הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

The Volcano's Journey

אושר, שאלה: סיימת ss על סקוואט 185 לשלוש חמישיות שזה 190 לחמישייה ובאיזור ה210 לסינגל. כיום אתה עושה 235 לסינגל (אם אני לא טועה). כלומר כמעט את כל ההתקדמות שלך עשית מאימון לאימון?

אושר, שאלה: סיימת ss על סקוואט 185 לשלוש חמישיות שזה 190 לחמישייה ובאיזור ה210 לסינגל. כיום אתה עושה 235 לסינגל (אם אני לא טועה). כלומר כמעט את כל ההתקדמות שלך עשית מאימון לאימון?
קודם כל, אין דבר כזה "שזה באיזור ה"
עד שלא עשית - אין לך, גם אם עשיתי 190X5, אני לא אגיד שיש לי 192.5 ל-1.
עכשיו לגבי השיפור שלי במשך השלוש שנים האחרונות,
אחרי SS עשיתי הרבה טעויות, כמו שינוי טכניקה בלי סיבה,
התנסיתי קצת בתכניות שכיום אני מבין שלא מועילות (עבורי לפחות),
וכמובן ששנה מתוך הזמן הזה לא התאמנתי בגלל הצבא.

מה שמעניין אותי זה שבאמת בטקסס התקדמת פחות ממה שהייתי מצפה
ולגבי הנקודה של תכניות לא יעילות , לכאורה אם היית בסוף טקסס עושה 531 בהתקדמות לפי הספר
היית אמור להוסיף יותר לטוטאל מאשר מה שהוספת בגלן פנדליי
תצדיק אותי אם אני טועה

ולגבי הנקודה של תכניות לא יעילות , לכאורה אם היית בסוף טקסס עושה 531 בהתקדמות לפי הספר
תצדיק אותי אם אני טועה
אתה טועה

תצדיק אותי אם אני טועה
איש הלילה עשה לינארית-טקסס-גלן-נייטמן מת'וד-5\3\1...אז איפה כתוב שמה שאמרת זה הסדר?

איך לחזור על משקלים שעשית מבחינת תכנון עושה אותי טועה
איש הלילה עשה לינארית-טקסס-גלן-נייטמן מת'וד-5\3\1...אז איפה כתוב שמה שאמרת זה הסדר?

לא דיברתי על סדר אלא על מה הטעם לעשות תכנית שלא ידוע כמה תתקדם בה לעומת תכנית שמבוססת על התקדמות יותר חזויה

אדיר לא יודע כמה נסיון יש לך עם תוכניות אבל חד וחלק יש הבדלים גדולים בין מתאמנים. לי אישית 531 לא עבדה טוב, גם לעוד בחור מהפורום שעשה אותה באדיקות ואשכרה נחלש משמעותית. אין "לפי הספר" יש אנשים שקורטה (נפח פסיכי עם משקלים נמוכים) יעיף אותם יש כאלה שזה יפצע אותם, יש ליפטרים בטופ העולמי שמתאמנים בצורות הפוכות לחלוטין, בולטון לא נותן בחיים ALL OUT במכון, דן גרין מר00 כמעט כל אימון, מאלניצ'ב נתן ALL OUT באוסטרליה כל יומיים בערך, לילי אוהב לגוון ולבלבל קיצור צריך להבין שלא כולם בנויים אותו דבר, לא כולם אוכלים ישנים אותו דבר מי שלא עובד יכול להתאושש יותר טוב מי שעובד בבניין למשל אחרת... קיצור חוץ מההגיון ההתחלתי שמתאמן מתחיל צריךלהתמקד בעיקר אין "לפי הספר".

הבנתי . אני בפירוש יכול לומר שנפח עצים של חמישיות עובד לי מעולה , לעומת הלינארית ו531 שעבדתי בהן .

הוא בהמה! אני לא יודע איך יש לו אומץ להסתובב עם הקרחת והזקן המטורף הזה חחח..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית