הליפטר ששוקל כמו מיס פיטנס

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
לוג ראשון שלי, אחלו לי בהצלחה.
משקל גוף: 66-67, תלוי בנוזלים.
תוכניות: 5X5 מדקאו

*המשקלים הנוכחיים הם לא המשקלים האמיתיים שלי, בדיוק חזרתי אחרי התאוששות ארוכה מניתוח אפנדציט ואני חוזר לעצמי*

אימון A [יום ראשון - 29/9/13]:
סקוואט 131X5 - סביר, לא התאמצתי מדי.
בנצ' פרס 85X5 - חזרות 4-5 היו ממש קשות, כמעט נשברו לי הגב מההקשתה.
מתח 20 ק"ג X5 - לא היה קשה אבל המוט הדק והזיעה בידיים מאוד הקשו על הסט וטווח התנועה לא היה אידיאלי.

אימון B [יום שלישי - 1/10/13]:
סקוואט התאוששות 100X5 קל - הייתי חייב להתעורר והסט שיעמם אותי אז עשיתי גם 120X2 כדי לקבל קצת אדרנלין.
פרס 55X2 - מאוכזב מאוד, הייתי במגמת עלייה ובאימון הקודם שברתי שיא ועשיתי 52.5X5, משקל שלא הצלחתי לחזור אליו כבר שנה.
דדליפט 161X5 - אין לי מושג איך עשיתי את זה. אני אחרי שלושה ימים ללא שינה בגלל נידודי שינה חריפים והייתי זומבי מהלך, בקושי את החימום הצלחתי אבל איכשהו סגרתי סט ועוד עם גב ישר.

למה לא SS ? במצב שלך אני חושב הרבה יותר עדיף לעשות SS לכמה זמן שתצליח זה ישפר לך את המשקלים הרבה יותר מאשר מדקאו גם אם היא תלך רק חודש

• פותח/ת השרשור
למה לא SS ? במצב שלך אני חושב הרבה יותר עדיף לעשות SS לכמה זמן שתצליח זה ישפר לך את המשקלים הרבה יותר מאשר מדקאו גם אם היא תלך רק חודש
אני כבר 3 שנים בליפטינג. הספקתי לעשות SS כבר ארבע פעמים. הגוף שלי מזמן מיצה את התוכנית הזו.

בהצלחה! ראיתי את ההודעה שלך בפורום פאורליפטינג, אותי ריגשת ואני הולך לעקוב.

• פותח/ת השרשור
אימון C [יום חמישי - 3/10/13]
באתי עצבני למכון אחרי פרידה מהחברה והעפתי משקלים למרות שהייתי בלי שינה ומסוחרר

סקוואט 133X3 יחסית קל, השמינייה עם 100 ק"ג גמרה עליי
בנצ' 87.5X3 היה די קשה, יש התקדמות אבל אני מרגיש שאני קרוב לתקיעה
מתח 22.5 X3 באורח פלא היה קל מאוד

תרגילי עזר ליד אחורית:
מקבילים 2X8
בנצ' באחיזה צרה 1X8
תרגיל שלא יודע את שמו 2X8
עוד תרגיל שלא יודע את זה 1X8

• פותח/ת השרשור
אימון A [יום ראשון, 6/10/13]:
סקוואט 133X5, היה מאוד מאוד קשה אבל איכשהו שמרתי על טכניקה כמעט מושלמת
החלטתי לבדוק סינגלים אז זה הסדר:
סקוואט 141X1 היה סביר
סקוואט 151X1 היה קשה
סקוואט 156X1 כשל, ויתרתי מהר מדי
סקוואט 156X1 עבר, הספוטר שם עליי ידיים אבל לא עזר בכלל
[סרטונים אעלה לפורום פאוורליפטינג]

בנצ' 87.5X4, התאכזבתי שלא הצלחתי לסגור חמישייה
מתח עם 22.5 ק"ג X5, היה קל משחשבתי

בסה"כ אימון מעולה, חברה שלי תמכה בי ונתנה לי המון מוטיבציה ולדעתי בזכותי עשיתי את הסינגלים האלה
משקל גוף 67 ק"ג, מה שאומר ששברתי את השיא שהיה לי בתחרות הקודמת [שקלתי 71 ועשיתי סקוואט 150 ק"ג]
לדעתי אפתיע מאוד בתחרות הבאה אם אמשיך בקצב הזה.

• פותח/ת השרשור
אימון B [יום שלישי, 8/10/13]
עשיתי חימום שונה בסקוואט היום, וכתוצאה מכך כל הסטים בחימום הרגישו קלים כאילו הייתי עם מוט ריק, אז במקום 2X100X5 עשיתי 120X2 כי רציתי קצת מאמץ.

פרס - 52.5X3, בפעם הקודמת סגרתי 55 רק ל-2 חזרות אז הורדתי במשקל, אבל בסט של היום בטעות מעדתי אחורה ודפקתי את המוט בסנטר, אז יצא שעשיתי רק 3 חזרות והפסקתי. לא היה לי כוח לנסות שוב.

דדליפט 163X5 קלילללללל.
דדליפט 180X1 לא הצלחתי לנתק אפילו ס"מ מהרצפה, כי הייתי עייף אחרי הסט.
דדליפט 180X1 אחרי כמה דקות, היה סביר מאוד, הרגשתי שיש לי גם 190.

• פותח/ת השרשור
אימון C [יום חמישי, 10/10/13]
סקוואט 136X3 היה סביר, השתדלתי לעשות עמוק יותר ובלי ספוטר.
בנצ' 91X3 היה קשה, מרגיש שפה נתקעתי ואין סיכוי בעולם שאעשה את זה לחמישייה ביום ראשון.
מתח עם 26 ק"ג X3 היה קל מאוד, הופתעתי.

