נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
1. לך פחות אחורה, קח 2-3-4 צעדים, ותתחיל. כשזה יהיה כבד אתה לא רוצה לטייל שם. והרבה יותר חשוב - אל תלך לצדדים, בטח ובטח לא כשזה אומר שכשאתה מחזיר את המוט אתה מטייל תוך כדי סיבוב הטורסו. המצב הכי מסוכן לגב הוא rotation under load, וזה בדיוק מה שקרה בסט השלישי כשהחזרת את המוט, לא משנה מה הנסיבות - תמנע מזה.
2. הברכיים צריכות לצאת יותר החוצה, והירידה צריכה להיות יותר מבוקרת - ברגע שאתה מרגיש את המתיחה תחשוב על להתפוצץ למעלה, כאשר אתה מרים את האגן. העלייה צריכה להתבצע מהאגן.
3. תסתכל למטה, על נקודה בריצפה שנמצאת 1.5-2 מ' ממך.
4. צלם וידאו טוב יותר, בדגש על המרחק מהמצלמה - שים את המצלמה יותר קרוב ותטייל פחות עם המוט ותעלה שוב לביקורת. אם לא הגיבו לך אתה יכול לתייג אותי כשאתה מעלה, קשה לעקוב אחרי כל אחד ואני יכול לפספס בקלות.
בהצלחה בהמשך
2. הברכיים צריכות לצאת יותר החוצה, והירידה צריכה להיות יותר מבוקרת - ברגע שאתה מרגיש את המתיחה תחשוב על להתפוצץ למעלה, כאשר אתה מרים את האגן. העלייה צריכה להתבצע מהאגן.
3. תסתכל למטה, על נקודה בריצפה שנמצאת 1.5-2 מ' ממך.
4. צלם וידאו טוב יותר, בדגש על המרחק מהמצלמה - שים את המצלמה יותר קרוב ותטייל פחות עם המוט ותעלה שוב לביקורת. אם לא הגיבו לך אתה יכול לתייג אותי כשאתה מעלה, קשה לעקוב אחרי כל אחד ואני יכול לפספס בקלות.
בהצלחה בהמשך