תודה, מחר עדכון ראשון 😁 יש לי תחושה שיהיו פחות אנשים מחר, נראה לי יותר אנשים מתאמנים ראשון שלישי חמישי:37mv:אה אתה משנה בכלל ימים.. אוקיי 😕 בהצלחה, אעקוב אחרי הלוג שלך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, מחר עדכון ראשון 😁 יש לי תחושה שיהיו פחות אנשים מחר, נראה לי יותר אנשים מתאמנים ראשון שלישי חמישי:37mv:אה אתה משנה בכלל ימים.. אוקיי 😕 בהצלחה, אעקוב אחרי הלוג שלך
לא יכלת להזהיר אותי חח? הזעתי עכשיו נראלי 2 ליטר מים. אגב מה עשית כדי שפעם הבאה לא תתקע איתה? אני מפחד להיתקע איתה במכוןלול גם לי זה קרה
הזהרתי בלוג שלי, אם אני לא טועה נתת על זה לייק.לא יכלת להזהיר אותי חח? הזעתי עכשיו נראלי 2 ליטר מים. אגב מה עשית כדי שפעם הבאה לא תתקע איתה? אני מפחד להיתקע איתה במכון
את האמת נראלי שכן הזהרת אבל הייתי חייב לנסות אותה. היא לא קשה ממש היא די רכה. לשבור הכוונה לגלגל אותה פנימה כזה? ועד שאני לא בטוח אני לא לובש אותה.הזהרתי בלוג שלי, אם אני לא טועה נתת על זה לייק.
שברת את החגורה?
עניין של הרגל ולשבור אותה. ואתה שם אותה ומוריד אותה סתם כך או בעזרת עמוד?
כן לגלגל.את האמת נראלי שכן הזהרת אבל הייתי חייב לנסות אותה. היא לא קשה ממש היא די רכה. לשבור הכוונה לגלגל אותה פנימה כזה? ועד שאני לא בטוח אני לא לובש אותה.
תודה 😃 ועכשיו גיליתי שזה נתקע עליי כי הידקתי את זה יותר מדי. טקסס-שבוע 3-התאוששותממה ששמעתי 10 מ"מ אין צורך לשבור. אני את האינזר 10 מ"מ לא שברתי, היא לא הייתה ממש קשה, התרגלתי אחרי כמה אימונים ותתחדש על החגורה אלון!!
אין דבר כזה לשים יותר מדי מהודק. אם הזמן אתה תתחזק ותוכל לשים את החגורה יותר ויותר מהודק. ואם אתה מצליח לשים אתה גם תצליח להוריד.
ממה שהבנתי פה בפורום ככל שאתה מתחזק אתה יכול להשתמש בחגורה מהודקת יותר.כמובן שיש, נסה לשאוב את הבטן פנימה ולסגור את החגורה בחור הקיצוני ביותר. אם אתה לא מצליח ללחוץ את שרירי הבטן כנגד החגורה אתה לא משיג כלום מהשימוש בה - זה תקף לא רק אם אתה שם את החגורה בצורה רופפת אלא גם אם אתה שם את החגורה בצורה הדוקה מדי.
.@koller - עם הזמן אתה תלמד להשתמש בחגורה יותר ויותר טוב ותדע בדיוק איך לשים אותה.
תבוא בחמישי מלא רעל, יש את PR Thursday 😃
נ.ב: יש לך שם מעאפן ללוג, תבחר שם אחר 🏋️😅
ניסיתי לשים את החגורה ממש מהודק, בצורה כזאת:אין דבר כזה לשים יותר מדי מהודק. אם הזמן אתה תתחזק ותוכל לשים את החגורה יותר ויותר מהודק. ואם אתה מצליח לשים אתה גם תצליח להוריד.
וזה היה הרבה פחות טוב מלסגור אותה חור אחד לפני, בצורה כזאת פשוט לא ממש יכלתי לקחת נשימה עמוקה.לשאוב את הבטן פנימה ולסגור את החגורה בחור הקיצוני ביותר
בערך כמו לקרוא לילד שלך "ילד" 😁נ.ב: יש לך שם מעאפן ללוג, תבחר שם אחר
כמובן שיש, נסה לשאוב את הבטן פנימה ולסגור את החגורה בחור הקיצוני ביותר. אם אתה לא מצליח ללחוץ את שרירי הבטן כנגד החגורה אתה לא משיג כלום מהשימוש בה - זה תקף לא רק אם אתה שם את החגורה בצורה רופפת אלא גם אם אתה שם את החגורה בצורה הדוקה מדי.
.@koller - עם הזמן אתה תלמד להשתמש בחגורה יותר ויותר טוב ותדע בדיוק איך לשים אותה.
תבוא בחמישי מלא רעל, יש את PR Thursday 😃
נ.ב: יש לך שם מעאפן ללוג, תבחר שם אחר 🏋️😅
מצטט אותך ומגיב בלוג של אלון כדי ששניכם תענו- באיזה שעה אתם באים בדר"כ להתאמן?
שבוע 3-עצימות
סקוואט
130 1X5
עם חגורה.. עלה לא קל כמו שציפיתי אבל עלה סבבה. באתי לסקוואט סבבה וסיימתי סחוט ועייף.
בנץ
80 1X5 PR
סוף סוף מתקדם בתרגיל המעאפן הזה, מבסוט בסה"כ.
דדליפט
132.5 1X5
מקבילים+15 2X8
יד קדמית 2X8
היה אימון סבבה בסה"כ, הייתי סחוט אחרי הסקוואט. חוץ מהעייפות ומזה שהייתי לבד ולא היה את הסקוואטר הראשי INCIN, אני מרוצה.
חח איזה שם מעולה, תודה! זכית בעוד מוניטין 🤩אגב, בחרתי לך שם ללוג, תתחדש 😃
כל כך לא מחכה לנפח.
לא התחברתי ל5X5 המסורתי בבנץ, במקום זה אני עושה נפח 3X8 ואז דאמבלים 3X8. אגב אתה מוזמן לבוא להתאמן גם בערב, אמנם עמוס אבל ממש אחלה ויש גם את דודי 😄
נפח בסקוואט זה זוועה אבל יום העצימות כיף.
כבר התחלת טקסס ולא מעדכן?!אני ממש אוהב נפח, אני אוהב לסבול