעורר על עצמייך
חתיכת גבר, תרגיע את עצמך. זה שאתה מפזר את הבורות שלך בכל הודעה לא אומר שאתה צריך להשתמש בשפה של ערס מצוי.
ברור שאסור לך. בייחוד כשאתה דביל. אתה חושב ששטח שלא שייך למדינת ישראל שייך למדינת ישראל. לדעתי גם קהיר שייכת למדינת ישראל, עכשיו לך תכבוש אותה שוב בשביל כולנו.תשמע בקיצור אין לי כוח להתווכח איתך אתה שורף לי פיוזים בראש.
במיוחד לכתוב את כל זה בכלל לוקח לי זמן. יש לי דברים יותר חשובים לעשות ביום שישי.
זה מוזר עד כמה פורום שרובו משתמטים נוטה שמאלה...שיהיה שבת שלום.
---------- התגובה התווספה ב 14:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:07 ----------
חח למנהל מותר לקרוא לי דביל ולי אסור לקרוא לו אידיוט...מעניין.
מה פתאום חבל. אולי תלמד משהו ותצא מהמצב העגום שאתה נמצא בו כרגע, שאתה מדמה לעצמך שכל השטחים בעולם שייכים לישראל, השליטה האולטימטיבית.
מי אתה שתלמד אותי משו בחיים? חחחחחח
משתמש בשפה גבוהה והקצנה חושב שהוא יכול להיות מורה לחיים.
יש לך עוד הרבה מה ללמוד בחיים. תמשיך להתנשאות ובסוף תקבל תהלם שלך.
אני גדול ממך ב-13 שנה, אז כנראה שכבר ראיתי מספיק דבילים כמוך בחיים שלי.
די ברור שאי אפשר ללמד אותך כלום. זה פשוט מאוחר מדי.
לא, זה פשוט לא מפקידך לעשות אתזה.
אם מישהו יאיר את עיניי מי פה בפורום השתמט?