דדליפט 191X1 עלה מהר, קליל. מרגיש שיש לי 200. מתכנן 210-215 לתחרות.

• פותח/ת השרשור
אימון A [יום ראשון, 13/10/13[
במילה אחת: זבל זבל זבל זבל!!!!!

באתי לאימון כ"כ עייף, בלי אוכל בלי אנרגיה ובייחוד עם הרבה עצבים וצעקות שליוו אותי מהבוקר..
סקוואט 136X5 לא יודע איך הצלחתי בכלל, היה כבד בצורה בלתי יתוארת והטכניקה הייתה פשוט מחרידה שאני נגעל מעצמי. ברכיים קרסו, הגב עלה בגוד מורנינג, צרחות מטורפות וכל חזרה הרגישה כמו סינגל.. אבל סיימתי.

בנצ' 91X2 כהרגלי, תמיד תמיד תמיד [כבר שנתיים] כשאני מגיע ל-91X3, אימון אחרי זה בחיים לא אצליח לעלות במשקל, תמיד או שאעשה אותו הדבר או שיהיה לי כשל בפחות. מאוכזב.

מתח עם 26 ק"ג X5 היה קל מאוד.

מקווה באמת שהחולשה הזו היא בגלל שהייתי בלי אוכל ואנרגיה, ושלא נשרפתי.

• פותח/ת השרשור
אימון B [יום שלישי, 15/10/13]
אימון ראשון עם האדידס אדיפאוור החדשות שלי.

סקוואט התאוששות קליל
פרס 50X5 הלך יותר קל ממה שציפיתי
דדליפט 166X5 היה ממש ממש קשה אבל סיימתי הכל, בחזרות 4-5 הטכניקה התפקששה אבל בסדר.

אופיר דווקא יש אנשים שמושכים עם נעלי "ליפטינג" וזה לא כזה נורא להם...

• פותח/ת השרשור
Don't tell me you pull with adipower?

How does squat feels with them?
חחח האמת שהתעקשתי לנסות למרות שארז אמר לי לא, אבל רק רציתי לדעת איך זה מרגיש; זה מרגיש נורא. קשה אפילו לנתק את המוט מהרצפה במשקלים הנמוכים. מה שכן, הצלחתי לעשות דדליפט באחיזת סנאצ' 100 ק"ג ל-2 חזרות מאוד בקלות איתן. את הסט הכבד של הדדליפט עשיתי יחף, הרגיש ממש טוב אבל הבעיה היא ביציבות, כשהייתי יחף בכל נעילה סוג של מעדתי אחורה. הזמנתי נעלי ריצה יחפות [האלה עם האצבעות שמדמות ריצה יחפה] בשביל הדדליפט.

בסקוואט קיוויתי ליוֳתר כוח. לא יודע אם זו הייתה ציפייה מטומטמת, אבל משהו בעקב קשה גרם לי לחשוב שמבחינת פיזיקה אקבל יותר כוח בעלייה [קצת כמו שרצועות ברכיים נותנות]. הוא לא נתן לי שום כוח, הכל אותו הדבר, אבל מבחינת יציבות הייתי ממש מקובע לרצפה, כפות הרגליים לא זזות בכלל. העומק גם השתפר מעט, אבל לא כמו שציפיתי, צריך לעבוד עוד על הגמישות. כרגע זה נראה כמו בזבוז של 1000 ש"ח, נראה אחרי התחרות אם היה שווה להשקיע בהן.

אם לא היית גם מידה של ילדות הייתי שוקל לקנות ממך את הנעליים ;)

• פותח/ת השרשור
אם לא היית גם מידה של ילדות הייתי שוקל לקנות ממך את הנעליים ;)
חחח מאיפה אתה יודע מה המידה שלי?
וכרגע אני לא מעוניין למכור. שוות או לא שוות את הכסף, הן מספקות יציבות בסקוואט וזה דבר לא פחות חשוב מכוח.

חחח מאיפה אתה יודע מה המידה שלי?
וכרגע אני לא מעוניין למכור. שוות או לא שוות את הכסף, הן מספקות יציבות בסקוואט וזה דבר לא פחות חשוב מכוח.

סתם צחקתי כי אתה כאילו "שוקל כמו מיס פיטנס" יש לי נעל ליפטינג אבל אני מנסה להביא את האדידס אדיסטאר איכשהו ולא מצליח....

• פותח/ת השרשור
אימון C [יום חמישי, 17/10/13]
סקוואט 139X3 היה ממש ממש קשה אבל הצלחתי הכל, נראה לי שהעומק היה טוב.

בנצ' 93X3 ווהוווווווו!!!!!!!!!!!!! כבר במשך שנה וקצת, כל פעם שהגעתי ל-91X3, אימון אחרי או שהיה לי כשל במשקל הזה או שהייתי נחלש ויורד ב-10-15 ק"ג בבנצ'. כבר יותר מ-6-7 פעמים זה קרה, וגם בפעם האחרונה, אז החלטתי לנסות משהו חדש: חשבתי שאולי מערכת העצבים שלי מכירה את המשקל ויודעת שהיא נתקעת עליו, כי כל פעם זה קרה בדיוק באותו משקל, אז החלטתי לשבור את המחסום ולשים הפעם יותר משקל ולנסות. להפתעתי סגרתי שלישייה עם 93 במקום 91, החזרה האחרונה הייתה קשה ברמות אבל הצלחתי.

מתח עם 30 ק"ג עליי X3 היה סביר.

Good job Maor, film the next squat, going from all star to oly most of the time the knees goes to forward.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית