- פותח/ת השרשור
את האמת שלרוב אחרי 5X5 אני בא לאימון התאוששות תפוס מאוד אז זה לא קל, היום באתי ממש לא תפוס ובאמת הרגיש מגוחך 👎 תתחיל את האימון מהבנץ'/פרס באימוני התאוששותלא מרגיש לך מגוחף האימוני התאוששות? אני מרגיש ממש מגוחך בסקוואט קל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את האמת שלרוב אחרי 5X5 אני בא לאימון התאוששות תפוס מאוד אז זה לא קל, היום באתי ממש לא תפוס ובאמת הרגיש מגוחך 👎 תתחיל את האימון מהבנץ'/פרס באימוני התאוששותלא מרגיש לך מגוחף האימוני התאוששות? אני מרגיש ממש מגוחך בסקוואט קל.
הפריט נשלח מארה"ב ב 02/08/2014נחמד
יש חגורה?
לקחתי את המשלוח ה"עממי", לא הכי זול ולא אקספרס. ההתחייבות היא 10-14 ימים, נקווה שיעמדו בזה.לא לקחת משלוח מהיר, סביר שלא יגיע מהר כמו שהגיע אצלי לדוגמא...
אל תשכח שדואר ישראל מפצל את זה כמה פעמים עד שזה מגיע אליך.
סתם חח.. יותר יפה משחור 😆יפה, אבל למה בצבע ורוד? 😛
לא התחברתי ל5X5 המסורתי בבנץ, במקום זה אני עושה נפח 3X8 ואז דאמבלים 3X8. אגב אתה מוזמן לבוא להתאמן גם בערב, אמנם עמוס אבל ממש אחלה ויש גם את דודי 😄אתה עושה טקסס עכשיו? אתה לא אמור היום לעשות נפח לבנץ' גם?
נפח בסקוואט זה זוועה אבל יום העצימות כיף.כל כך לא מחכה לנפח.
אה נחמד, מה שעובד לך 😃לא התחברתי ל5X5 המסורתי בבנץ, במקום זה אני עושה נפח 3X8 ואז דאמבלים 3X8.
הייתי רוצה אבל לא ממש מסתדר לי בימים, אני הולך להתאמן עכשיו שני רביעי שישיאגב אתה מוזמן לבוא להתאמן גם בערב, אמנם עמוס אבל ממש אחלה ויש גם את דודי
אה אתה משנה בכלל ימים.. אוקיי 😕 בהצלחה, אעקוב אחרי הלוג שלךאה נחמד, מה שעובד לך 😃
הייתי רוצה אבל לא ממש מסתדר לי בימים, אני הולך להתאמן עכשיו שני רביעי שישי