הליפטר ששוקל כמו מיס פיטנס

• פותח/ת השרשור
אימון A [יום ראשון, 20/10/13]
הייתי מאוד חלש היום
סקוואט 141X3, חזרה שנייה הייתה טיפה גבוהה אבל פיציתי עליה בשלישית. היה ממש קשה.
בנצ' 93X2, כרגיל תקוע ולא מתקדם.

בגלל שהייתי נטול כוחות, החלטתי לא להמשיך את האימון כרגיל ולעשות סינגל דדליפט אחרון לפני התחרות.
201 ק"ג ביצ'ז!!!!!!!!!!!!!!
משקל גוף 67.1 ק"ג
סרטון בפורום ליפטינג.

• פותח/ת השרשור
אימון B [יום שלישי, 22/10/13]
סקוואט התאוששות
פרס 52.5X5 היה ממש קשה, בחזרה האחרונה יד שמאל ננעלה כבר ויד ימין אפילו לא התחילה את התנועה, אין לי מושג איך הצלחתי לאזן את זה.
דדליפט 169X5 היה ממש ממש קשה, אני מאוד גאה בעצמי בזמן האחרון אבל, לא משנה כמה הנעילה קשה אני 99% מהפעמים נועל גם אם זה לוקח כמה שניות, ובחיים לא מקפיץ.

כואב לי הגב התחתון מהסינגל של ה-200 ביום ראשון, מקווה שזה כאב חולף ולא פציעה.

אימון B [יום שלישי, 22/10/13]
סקוואט התאוששות
פרס 52.5X5 היה ממש קשה, בחזרה האחרונה יד שמאל ננעלה כבר ויד ימין אפילו לא התחילה את התנועה, אין לי מושג איך הצלחתי לאזן את זה.
דדליפט 169X5 היה ממש ממש קשה, אני מאוד גאה בעצמי בזמן האחרון אבל, לא משנה כמה הנעילה קשה אני 99% מהפעמים נועל גם אם זה לוקח כמה שניות, ובחיים לא מקפיץ.

כואב לי הגב התחתון מהסינגל של ה-200 ביום ראשון, מקווה שזה כאב חולף ולא פציעה.
כאבים מסינגל זה בדרך כלל לא טוב, תוריד קצת עומס תן לזה לעבור

• פותח/ת השרשור
כאבים מסינגל זה בדרך כלל לא טוב, תוריד קצת עומס תן לזה לעבור
האמת שהכאבים ממש לא נוראים, היו לי פציעות הרבה יותר חמורות שנמשכו שנה+ והמשכתי להתאמן כרגיל והן עברו מעצמן, הכאב הנוכחי הוא מאוד מינורי ותכלס לא מפריע לי בכלל, אני סתם מקווה שזו לא פציעה. אני זוכר בתחרות הראשונה שלי שהיו לי כאבים באותו המקום והם היו הרבה יותר חמורים ובכל זאת התחריתי ככה.

• פותח/ת השרשור
אימון C [יום חמישי, 24/10/13]
סקוואט 141X3 היה מאוד קשה, שוב העומק גבולי, אני לא חושב שאצליח להתקדם לחזרות עד התחרות.
בנצ' 93X3 היה קשה אבל קל ממה שציפיתי.
מתח עם 30 ק"ג X3 היה ממש קל.

אימון C [יום חמישי, 24/10/13]
סקוואט 141X3 היה מאוד קשה, שוב העומק גבולי, אני לא חושב שאצליח להתקדם לחזרות עד התחרות.
בנצ' 93X3 היה קשה אבל קל ממה שציפיתי.
מתח עם 30 ק"ג X3 היה ממש קל.
למה סקוואט גבולי? פשוט תרד עד שאתה מגיע לבאונס זה לא כזה מסובך

• פותח/ת השרשור
שבירת מקביל צריכה להיות טבעית...
במשקלים נמוכים, במשקלים גבוהים זה ממש לא בא טבעי. אם זה היה ככה, לא היו לנו לעולם חזרות גבוליות.
מן הסתם כשהמשקל כבד לך ויש לך עוד חזרות לפניך אתה לא תזרוק את עצמך כל פעם לבאונס, אתה תנסה לרדת טיפה מתחת למקביל כדי לשמור כוח לחזרות הבאות, ולפעמים זה יצא גבולי.

• פותח/ת השרשור
אימון A [יום ראשון, 27/10/13]
מרגיש שרוף. תקוע כבר כמה אימונים, לא מצליח להתקדם.

סקוואט 141X4, מאוד מאוד קשה ולא בטוח ששברתי מקביל בכלל.
בנצ' 93X1, קרה שם משהו מאוד מוזר, הוצאתי את המוט והוא הרגיש לי ממשששש קל בידיים אבל בעליה פשוט איבדתי שיווי משקל והוא עף אחורה, את החזרה השנייה לא הצלחתי לסיים.
מתח עם 30 ק"ג X5 קל יחסית, שתי חזרות אחרונות לא עליתי עד הסוף.

היום אחד המתאמנים העיף לי פלטה של 15 ק"ג מגובה של 2 מטר על הרגל שפגעה לי בעצם בשיא החוזק, ממש ממש כאב לי וכמעט התרסקה לי העצם, במזל לא היה שום נזק אחרת לא הייתי מתחרה חודש הבא.

לא יודע מה לעשות עם האימונים, מאוד שרוף. מתקדם רק בדדליפט.

