נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
- פותח/ת השרשור
הכנתי צלחת של זה, אכלתי חצי ואז שמתי בצד ועכשיו אכלתי עוד חצי.עשית את ההפרש בכוונה או שככה קרה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכנתי צלחת של זה, אכלתי חצי ואז שמתי בצד ועכשיו אכלתי עוד חצי.עשית את ההפרש בכוונה או שככה קרה ?
היא עובדת לי מעולההתמונה לא עובדת
היא עובדת לי מעולה
לי לא גם...
עכשיו?אז זה רק אצלך.
לא רואים כלום, ייעני שגיאה.
זה כל המשחקים שיש שם או רק אחד?תקנה האמבל באנדל
איזה סינגלט הזמנת ? שלח לי לינק ?
אני אבדוק אולי בגלל שהוא סיני אני אצטרך לפתוח קייס וכלזה ואני מעדיף כבר לקבל ורודת ת'אמת בהתחלה רציתי את הורודות כי הם היו הכי זולות וסתם אבל אז חשבתי שהשחורות עדיף אבל זה לא עקרוני לי אני באימונים כמעט לא משתמש ולא צריך כשאני אתכונן לתחרות (1-2 חזרות עם עצירה על החזה)תשלח הודעה למוכר ותבקש לשנות לשחורות
אני אבדוק אולי בגלל שהוא סיני אני אצטרך לפתוח קייס וכלזה ואני מעדיף כבר לקבל ורודת ת'אמת בהתחלה רציתי את הורודות כי הם היו הכי זולות וסתם אבל אז חשבתי שהשחורות עדיף אבל זה לא עקרוני לי אני באימונים כמעט לא משתמש ולא צריך כשאני אתכונן לתחרות (1-2 חזרות עם עצירה על החזה)
אני אלבש אותן
לפי כול מה שכתבת בלוג חשבתי אתה דובון אכפת לי27/8/2013עבדתי קצת על סנאצ'ים אני מעלה עוד מעט סירטון של אחד שיצא לי סבבה.
Squat 5x57.5,67.5,77.5.77.5
Press 5x30,35,37.5,42.5
Deadlift 5x62.5,75.87.5,102.5
Snatch
האימון עד אז היה ממש קליל.....
ארוחה אחת : 115 גרם לחם מלא
ארוחה 2: 600 גרם המבורגר, 50 גרם קטשופ
ארוחה שלוש : אני אערוך
שתייה: 4 ליטר דיאט מים
ערכים: אני אערוך
מ.ג. 79.9 (החלפתי קידומת אבל בוא נגיד שאני חושב שזה יעלה קצת בימים הנוספים בגלל הסיבים שאני אתסף תקנו אותי אם אני טועה).
תמונת גוף לפני אימון :
http://up385.siz.co.il/up1/lnjnnwmjldvr.jpg
כפי שרואים - שמן.
תמונת היום:
![]()
לפי העין אני איזה 19% ,לפי קאליפר 16% (נוסחת ג'יקסון עם 6 מקומות לבדיקה) אבל לא נראה לי הגיוני. 28/8/2013לפי כול מה שכתבת בלוג חשבתי אתה דובון אכפת לי
אתה לא כזה שמן אתה די מגזים