הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר התאוששות

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
אני עושה מדקאו ואני לא מגיע לאף אימון עם התאוששות מלאה
גם אחרי מנוחה של יומיים
אני ישן ואוכל טוב
זה אמור להיות ככה?

כמה חלבון אתה צורך? אתה שוקל מעל ל-100 קילו אם אני לא טועה. תכניס יותר חלבון.

• פותח/ת השרשור
חח אני אלרגי למשהו באבקות וזה קשה לדחוף כ"כ הרבה חלבון..
תודה

חלילה
אפילו לא עם עצמי
אני מכניס 245 חלבון[כולל חלבון לא מלא כמובן] ביום ועם סקופ אחד של אבקת חלבון בלבד ככה שבשבילך זה ממש לא אמורה להיות בעיה , אגב חשבת לנסות עם האבקת חלבון עוגות/חטיפי חלבון/עוגיות אולי ככה האבקה לא תעלה לך ?

חח אני אלרגי למשהו באבקות וזה קשה לדחוף כ"כ הרבה חלבון..
תודה

ניסית חלבון איזולאט? וגם בלי אבקה אתה יכול להגיע למינימום 200, זה פשוט ייקח לך הרבה חזה עוף ובשר. ואין מה לעשות במשקל גוף שלך ובמשקלי העבודה אתה צריך מספיק חלבון בהתאם. אל תתפלא אם ההתקדמות וההתאוששות שלך נעצרים אם אתה לא ממשיך להעלות צריכת חלבון.

אני מכניס 245 חלבון[כולל חלבון לא מלא כמובן] ביום ועם סקופ אחד של אבקת חלבון בלבד ככה שבשבילך זה ממש לא אמורה להיות בעיה , אגב חשבת לנסות עם האבקת חלבון עוגות/חטיפי חלבון/עוגיות אולי ככה האבקה לא תעלה לך ?

אני לא מחשיב חלבון שלא בא מהחי כחלבון (ביצים, בשר, חלב). בספק לגבי מה זה תורם ועד כמה זה נספג בכלל.

• פותח/ת השרשור

חלק מהחטיפי מטריקס בסדר אבל זה עולה הון.

ניסית חלבון איזולאט? וגם בלי אבקה אתה יכול להגיע למינימום 200, זה פשוט ייקח לך הרבה חזה עוף ובשר. ואין מה לעשות במשקל גוף שלך ובמשקלי העבודה אתה צריך מספיק חלבון בהתאם. אל תתפלא אם ההתקדמות וההתאוששות שלך נעצרים אם אתה לא ממשיך להעלות צריכת חלבון.

אני לא מחשיב חלבון שלא בא מהחי כחלבון (ביצים, בשר, חלב). בספק לגבי מה זה תורם ועד כמה זה נספג בכלל.

ניסיתי תאיזו 100 של דיימטייז וגם הוא נדחה
החלבון שלי זה עוף וטונה וקצת חלב( בגלל הלקטוז)
בשר זה יקר מידי

חשבתי על לקצץ בסטים המוקדמים בדדליפט
נגיד במקום 130 150 180 לחמישיות לפני העבודה הכבדה
לעשות חימום ואז 180 ואז כבד
מה עומרים?

הגמד1 [דני] התכוון שאולי מהאבקת חלבון שיש לך, תנסה להכין חטיפי\עוגת חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית