Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אהבתי גם שאחרי שהוא נכשל הוא נח דקה ואז שאל אותך כמה זמן יש עד הסט הבא שלך כי הוא כבר צריך להיכנס שוב 😆

הכי חשוב זה לנוח דקה בין סט לסט ולהגיע לכשל בכל הסטים, זו הדרך להצלחה (טוב, זה ותשעה סטים ליד קדמית).
טוב התגובה הזאת: 🤦‍♂️ לא מספיקה במקרה הזה
triple-facepalm-picard-543.jpg

נכנסתי פעם ראשונה ללוג הזה, קראתי 3 עמודים אחורה ואני מתקשה להבין למי הוא שייך....

נכנסתי פעם ראשונה ללוג הזה, קראתי 3 עמודים אחורה ואני מתקשה להבין למי הוא שייך....
יוקר המחייה הגיע גם לפורום, קשה לאדם אחד להחזיק לוג אז הם חולקים אותו

בכל מקרה של חוסר וודאות אתה מוזמן להביא לי 😉
הלוג הוא של @Koller אתה יכול לראות לפי העדכונים, @incin מספים לו אותו עם האימונים שלו 😃
לפי איך שזה ניראה הלוג הוא של INCIN ו KOLLER מספים.

לפי איך שזה ניראה הלוג הוא של INCIN ו KOLLER מספים.
כן, אני סתם חלש ועושה שטויות.. INCIN יותר מעניין 🚔(הבעיה היא שהוא לא מפרסם שירים אז מדי פעם אני שם עדכון עם שיר)

כן, אני סתם חלש ועושה שטויות.. INCIN יותר מעניין 🚔(הבעיה היא שהוא לא מפרסם שירים אז מדי פעם אני שם עדכון עם שיר)

הוא מעדכן יותר ממך ומגיב פה יותר ממך 😃 כולם פעם היו חלשים השאלה מה אתה עושה בנידון 😃

עדכון מהאימון אתמול - סיום סמולוב ג'וניור סבב כפול - אימון מס' 24 - 10X3 עם 95% - 3RM חדש!

חיכיתי ליבגני שיבוא ויעודד אותי מהצד והוא לא בא אז נכשלתי בסט השלישי. 🤬

סתם 😃

אחרי שהמתנתי 20 דקות בשקט בצד בפינה בחושך שהבנץ' שלי יתפנה ממישהו שעשה את הרוטינה הידועה של אופקי-עליון-תחתון להיפרטרופיה מירבית התחממתי כמו במחלקה הגריאטרית עד שהגעתי למשקל העבודה - היה די כבד אבל שמחתי לשבור את ה-3RM שלי אחרי הסט הראשון, רק עוד תשעה לדרך!
אחד המאמנים חקר אותי מה בדיוק אני אוכל ואילו תוספים אני לוקח ובסוף הוסיף "אבל הכי חשוב הסייקלים, כן?" - ברור, ו-45 שניות מנוחה בין סט לסט.
עשיתי עוד כמה סטים ואז מאמן אחר אמר לתמרה שהיא עובדת עם יותר מדי משקל והטכניקה שלה בסקוואט היא "טכניקה של פאוורליפטרים שרק מעוניינים להרים יותר משקל" והציע לה לעשות חצאים כמוהו, למה אף אחד לא מציע לי הגיגי חוכמה כאלו?
עוד כמה סטים עברו בהן הטרדתי את אלון לשמור עלי ואז הגיע הסט האחרון - קצת רייג' ו... 4RM חדש!

ביום שלישי - ממשיך עם עוד שבוע של סמולוב ג'וניור? כנראה 🕴

מטורף, ומזל טוב.

תאכלס אני חושב שזה הכל בגלל הסופרסטים שאתה עושה בבנץ 😃.

מחר מגיעה לעודד.

אני צריך ללמוד לכתוב כמוך.

מטורף, ומזל טוב.

מחר מגיעה לעודד.

אני צריך ללמוד לכתוב כמוך.

אני משתדל שיהיה מעניין בלוג של אלון, המשקלים לא באמת מעניינים 😃

תחשוב איזה משעמם היה אם הייתי כותב:
עדכון אימון #24 - 3X9 עם 95%, 3RM חדש. עוד סט עם ארבע חזרות - 4RM חדש.

ואם כבר דיברת על Heroes Charge - בזמן הסטים בבנץ' שיפרתי את המיקום שלי ב-Grand Arena מ-70 ל-7, מישהו הוריד אותי ל-17 עשר דקות לפני תשע וב20:59 נלחמתי נגדו ועליתי בחזרה ל-7 (ה-Awards נקבעים לפי המיקום ב21:00), אז היה לי מצב רוח וטוב ובהחלט יכול להיות שזה עזר ל-4RM לעלות 😃

אני משתדל שיהיה מעניין בלוג של אלון, המשקלים לא באמת מעניינים 😃

תחשוב איזה משעמם היה אם הייתי כותב:
עדכון אימון #24 - 3X9 עם 95%, 3RM חדש. עוד סט עם ארבע חזרות - 4RM חדש.

אני יתחיל לנסות לכתוב כמוך 😃
ואם כבר דיברת על Heroes Charge - בזמן הסטים בבנץ' שיפרתי את המיקום שלי ב-Grand Arena מ-70 ל-7, מישהו הוריד אותי ל-17 עשר דקות לפני תשע וב20:59 נלחמתי נגדו ועליתי בחזרה ל-7 (ה-Awards נקבעים לפי המיקום ב21:00), אז היה לי מצב רוח וטוב ובהחלט יכול להיות שזה עזר ל-4RM לעלות 😃

אה ידעתי, והמדריך חשב שזה סייקלים, פחחח.

אחד המאמנים חקר אותי מה בדיוק אני אוכל ואילו תוספים אני לוקח ובסוף הוסיף "אבל הכי חשוב הסייקלים, כן?" - ברור, ו-45 שניות מנוחה בין סט לסט.
מי אמר את זה? o_Oo_O

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית