אתה מוכן לתת רעיונות?התייחסותי... הגיע הזמן להחליף תוכנית ללחיצות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מוכן לתת רעיונות?התייחסותי... הגיע הזמן להחליף תוכנית ללחיצות
שומע המון פידבקים טובים על הסמולוב ג'וניור לבנצ'אתה מוכן לתת רעיונות?
שומע המון פידבקים טובים על הסמולוב ג'וניור לבנצ'
ההיכרות שלי עם הג'וניור אפסית, ממליץ לך לשאול מי שעשה אותה ואחרי זה לחפש איך מלחימים בין התוכניותמוכן לתאר לי איך התכנית אמורה להראות עם הבנץ' בסמולוב ?
http://www.smolovjr.com/smolov-jr-calculator/מוכן לתאר לי איך התכנית אמורה להראות עם הבנץ' בסמולוב ?
http://www.smolovjr.com/smolov-jr-calculator/
למרות שלפני כן הייתי מנסה את ה-531BBB לבנץ' ואת ה-BBB מבצע בבנץ' עצמו לסגירת נפח. תכנית מעולה לבנץ'.
אין שום חובה לבצע מחזור בשבוע ובאמת כמעט שאף אחד לא עושה זאת, הגם שכפי שציין @MikeRozner זה יקשה עליך להלחים את שאר העבודה מלבד הבנץ'. פשוט החלף "שבוע" בתכנית ב"מחזור" ובצע שלושה אימונים שבועיים. אבל כן, זאת התוכנית והיא בולטת בנפח המפלצתי שלה.אני לא מתאמן 4 פעמים בשבוע...
אין שום חובה לבצע מחזור בשבוע ובאמת כמעט שאף אחד לא עושה זאת, הגם שכפי שציין @MikeRozner זה יקשה עליך להלחים את שאר העבודה מלבד הבנץ'. פשוט החלף "שבוע" בתכנית ב"מחזור" ובצע שלושה אימונים שבועיים. אבל כן, זאת התוכנית והיא בולטת בנפח המפלצתי שלה.
ללא קשר, כפי שציינתי, כדאי שתנסה את ה-531BBB עם סגירת נפח בבנץ' שהיא תכנית מצוינת בפני עצמה לבנץ' וגם תיתן לך אינדיקציה עד כמה אתה מתאים לעבודה בנפח מאוד גבוה.
אז סמולוב לבנץ' לא בשבילך... 😃אני לא.... מבטיח לך... בגלל זה אני עובד רק כוח עד 5 חזרות כי אני שונא יותר מזה ופשוט סובל.
למה שלא תנסה להחליף תכנית?... זה יכלול גם מעין "ריסט" כמו בכל תכנית חדשה.אז מה אני עושה עכשיו ? ריסט ?
למה שלא תנסה להחליף תכנית?... זה יכלול גם מעין "ריסט" כמו בכל תכנית חדשה.
אתה פצוע או משהו שהסקוואט והדדליפט שלך נמוכים כל כך יחסית לבנץ?
כל הכבוד! ירידה יפה במשקל במקביל לאימונים טובים
יש לך בנץ' חזק, גם בלי קשר לחיטוב כבר אמור להיות קשה להתקדםמה שמטריד אותי זה חוסר היכולת להתקדם בתכנית שלי כרגע, לא יודע מה לעשות. כבר שבועיים ברציפות שאני נכשל בבנץ'.