The Hungry Saiyan LOG

עדכון : אימון A )שבוע בסיס) : מקבילים 3x10 בקיצור זה היה תחליף לבנץ, יותר מזה לא הצלחתי לקמבן כי החדר כושר היה סגור בבסיס.. יאללה מחכה לשבוע בית..

עדכון: אימון B שבוע בסיס :
סקוואט: 87.5 3X5

פרס: 42.5 : 3X5

פאוורקלין: 47.5 5X3 + צין אפס 1X8 גם זה מספיק בינתיים , (נהוג כמה שפחות עזר בתחילת התוכנית)

סה"כ קל מאוד נתראה שבוע הבא שזה שבוע בית והכל יהיה מסודר.

עדכון: שבוע 1 של SS (רשמית)

A:
סקוואט: 90 ק"ג 3X5

בנץ: 65 ק"ג 3X5

דדליפט: 100 ק"ג 1X5

אימון קליל ביותר

עדכון: שבוע 1

B:
סקוואט: 95 ק"ג 3X5 קליל

פרס: 45 ק"ג 3X5 קליל

פאוורקלין: 50 ק"ג 5X3 צריך לעבוד על הטכניקה

זהו קצר וקליל, אבל הקלין דורש שיפור,

סט 3 של קלין:

עדכון: שבוע 1

A:

סקוואט: 100 ק"ג 3X5 קל...

בנץ: 70 ק"ג 3X5 קל....

דדליפט: 110 ק"ג 1X5 קל....

עדכון : שבוע 1 של בסיס . B: סקוואט : 105 ק״ג 3x5. קל.... פרס: 50 ק״ג 3x5. קל .. פאוורקלין: 55 ק״ג 5x3 טכניקה השתפרה לדעתי , אבל עדיין יש מה לתקן, שבוע הבא נעלה סרטון של קלין לביקורת

עדכון : B: סקוואט: 107.5 ק״ג 3x5. פרס 52.5 ק״ג 3x5. פאוורקלין: 57.5 ק״ג 5x3. צין אפס : 1x10. שבוע הבא נתחיל להרגיש משקלים

עדכון: שבוע 2

A:

סקוואט: 110 ק"ג 3X5 קל

בנץ: 75 ק"ג 3X5 קל..

דדליפט: 120 ק"ג 1X5 קל ..

ניראה מעניין תמשיך לעדכן ותגיד אתה יכול לרשום תתפריט שלך בסוף מסה ?

ניראה מעניין תמשיך לעדכן ותגיד אתה יכול לרשום תתפריט שלך בסוף מסה ?

לא כזה מעניין בהתחשב בזה שלפני הצבא היה לי 165 בסקוואט , אבל אני יחזור לעצמי מהר אני מאמין, לגביי התפריט זה משתנה, בסוף SS התפריט תיהיה שונה בהרבה מעכשיו , כרגע אני מסתפק בפלוס קלורי של 300

לא כזה מעניין בהתחשב בזה שלפני הצבא היה לי 165 בסקוואט , אבל אני יחזור לעצמי מהר אני מאמין, לגביי התפריט זה משתנה, בסוף SS התפריט תיהיה שונה בהרבה מעכשיו , כרגע אני מסתפק בפלוס קלורי של 300

מענין בגלל המשקלים הקודמים שלך ואתה תחזור אליהם בגדול וגם תעקוף אותם

ובכל מיקרה אתה יכול לרשום תתפריט שלך בסוף מסה האחרונה שלך ?

מענין בגלל המשקלים הקודמים שלך ואתה תחזור אליהם בגדול וגם תעקוף אותם

ובכל מיקרה אתה יכול לרשום תתפריט שלך בסוף מסה האחרונה שלך ?

אני לא ממש זוכר זה היה לפני יותר משנה , מה שאני כן זוכר שבסוף המסה הייתי בפלוס של סביבות ה 1500 , עם תפריט של קרוב ל 4500 קלוריות, חלבון 2.5 לכל ק"ג , פחמימה סביבות ה 600 גרם, שומן בערך 1.1 על כל קילו , המסה הייתה 3 חודש בערך ועליתי ממש נקי יחסית

אני לא ממש זוכר זה היה לפני יותר משנה , מה שאני כן זוכר שבסוף המסה הייתי בפלוס של סביבות ה 1500 , עם תפריט של קרוב ל 4500 קלוריות, חלבון 2.5 לכל ק"ג , פחמימה סביבות ה 600 גרם, שומן בערך 1.1 על כל קילו , המסה הייתה 3 חודש בערך ועליתי ממש נקי יחסית

השתמשתה בגיינר או חלבון ?

חחחח איך הגעתה ל חלבון פי 2.5 אכלתה כל יום קילו חזה עוף או מה ?

בכל מיקרה בהצלחה בהמשך !

לא בעיה בכלל להגיע גם ל 3 לכל ק"ג , דרך אגב שאני בצבא אני יכול להגיע גם ל 4 לכל ק"ג ועוד מבלי לדאוג לכיס, פשוט צריך לאכול מעניין , אם תדחוף חזה עוף שלם לתנור ברור שיהיה קשה לאכול קילו חזה עוף, אבל אם תתבלן אותו טוב עם ירקות מוקפצים ביחד עם איזה אורז אז קילו חזה עוף זה כלום. ותודה גם לך !

לא בעיה בכלל להגיע גם ל 3 לכל ק"ג , דרך אגב שאני בצבא אני יכול להגיע גם ל 4 לכל ק"ג ועוד מבלי לדאוג לכיס, פשוט צריך לאכול מעניין , אם תדחוף חזה עוף שלם לתנור ברור שיהיה קשה לאכול קילו חזה עוף, אבל אם תתבלן אותו טוב עם ירקות מוקפצים ביחד עם איזה אורז אז קילו חזה עוף זה כלום. ותודה גם לך !

גבר שלח לי בפרטי תפייסבוק שלך נדבר שם חחח

B:

סקוואט: 115 ק"ג 3X5 כיף

פרס: 55 ק"ג 3X5 עם עצירות מלאות , מאתגר

פאוורקלין: 60 ק"ג 5X3 מרגיש טוב יותר עם הטכניקה, אחרי העצה של להחזיק עוד את הכיווץ בטרפזים מיד אחרי הקפיצה.

פאוורקלין סט 4

A:

סקוואט: 120 ק"ג 3X5

בנץ: 80 ק"ג 3X5

דדליפט: 130 ק"ג 1X5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית