עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה עושה חמש שישיות או שש חמישיות בבנץ'? ולמה?
מה אף אחד כאן לא שומע מטאל אמיתי?
לא שמתי לב עד עכשיו, יש איזה משהו...משום מה ההתחלה של השיר הזה מזכיר לי קצת את master of puppets
פרס עם עצירה מלאה
52.5X4 55X5 57.5X5
סקוואט
105 3X3
מתח 3X6
הנפות 5X12
יד קדמית 3X12
יום ראשון יש לי בדיקות דם וביניהם יש לי טוסטרון, מי שמאזן מקבל שלילי 👎
עם השירים שהוא שם פה, תוקן(?)CURLZ FOR THE BOYZ
נתת CURLZ FOR THE GIRLZ לא צריך לאזן טסט 😁
ככה אתה יודע שהקורטה עומדת להפגיז 🕴🤪בטעות שברתי אתמול בקבוק זכוכית בידיים ונחתכתי באצבע ביד שמאל (הפותחן לא היה ממוקם כמו שצריך והפעלתי יותר מדי כוח).
.
מזתומרת בדיוק מה שאתה עושה? את התכנית או רק את האימון של אותו יום? ומעניין למהבזמן הסט נכנס איתי מישהו שאמר לי שהוא רוצה לעשות בדיוק מה שאני עושה, הסברתי לו קצת על התוכנית ושאין ממש תכלית לאימון כזה אם הוא מוציא אותו מההקשר אבל הוא התעקש.
מה זה צריך? מישהו מכריח אותו? לפי הסיפורים זה נראה שהוא אומר משהו מפגר אחר לכל אחדהבחור שדיבר איתך ואמר שצריך להגיע ל-X2 משקל גוף בבנץ'
זה צריך ללכת לאשכול של "סימן שגדלת", או במקרה הזה סימן שהתחזקת. תרגיש טובבטעות שברתי אתמול בקבוק זכוכית בידיים
ככה אתה יודע שהקורטה עומדת להפגיז 🕴🤪
זה צריך ללכת לאשכול של "סימן שגדלת", או במקרה הזה סימן שהתחזקת. תרגיש טוב
מזתומרת בדיוק מה שאתה עושה? את התכנית או רק את האימון של אותו יום? ומעניין למה
מה זה צריך? מישהו מכריח אותו? לפי הסיפורים זה נראה שהוא אומר משהו מפגר אחר לכל אחד
אתה עושה את הבלוק עצימות של קורטה או של קורטיהו ?
🤣 די בטוח שראיתי... אני זוכר שראיתי מישהו עושה עם נייר מגבת, לא נראה לי שיש שניים מכון שעושים ככה(ראית אותו עושה דדליפט עם נייר מגבת? כי אני ראיתי)
ההגיון שלו זה בטח "אני רוצה להיראות כמוהו/להרים אותם משקלים כמוהו אז אני אעשה בדיוק מה שהוא עושה עכשיו בלי להסתבך"רק את האימון של אותו יום, התחלתי להסביר לו את ההגיון שעומד מאחורי התוכנית אבל הוא אמר שזה מסובך מדי.
תעלה סירטוני RM1משהו באמצע, כבר לפי המשקל (90%) אתה יכול להסיק שאני לא הולך לפי הסטנדרט.
גם אני חושב שהפיק בקורטה הוא קצת מאוחר מדי אבל זה לא שיש לי תאריך יעד להתכונן אליו (כמו תחרות) או משהו כזה.
תעלה סירטוני RM1