Resource icon

The Volcano's Journey

23/05/14
BP 130 5X4-5 לא היו כמה חזרות בסטים אחרונים שלא היו שלי
DB Press 32 4X10
BB Row 140 5X5
DB Row 47 3X20

מחר הפצצה דדליפט בכל הכוח,
שני אימון אחרון לסבב ללא,
דילואד וחגורה.

אם אתה תקוע על סקוואט באיזור ה230 כבר כל כך הרבה זמן, למה אתה לא מנסה משהו שיוציא אותך מהתקיעה כמו סמולוב למשל ?

ממה זה נובע ? פסיכולוגי ?
להלן התירוצים:
בין התחרות הראשונה לשנייה עברתי ניתוח שלקחת לי חודש וחצי אימונים - כשהיה 3 חודשים בין התחרות בערך. חזרתי לעשות סקוואט חודש לפני התחרות הזו, יש בלוג הכל. ה230 שם היה סוג של נס.
בתחרות השלישית הגעתי סמרטוט על משקל 104 (בדרך כלל 110+) ושם דווקא פתחתי ב230 די טוב, אבל לא היה לי יותר על משקל כזה.
לתחרות האחרונה עשיתי טעות בהכנה, משהו שמסתבר שלא מתאים לי,
לא עדכנתי את זה, אבל בשבוע לפני התחרות נכשלתי עם משקל של שבוע 3 שבועות לפני (248 דדליפט), כי פשוט לא מתאים לי להפסיק נפח לזמן כזה.

יכולות להיות עוד סיבות,
אני לא מחפש מדע או מחקר, או דברים טיפשיים כאלה לגבי מערכת העצבים המרכזית.
לתחרות הבאה אני אתקן דברים, ניסיון צוברים.

לא מתיימר להיות מבין גדול או לחפש מדע או מחקרים וחרא טיפש אחר לגבי מערכת העצבים, אבל יכול להיות שמישהו בגובה שלך ברמה שלך צריך לשקול יותר ממתחרה בעד 110 ?

לא מתיימר להיות מבין גדול או לחפש מדע או מחקרים וחרא טיפש אחר לגבי מערכת העצבים, אבל יכול להיות שמישהו בגובה שלך ברמה שלך צריך לשקול יותר ממתחרה בעד 110 ?
אמת.
בעקרון עד 140 אפילו.
בעתיד הרחוק SHW.

מחכה1 לראות אותך עם פיזיק של קוקלייב

אגב לגבי ההכנה, יכול להיות שהתכנית לא משלבת מפסיק עבודה על RM נמוך ואז קשה לתרגם את הכוח למשקלי מקסימום.

מחכה1 לראות אותך עם פיזיק של קוקלייב

אגב לגבי ההכנה, יכול להיות שהתכנית לא משלבת מפסיק עבודה על RM נמוך ואז קשה לתרגם את הכוח למשקלי מקסימום.
אז המסקנה היא הפוך,
בגלל שהייתי 4 שבועות על חזרה אחת , קרוב לRM1 אפילו.
התכנון כרגע הוא לגשת לתחרות בלי הכנה של התאבדויות.
דוגמה טובה למה שאני אעשה - תכנית הדדליפט ינואר 2013 בלוג.

ידיד. אני חושב שאם הייתה תקופה של שלשות היית מטפס לאיזור הסינגלים לשלשה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית