הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

סוף סוף הוא ניכשל:)

סתם, לונורא, קורה
אני מרשה לעצמי גם לשים פה שיר מטאל

חחח, הקטע זה שלא באמת נכשלתי, החמישית עלתה אבל לא כסקוואט 😵. ואני מאוכזב מהשיר, הללויה זה שיר עם הרבה רגש, אי-אפשר לאזן אותו

חחח, הקטע זה שלא באמת נכשלתי, החמישית עלתה אבל לא כסקוואט 😵. ואני מאוכזב מהשיר, הללויה זה שיר עם הרבה רגש, אי-אפשר לאזן אותו
מאוכז מהשיר?
השיר הזה הוא אחד השירים שאני שם ביום עצימות, קצת כבוד!

מי זה הבחור המבין?

אמרתי לך שאתה צריך להיכשל בסקוואט אפילו עם משקל קל רק בשביל להכין את עצמך לכשלונות שיגיעו. קשה להאמין שפספתי כשל שלך בסקוואט 😃

מה קרה בדיוק? עלית בגוד מורנינג/גב עגול או שהפלת את המוט על מוטות הבטיחות?

אה, עכשיו קראתי שסיימת את החזרה.

טוב, היה יכול להיות מעניין לראות את זה, אפשר ללמוד הרבה מכשל.

מי זה הבחור המבין?

אמרתי לך שאתה צריך להיכשל בסקוואט אפילו עם משקל קל רק בשביל להכין את עצמך לכשלונות שיגיעו. קשה להאמין שפספתי כשל שלך בסקוואט 😃

מה קרה בדיוק? עלית בגוד מורנינג/גב עגול או שהפלת את המוט על מוטות הבטיחות?
אה, עכשיו קראתי שסיימת את החזרה.

טוב, זה היה יכול להיות מעניין לראות, אפשר ללמוד הרבה מכשל.
שכחתי לשאול איך קוראים לו אבל הוא מכיר אותך, הוא עושה סקוואטים של 60 ק"ג בגלל פציעה ויש לו נעלי הרמת משקולות כאלה, פעם נכנסו איתו לסט אני חושב.. הקטע שהנק חולשה שלי זה באמצע ואם אני מפיל את המוט הוא נופל מטר ויכול להישבר (?), עליתי כל כך מכוער שעכשיו אני מפחד שעשיתי נזק ועדיף היה להפיל.. גם הוא הזכיר את הסקוואט היפיפה שלך ואמר שאפילו כקשה לך הגב לא נשבר ואצלי הוא התעקם כאילו התכופפתי.. מקסימום נמצא ספוטר לסקוואט(אחמ.. 😆)

אתה יכול לרדת לאט בלי להפעיל יותר מדי התנגדות עד למוטות ביטחון או עד לגובה סביר לזרוק את המוט

הממ, יש לי מס' אופציות בראש לגבי מי זה יכול להיות אבל לא הייתי סומך על אף אחד בלי לראות מה קרה בעצמי.

פעם הבאה אני אשמור עליך, בכל מקרה להפיל מגובה על מוטות הביטחון בסופו של דבר יעקם את המוט אלייקו שלנו, לרדת למטה ולהפיל מגובה נמוך זו האופציה הטובה ביותר.

הממ, יש לי מס' אופציות בראש לגבי מי זה יכול להיות אבל לא הייתי סומך על אף אחד בלי לראות מה קרה בעצמי.

פעם הבאה אני אשמור עליך, בכל מקרה להפיל מגובה על מוטות הביטחון בסופו של דבר יעקם את המוט אלייקו שלנו, לרדת למטה ולהפיל מגובה נמוך זו האופציה הטובה ביותר.
הייתי בטוח שתגיד שהאופציה הטובה ביותר זה לא להכשל 👎

היום ניסיתי RM1 והרבה זמן לא נכשלתי בסקוואט אז ב170 נכנסתי לקצת גודמורנינג ובגלל שזה HB כשזרקתי המוט נתקע בחגורה וזה קיפל אותי בדרך למטה בערך כמו פה אז עכשיו קרסול שמאל כואב 🙁

אם אני אעקם את האליקו שגיע ידיים ירביץ לי וישלח לי בדואר בקשה לתשלום של 800$, רק עלייך אני סומך 😍
היום ניסיתי RM1 והרבה זמן לא נכשלתי בסקוואט אז ב170 נכנסתי לקצת גודמורנינג ובגלל שזה HB כשזרקתי המוט נתקע בחגורה וזה קיפל אותי בדרך למטה בערך כמו פה אז עכשיו קרסול שמאל כואב 🙁

אאוץ', נראה לא נעים בכלל.. HB זה לא לנכשלים, לי הגב תחתון נמתח ככה שאנחנו פייר

הייתי בטוח שתגיד שהאופציה הטובה ביותר זה לא להכשל 👎

זה כמובן נכון, אבל יש מקרים שעדיף להפסיק לדחוף אם הטכניקה מדרדרת מעבר לגבול מסוים (תקף בכל התרגילים, לא רק בסקוואט).

מה שחשוב זה לא לפחד להיכשל, כי מה כבר יכול להיות.
אח"כ בבית אתה תשמח שניסית ונכשלת מאשר אם לא ניסית בכלל.

אוי ואבוי, מקווה שזה לא משהו רציני.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית