נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנני סמוך ובטוח כי התרגיל הזה עוזר לי לנפח את החזה.נפרד1?
עצימות נמוכה - נפח כל הזמן?אני תוהה...יש סיבה שאתה לא עובד בעצימות נמוכה? דאבלים/טריפלים..אני רק רואה אותך עובד לנפח כל הזמן..
טעות שלי. הכוונה היא שאני רואה אותך בעיקר עובד ב5X5 / 3X5 אבל למה שלא תרד לכיוון השלשות או הדאבלים? אתה הרי נתקע כבר הרבה זמן עם אותם משקלים(לפחות זה הטענה שלך בסקוואט ובדדליפט) אז אני שואל.עצימות נמוכה - נפח כל הזמן?
תסביר את עצמך?
אני לא תקוע,טעות שלי. הכוונה היא שאני רואה אותך בעיקר עובד ב5X5 / 3X5 אבל למה שלא תרד לכיוון השלשות או הדאבלים? אתה הרי נתקע כבר הרבה זמן עם אותם משקלים(לפחות זה הטענה שלך בסקוואט ובדדליפט) אז אני שואל.
סבבה, בהצלחה גבר!אני לא תקוע,
זה בנוי ככה שבעוד שבועיים אני הולך על שיא נפח (105%)
אם תסתכל על האימון הראשון מאז שסיימתי סבב ללא חגורה זה הולך ככה (בשבועות):
85%
90%
95%
100% השבוע הקרוב (מתחיל אותו בעקרון בחמישי)
105%
ומשם מפציץ בנפח.
לגביי עצימות,
בתכנית שאני עושה אין משהו קבוע.
אני עושה שבוע עצימות אחד (ניסיון אישי) וחוזר לנפח בהדרגה.
זה מה שהיה לפני התחרות האחרונה, ויתברר כלא יעיל עבורי.בלוקים של עצימות אצלך זה רק לקראת תחרויות ?
כנראה הפיק אצלי הוא ממש אחרי הנפח (כששבוע דילואד מפריד באמצע)
מה היא צורה טובה לדעתך?תשמע בטקסס התקדמת מעולה, וההתקדמות נעזרת גם ביום העצימות. זה לא שאתה אדם של או נפח או סינגלים.
התחרות האחרונה לא בטוח מדד למשהו כי אני חושב שלא בנית את העצימות בצורה טובה
מה היא צורה טובה לדעתך?
אני מבין את הקושי בעצימות שהייתה לי בכך שבלי נפח - שבועיים+ אני נהיה סמרטוט.אולי לעשות דילואד בין הנפח לעצימות, אם עשית אז יכול להיות שאפילו לא טוב דילואד משמעותי מידי,
ואז לבנות תכנית שתאפשר התקדמות והתאוששות תוך כדי ( ע"ע עומס מצטבר )
זאת אומרת שאם יש 220X5X5 אז לא לגשת ל260X3, אלא משקלים יותר נמוכים בהתחלה וקפיצות גבוהות.
כמובן שאני מדבר ברמה הממש תיאורטית ואין לי ניסיון בדברים האלה, פשוט זה ההיגיון שלי.
מה שקרה בסינגלים שעשית לקראת התחרות, זה שהם היו קשים מידי ביחס לכוח שלך, וזה היה נראה שאתה פשוט "שרוף"