- פותח/ת השרשור
סהכ משקלים נחמדים מאוד, כמה שוקל?
נשקלתי היום בבוקר - 85.5KG
תנסה 8.4 קמ'ש ל 5 דקות + דקה הליכה. תתחיל מ 3 סטים ותעלה.
חחחח יותר גרוע מההצעה הקודמת שהצעת לי, חוצמזה אני מפחד שאני אכנס לגרעון גדול מדי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סהכ משקלים נחמדים מאוד, כמה שוקל?
תנסה 8.4 קמ'ש ל 5 דקות + דקה הליכה. תתחיל מ 3 סטים ותעלה.
אני התקדמתי יפה מאוד עם 531 לאורך כמעט שנתיים
אתה לא חייב מלא תרגילי עזר, אני תכלס לא הוספתי כלום חוץ מנפח נוסף ותרגילי גב
אני עשיתי ככה:
ביום של הסקוואט עשיתי בנוסף 3 סטים של 5 עם 80% מהמקס של דדליפט, והפוך ביום של הדדליפט, ואותו דבר עם הבנצ' והפרס, ההתקדמות הכי טובה שלי הייתה כשעשיתי ככה
דווקא התרגילים שציינת אלה תרגילים שאפשר ואפילו מומלץ להוסיף, חוץ מהתרגיל ליד אחורית אני עושה את אלה כשגרהזה טיפה בעייתי עם התרגילי עזר כי אז אני אוסיף תרגילי עזר ל-4 הרמות העיקריות(לחיצה עם דאמבלים לבנץ' לדוגמא) ואז יהיו לי שרירים מוזנחים אחרים שעד היום נתתי להם תרגילי עזר כמו שרשמתי למעלה: צ'ינאפס, BOR ,TRICEPS EXTENTIONS
ממש לא אהבתי את הסידור הזה, יוצא לך תרגיל גב אחד בשבוע, שבפועל אתה צריך למשוך לפחות באותה כמות שאתה דוחף, וזה ממש לא המקרה, ויש לך עבודה נוספת מיותרת לחזה,, 4 תרגילים בשבוע, והתרגילי עזר לסקוואט שלך, בנוסף לנפח הנוסף, הם עוד נפח של סקוואט שונה, וזה יגמור אותך פשוט, עדיף שהתרגילים יהיו קצת יותר ממוקדים ועם עומס נמוך יותר על שאר הגוףאימון A
3 סטי חימום לפרס
פרס
3 סטי חימום לדדליפט
דדליפט
ו-BBB של פרס 5X10
תרגילי עזר:
חתירה עם דאמבלים
צ'ינאפס
אימון B
3 סטי חימום לבנץ'
בנץ'
BBB לסקוואט 5X10 50%
תרגילי עזר:
בנץ' בשיפוע חיובי
בנץ' עם דאמבלים
אימון C:
חימום לסקוואט
סקוואט
BBB לבנץ' 5X10 50%
תרגילי עזר:
FRONT SQUAT
HACK SQUAT
דווקא התרגילים שציינת אלה תרגילים שאפשר ואפילו מומלץ להוסיף, חוץ מהתרגיל ליד אחורית אני עושה את אלה כשגרה
ממש לא אהבתי את הסידור הזה, יוצא לך תרגיל גב אחד בשבוע, שבפועל אתה צריך למשוך לפחות באותה כמות שאתה דוחף, וזה ממש לא המקרה, ויש לך עבודה נוספת מיותרת לחזה,, 4 תרגילים בשבוע, והתרגילי עזר לסקוואט שלך, בנוסף לנפח הנוסף, הם עוד נפח של סקוואט שונה, וזה יגמור אותך פשוט, עדיף שהתרגילים יהיו קצת יותר ממוקדים ועם עומס נמוך יותר על שאר הגוף
יש סיבה שאתה רוצה 3 פעמים בשבוע? כי יש הרבה דרכים לסדר את זהבגלל זה אני מנסה להבין איך אני אמור לסדר את זה כדי שזה יתאים לי ?
יש סיבה שאתה רוצה 3 פעמים בשבוע? כי יש הרבה דרכים לסדר את זה
אבל יש לך בעיה להתאמן 4 פעמים בשבוע כמו שאמורים? כי זה יסדר לך את האימונים ממש כמו שצריךזה הסידור שהכי נוח לי להתאמן, מעבר לזה זה כבר יותר מדי בשבילי.
אבל יש לך בעיה להתאמן 4 פעמים בשבוע כמו שאמורים? כי זה יסדר לך את האימונים ממש כמו שצריך
עדיף לך לעשות 4 ימים, ככה כל הרמה מקבלת יום משלה, וה-BBB אפשר להכניס אחד ליום, ולשלב גם כמה תרגילי עזר וסגרת את העסקאין בעיה, פשוט ההעדפה שלי היא ל-3 ימי אימון
אל תוותר על השמיניות ביום העצימות. יש סיבה לכך שהן שם.
גם אם אתה צריך להוריד משקל כדי לסגור שמיניות - תעשה את זה.