אימון A [יום ראשון, 27/10/13]
מרגיש שרוף. תקוע כבר כמה אימונים, לא מצליח להתקדם.

סקוואט 141X4, מאוד מאוד קשה ולא בטוח ששברתי מקביל בכלל.
בנצ' 93X1, קרה שם משהו מאוד מוזר, הוצאתי את המוט והוא הרגיש לי ממשששש קל בידיים אבל בעליה פשוט איבדתי שיווי משקל והוא עף אחורה, את החזרה השנייה לא הצלחתי לסיים.
מתח עם 30 ק"ג X5 קל יחסית, שתי חזרות אחרונות לא עליתי עד הסוף.

היום אחד המתאמנים העיף לי פלטה של 15 ק"ג מגובה של 2 מטר על הרגל שפגעה לי בעצם בשיא החוזק, ממש ממש כאב לי וכמעט התרסקה לי העצם, במזל לא היה שום נזק אחרת לא הייתי מתחרה חודש הבא.

לא יודע מה לעשות עם האימונים, מאוד שרוף. מתקדם רק בדדליפט.
אני אומר לך בוודאות שהכשל בבנץ' זה בגלל חוסר ריכוז. אתה חייב להיות כולך בתרגיל ריכוז ריכוז ריכוז

• פותח/ת השרשור
אני אומר לך בוודאות שהכשל בבנץ' זה בגלל חוסר ריכוז. אתה חייב להיות כולך בתרגיל ריכוז ריכוז ריכוז
יכול להיות. בכללי אבל אני תקוע בתרגיל הזה. וחבל, בדר"כ המוט מרגיש לי ממש כבד בידיים וזו אחלה סיבה לכשל, אבל היום הוא הרגיש כ"כ קל!!!! שאני אומר פאק, למה לא ניצלתי את זה לדפוק חמישייה..

• פותח/ת השרשור
אימון B [יום שלישי, 29/10/13]
סקוואט התאוששות
פרס 55X3 התאכזבתי
דדליפט 181X4!!!!!!!!!! תכננתי שלישייה, בסוף הצלחתי לתת רביעייה, וזה עוד קפיצה של 10 ק"ג מהאימון הקודם שבו בקושי סגרתי חמישייה וחשבתי שאני נתקע.

ראיתי שאתה בעד וגם מציע בפורום לאנשים למשוך אם גב עגול אבל מקובץ (למתאמנים מנוסים) שזה בסדר
אבל פה אתה כותב שאחרי סיגל כבד בדדליפט אתה מרגיש כאבים בגב שחויתה אותה כבר בעבר וגם בתחרות הרגשה משהו יותר חמור.
אתה לא חושב שאולי זה מהדדליפט ומהשיטה ?

• פותח/ת השרשור
ראיתי שאתה בעד וגם מציע בפורום לאנשים למשוך אם גב עגול אבל מקובץ (למתאמנים מנוסים) שזה בסדר
אבל פה אתה כותב שאחרי סיגל כבד בדדליפט אתה מרגיש כאבים בגב שחויתה אותה כבר בעבר וגם בתחרות הרגשה משהו יותר חמור.
אתה לא חושב שאולי זה מהדדליפט ומהשיטה ?
כאבים זה לא פציעה אחי. כאבים יכולים להיות לך מכל תרגיל עם פקשוש קטן בטכניקה. מה שהיה לי בתחרות נבע ממשהו אחר ואני יודע מה הוא, וזה עבר. כרגע אין לי שום פציעה, סתם כאב לי קצת הגב אחרי הסינגל ההוא כי הוא באמת היה כבד והגב היה ממש עגול [לא מכווץ]. הכאב עבר.

• פותח/ת השרשור
אימון A [יום ראשון, 3/11/13]:
בגלל שהרגשתי מאוד שרוף בימים האחרונים והבנתי שלהמשיך לעשות סקוואט 140 ובנצ' 92.5 ולהיכשל בכל פעם לא יעזור לי אלא רק יהרוג אותי, החלטתי להוריד את המשקלים ולעשות קצת נפח בנוסח SS, עד התחרות, כדי לתת לגוף להתאושש.
באתי חולה מתתתת לאימון וחשבתי שלא אצליח כלום אבל הופתעתי.

סקוואט 122.5 לשלושה סטים של חמש חזרות, היה סביר. עברתי לעמידה ממש רחבה, זה מאוד מקל עליי בסט, אני רק מקווה שאני שובר מקביל. מה שכן - במידה ולא שובר - בדיוק מקביל זה כן בוודאות.

בנצ' 82.5 לשלושה סטים של חמש חזרות, היה קל משציפיתי. הסטים עברו מאוד מהר.

מתח עם 30 ק"ג עליי ל-5 חזרות, סביר.

תנסה לעבוד ב"נפח" הקל בלי חגורה, זה יקנה לך ביטחון ויהיה לך יותר קל כשתחזור ל140 עם חגורה.

• פותח/ת השרשור
תנסה לעבוד ב"נפח" הקל בלי חגורה, זה יקנה לך ביטחון ויהיה לך יותר קל כשתחזור ל140 עם חגורה.
אני עובד עם חגורה בגלל שיש לי בעיה במפשעה ובלי חגורה ממש כואב לי. אני מתחיל לשים חגורה אבל רק ב-90 ק"ג סקוואט וב-80 ק"ג בנצ', כל השאר אני בלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית