ישראל הסוף

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
סירטון קצר שמופץ ברשת בימים האחרונים על איך יראה היום של התקיפה הגרעינית של איראן על ישראל (בסירטון יש "דם", ככה שראו הוזהרתם).

נערך לאחרונה:
את מדינת תל אביב שלי יתקיפו? אם לא זה לא באמת מעניין...

איזה משחק גרוע.
נראה כמו פרודיה לפרויקט המכשפה מבלייר.

פאק. לא הייתי צריך לראות את זה.התחלתי סייקל ואני רגיש שוב.

עוד סרטון הפחדה
אל תפרסו את השטויות האלה.

לנו גם יש מרצה ערבי במכללה, כנראה היה מבוקש של השבכ או משהו בכל מקרה הנה התוצאות...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פצצת אטום על ישראל=להתראות גם ללבנון\סוריה\ירדן\מצרים

כל החברים הנחמדים שרוצים לזרוק עלינו אטום צריכים לזכור שאנחנו מוקפים במדינות ערביות

• פותח/ת השרשור
פצצת אטום על ישראל=להתראות גם ללבנון\סוריה\ירדן\מצרים

כל החברים הנחמדים שרוצים לזרוק עלינו אטום צריכים לזכור שאנחנו מוקפים במדינות ערביות
זה לא נכון, זה תלוי בחוזק של הפצצה. אפשר להרכיב פצצה שתשמיד רק את גוש דן והנשורת תהרוג עוד כמה מאות אלפי מסביב (עם סיכויים קלושים שזה יגיע לאחת המדינות השכנות).

רק לידיעתכם , שיורים טיל זה לא כמו רקטה , רקטה זה כמו רוגטקה שמים ובשניה זה עף , טיל צריך לטעון אותו סביבות השעה , המערך הכי חשוב בצה"ל זה המאכמ"ם שלנו בשביל שנוכל לזהות אם באמת מכוונים אלינו טילים ומתחילים לטעון אותם , נדיר יהיה אם יצליחו להפתיע אותנו ולירות עלינו טילים בלי שנשמיד את הטילים בזמן ההטענה שלהם .

בכל מיקרה לא יאומן איך אנשים מבזבזים כסף על טילים וכור גרעיני שהם יכולים לקנות תוספי מזון + חלבון + קריאטין + לאפה שווארמה + פיצה + 2 בקבוקי קולה ביום ולהישאר עם עודף איי איי סדר העדיפיות של האנשים היום ...

רק לידיעתך, הם יצליחו להפתיע אותנו אם הם ישגרו את הטילים כמו שהמעצמות בעולם יכולות לשגר, שזה מתחת לאדמה מבלי לסכן את הטיל לפני השיגור..

• פותח/ת השרשור
רק לידיעתך, הם יצליחו להפתיע אותנו אם הם ישגרו את הטילים כמו שהמעצמות בעולם יכולות לשגר, שזה מתחת לאדמה מבלי לסכן את הטיל לפני השיגור..
למרות שלאיראנים כנראה אין צוללות כאלו, אבל כן, אפשר לשגר עם צוללות.
גם אם ישראל תפוצץ טיל מחוץ לאטמוספרה, עדיין תהיה השפעה על האוכלוסיה מבחינת נשורת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית