הפינגווין שמע וקצת הקיא בפהסטסז שמע או שסטסז ראה את התמונה ונבהל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפינגווין שמע וקצת הקיא בפהסטסז שמע או שסטסז ראה את התמונה ונבהל?
מדוע?הפינגווין שמע וקצת הקיא בפה
לא אוהב את הדת' מטאל הזהמדוע?
אמון אמרת' הכי טוב.לא אוהב את הדת' מטאל הזה
עדיף dethklok או opeth לפי דעתי
די לספאם!
טקסס-שבוע 10-עצימות
בנץ
90X3 97.5X1 100X1 PR!!!
תכננתי להוריד משקל, לעבוד על טכניקה, הספוטר אמר לנסות 97.5 ל-1, בכל זאת לשבור שיא.. עלה סבבה, אז ניסיתי 100 ועלה :D
סקוואט
150 1X5 PR
תכננתי שלשה, היה סבבה, המשכתי ועשיתי 5. לא היה סופר כבד אבל טכניקה בינונית(שמעתי שיר של גייז.. היה רייג')
דדליפט
150 1X5 PR
טכניקה סבירה.
אתמול חטפתי וירוס מעאפן, אכלתי בלחץ 1000 קלוריות וישנתי רע וציפיתי היום לאימון כל כך גרוע שלא רציתי לבוא היום בכלל.. @incin אמר לנסות ולראות ולא סתם לוותר ומסתבר שיצא אימון בין הטובים שהיו לי בזמן האחרון, תודה:
צפה בקובץ המצורף 20354
שיר:
כל הכבוד! אתה משאיר לי אבק
הפעם עושים כבוד ללהקת מטאל ישראלית
ראיתי שאין לך כוח לאימון ו-1RM חדש תמיד משפר מצב רוח, ידעתי שתצליח 😃בנץ
90X3 97.5X1 100X1 PR!!!
תכננתי להוריד משקל, לעבוד על טכניקה, הספוטר אמר לנסות 97.5 ל-1, בכל זאת לשבור שיא.. עלה סבבה, אז ניסיתי 100 ועלה :D
מי זה תומר?תומר אמר שעשית 100
אני מרחיק את כל המטומטמים עם עצות האחיתופל שלהם, זה כבר פיצ'ר רציני לאימונים איתי 😃זה שאתה מתאמן עם דודי זה מוסיף לך לפחות 10 קילו אוטומטית לכל הרמה
*טומרמי זה תומר?
@Rhinoראיתי שאין לך כוח לאימון ו-1RM חדש תמיד משפר מצב רוח, ידעתי שתצליח 😃
הדבר המעניין הוא שה-100 ק"ג עלו מהר יותר מכל החזרות ב-90 ק"ג, לדעתי ה-1RM שלך גבוה יותר אבל בינתיים לא נבדוק ונחזור להתקדמות הרגילה (100 ל-3 חזרות בעתיד הקרוב מאוד, אני מבטיח).
מי זה תומר?
אני מרחיק את כל המטומטמים עם עצות האחיתופל שלהם, זה כבר פיצ'ר רציני לאימונים איתי 😃
טוב לדעת, לא זכור לי שהשתמשתם כאן בשם שלו עד עכשיו 😃
לא קוראים לי תומר.......
סליחה טומרלא קוראים לי תומר.......
תודהסליחה טומר
טקסס-שבוע 11-נפח
בנץ
85 3X5
כבד כמו לולב, שיפרתי את הטכניקה ואני מחזיק יותר צר והמרפקים פנימה יותר, אבל זה כבד והרגל רוקדת כמו בלרינה.
70 2X9
בנץ דאמבלים
26 3X8
22 1X15
מקבילים
2X10
סקוואט
130 4X5 1X3
מתח 8X5
טכניון ביום א החל משש זה כמו רחובות שנחאי העמוסים, פשוט טירוף, מוציא את החשק. בנץ די מאכזב, צריך לחשוב מה לעשות.. סה"כ אימון קשה שמוציא את המיץ שלא קיים אבל רוסס!!
שיר לא גיי לטובת קהילת המטאל:
עזוב סקוואט, הבנץ שלך 30+ ק"ג מעליי 🙌בונא הסקוואט שלנו אותו דבר עכשיו, ואתה שוקל איזה 25 קילו פחות ממני 🏋️😅
החזרה החמישית בסט השלישי הרגל עלתה לאוויר וקבלתי כווץ בגב תחתון חח(טכניקה מעאפנה). כעיקרון היה אמור להיות 5X5 אבל לא היום 😃סוף סוף שיר נורמלי.
השלוש סטים בבנץ זה בגלל שיש גם דאמבלים?