הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

טקסס-שבוע 10-עצימות
בנץ
90X3 97.5X1 100X1 PR!!!
תכננתי להוריד משקל, לעבוד על טכניקה, הספוטר אמר לנסות 97.5 ל-1, בכל זאת לשבור שיא.. עלה סבבה, אז ניסיתי 100 ועלה :D
סקוואט
150 1X5 PR
תכננתי שלשה, היה סבבה, המשכתי ועשיתי 5. לא היה סופר כבד אבל טכניקה בינונית(שמעתי שיר של גייז.. היה רייג')
דדליפט
150 1X5 PR
טכניקה סבירה.

אתמול חטפתי וירוס מעאפן, אכלתי בלחץ 1000 קלוריות וישנתי רע וציפיתי היום לאימון כל כך גרוע שלא רציתי לבוא היום בכלל.. @incin אמר לנסות ולראות ולא סתם לוותר ומסתבר שיצא אימון בין הטובים שהיו לי בזמן האחרון, תודה:
צפה בקובץ המצורף 20354
שיר:

כל הכבוד! אתה משאיר לי אבק

הפעם עושים כבוד ללהקת מטאל ישראלית

אלון מזל טוב על 100 בנץ'!!! נראה לי זה שאתה מתאמן עם דודי זה מוסיף לך לפחות 10 קילו אוטומטית לכל הרמה:)

ואם מדברים על מטאל ישראלי:

בנץ
90X3 97.5X1 100X1 PR!!!
תכננתי להוריד משקל, לעבוד על טכניקה, הספוטר אמר לנסות 97.5 ל-1, בכל זאת לשבור שיא.. עלה סבבה, אז ניסיתי 100 ועלה :D
ראיתי שאין לך כוח לאימון ו-1RM חדש תמיד משפר מצב רוח, ידעתי שתצליח 😃

הדבר המעניין הוא שה-100 ק"ג עלו מהר יותר מכל החזרות ב-90 ק"ג, לדעתי ה-1RM שלך גבוה יותר אבל בינתיים לא נבדוק ונחזור להתקדמות הרגילה (100 ל-3 חזרות בעתיד הקרוב מאוד, אני מבטיח).

תומר אמר שעשית 100
מי זה תומר?

זה שאתה מתאמן עם דודי זה מוסיף לך לפחות 10 קילו אוטומטית לכל הרמה
אני מרחיק את כל המטומטמים עם עצות האחיתופל שלהם, זה כבר פיצ'ר רציני לאימונים איתי 😃

ראיתי שאין לך כוח לאימון ו-1RM חדש תמיד משפר מצב רוח, ידעתי שתצליח 😃

הדבר המעניין הוא שה-100 ק"ג עלו מהר יותר מכל החזרות ב-90 ק"ג, לדעתי ה-1RM שלך גבוה יותר אבל בינתיים לא נבדוק ונחזור להתקדמות הרגילה (100 ל-3 חזרות בעתיד הקרוב מאוד, אני מבטיח).

מי זה תומר?

אני מרחיק את כל המטומטמים עם עצות האחיתופל שלהם, זה כבר פיצ'ר רציני לאימונים איתי 😃
@Rhino

טקסס-שבוע 11-נפח
בנץ
85 3X5
כבד כמו לולב, שיפרתי את הטכניקה ואני מחזיק יותר צר והמרפקים פנימה יותר, אבל זה כבד והרגל רוקדת כמו בלרינה.
70 2X9
בנץ דאמבלים
26 3X8
22 1X15
מקבילים
2X10
סקוואט
130 4X5 1X3
מתח 8X5
טכניון ביום א החל משש זה כמו רחובות שנחאי העמוסים, פשוט טירוף, מוציא את החשק. בנץ די מאכזב, צריך לחשוב מה לעשות.. סה"כ אימון קשה שמוציא את המיץ שלא קיים אבל רוסס!!
שיר לא גיי לטובת קהילת המטאל:

טקסס-שבוע 11-נפח
בנץ
85 3X5
כבד כמו לולב, שיפרתי את הטכניקה ואני מחזיק יותר צר והמרפקים פנימה יותר, אבל זה כבד והרגל רוקדת כמו בלרינה.
70 2X9
בנץ דאמבלים
26 3X8
22 1X15
מקבילים
2X10
סקוואט
130 4X5 1X3
מתח 8X5
טכניון ביום א החל משש זה כמו רחובות שנחאי העמוסים, פשוט טירוף, מוציא את החשק. בנץ די מאכזב, צריך לחשוב מה לעשות.. סה"כ אימון קשה שמוציא את המיץ שלא קיים אבל רוסס!!
שיר לא גיי לטובת קהילת המטאל:

בונא הסקוואט שלנו אותו דבר עכשיו, ואתה שוקל איזה 25 קילו פחות ממני 🏋️😅

בונא הסקוואט שלנו אותו דבר עכשיו, ואתה שוקל איזה 25 קילו פחות ממני 🏋️😅
עזוב סקוואט, הבנץ שלך 30+ ק"ג מעליי 🙌
סוף סוף שיר נורמלי.
השלוש סטים בבנץ זה בגלל שיש גם דאמבלים?
החזרה החמישית בסט השלישי הרגל עלתה לאוויר וקבלתי כווץ בגב תחתון חח(טכניקה מעאפנה). כעיקרון היה אמור להיות 5X5 אבל לא היום 😃

טקסס-שבוע 11-התאוששות
סקוואט
3X3 100
פרס
60 1X3 62.5 2X3
הכל עם עצירה בתחתית אז זה סוג של PR.. היה סבבה.
מתח 2X8
ידיים-3 סטים ואז סופר סט(ככה קוראים לזה?) עם משקל יותר נמוך, מנוחות של 45 שניות וסט אחרון היה ללא שרוול מול המראה לפעמפ רציני!(רציתי לעשות יד קדמית בכלוב אבל INCIN לא רוצה, באסה 🤒)
אימון עם דומס רציני כל הגוף אבל יד קדמית עלה אז הכל טוב.
שיר לטובת קהילת טייסטו:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית