הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

טוב, אז היה שבוע עמוס בעבודה ולא היה לי זמן לעדכן מה עשיתי, הנה הספאם השבועי שמסכם שלושה אימונים:

יום חמישי 27/11 - נפח קורטה 11/12, אחד לפני הסוף.
בנץ' 73%+ 8X6
סקוואט 66%+ 8X5
דדליפט 66%+ 8X5

אימון קשה וארוך, היה לי קשה להאמין שעוד אימון אחד וסיימתי עם הבלוק הזה.

יום ראשון 30/11 - נפח קורטה 12/12, הסוף!
בנץ' 73%+ 8X6
סקוואט 66%+ 8X5
דדליפט 66%+ 8X5
האימון הכי ארוך שיצא לי אי פעם לעשות, הרבה מאוד אנשים היו איתי במקביל - בסט האחרון של הדדליפט השתלט עלי רייג' שביטל את המשקל לחלוטין, לא מאמין שזה נגמר..

יום שלישי 2/12 - עצימות קורטה 1/12, סוף סוף!
בנץ' 90% 1X2
טוב, האמת היא שקיוויתי שהמשקל יהיה לי ממש קל אבל לצערי עדיין לא התאוששתי מבלוק הנפח, לא היה כבד כל כך ולא הרגשתי צורך בספוטר אבל עדיין הייתי רוצה שהמשקל יזוז יותר מהר.
בזמן הסט נכנס איתי מישהו שאמר לי שהוא רוצה לעשות בדיוק מה שאני עושה, הסברתי לו קצת על התוכנית ושאין ממש תכלית לאימון כזה אם הוא מוציא אותו מההקשר אבל הוא התעקש.
כשעברתי לסקוואט הוא נשאר בבנץ' לעוד כמה סטים ולא המשיך איתי.

סקוואט 60% 3X3
כמובן שממש קל, מתחיל להרגיש את הכוח ברגליים חוזר.

דדליפט 60% 3X3
משקל נוצה, הכנה ל-90% שיהיה היום.

אגב, @Aftermath - הבחור שדיבר איתך ואמר שצריך להגיע ל-X2 משקל גוף בבנץ' הוא אותו הבחור שאמר לאלון שהוא צריך לעבוד על פלג גוף עליון. בזמן האימון הוא דיבר איתי ושאל מה התוכנית שאני עושה עכשיו ושהוא עכשיו עושה סמולוב מלאה לדדליפט (ולזה הגבתי - אף אחד לא עושה סמולוב לדדליפט).
הוא טען בפני לפני שנה שהוא מתכנן לעבור אותי בדדליפט ולעשות 300 ק"ג ו-180 בנץ', אני עדיין מחכה..

מאז האימון האחרון חתכתי בטעות את האצבע ביד ימין עם סכין ביום שלישי אחרי האימון, ואם זה לא הספיק אז בטעות שברתי אתמול בקבוק זכוכית בידיים ונחתכתי באצבע ביד שמאל (הפותחן לא היה ממוקם כמו שצריך והפעלתי יותר מדי כוח).
זה די מציק לי, מקווה שלא יפריע בדדליפט היום.

בטעות שברתי אתמול בקבוק זכוכית בידיים ונחתכתי באצבע ביד שמאל (הפותחן לא היה ממוקם כמו שצריך והפעלתי יותר מדי כוח).
.
ככה אתה יודע שהקורטה עומדת להפגיז 🕴🤪

בזמן הסט נכנס איתי מישהו שאמר לי שהוא רוצה לעשות בדיוק מה שאני עושה, הסברתי לו קצת על התוכנית ושאין ממש תכלית לאימון כזה אם הוא מוציא אותו מההקשר אבל הוא התעקש.
מזתומרת בדיוק מה שאתה עושה? את התכנית או רק את האימון של אותו יום? ומעניין למה
הבחור שדיבר איתך ואמר שצריך להגיע ל-X2 משקל גוף בבנץ'
מה זה צריך? מישהו מכריח אותו? לפי הסיפורים זה נראה שהוא אומר משהו מפגר אחר לכל אחד
בטעות שברתי אתמול בקבוק זכוכית בידיים
זה צריך ללכת לאשכול של "סימן שגדלת", או במקרה הזה סימן שהתחזקת. תרגיש טוב

ככה אתה יודע שהקורטה עומדת להפגיז 🕴🤪

החבר'ה שהיו איתי צחקו שאני כבר לא שם לב לכמה כוח אני מפעיל ושובר דברים עם הידיים, הדבר הראשון שחשבתי עליו כשזה קרה זה "שיט, אני מקווה שזה לא יפריע לי בדדליפט".

זה צריך ללכת לאשכול של "סימן שגדלת", או במקרה הזה סימן שהתחזקת. תרגיש טוב

אני מרגיש מעולה, רק רגיש מאוד ללחץ על החתכים - נשים על הפלסטר טייפ באימון ונקווה לטוב.

מזתומרת בדיוק מה שאתה עושה? את התכנית או רק את האימון של אותו יום? ומעניין למה

רק את האימון של אותו יום, התחלתי להסביר לו את ההגיון שעומד מאחורי התוכנית אבל הוא אמר שזה מסובך מדי.

מה זה צריך? מישהו מכריח אותו? לפי הסיפורים זה נראה שהוא אומר משהו מפגר אחר לכל אחד

כן, בכלל הוא עושה הרבה דברים שאני לא מסכים איתם (ראית אותו עושה דדליפט עם נייר מגבת? כי אני ראיתי).
דניאל סיפר לו על התוכנית של אד כוהן לבנץ' וציין משקלים ואז הוא אמר את זה, אני אתן לו להרחיב כי הייתי שותף פעיל בשיחה רק לקראת הסוף.

אתה עושה את הבלוק עצימות של קורטה או של קורטיהו ?

משהו באמצע, כבר לפי המשקל (90%) אתה יכול להסיק שאני לא הולך לפי הסטנדרט.

גם אני חושב שהפיק בקורטה הוא קצת מאוחר מדי אבל זה לא שיש לי תאריך יעד להתכונן אליו (כמו תחרות) או משהו כזה.

(ראית אותו עושה דדליפט עם נייר מגבת? כי אני ראיתי)
🤣 די בטוח שראיתי... אני זוכר שראיתי מישהו עושה עם נייר מגבת, לא נראה לי שיש שניים מכון שעושים ככה
רק את האימון של אותו יום, התחלתי להסביר לו את ההגיון שעומד מאחורי התוכנית אבל הוא אמר שזה מסובך מדי.
ההגיון שלו זה בטח "אני רוצה להיראות כמוהו/להרים אותם משקלים כמוהו אז אני אעשה בדיוק מה שהוא עושה עכשיו בלי להסתבך"

משהו באמצע, כבר לפי המשקל (90%) אתה יכול להסיק שאני לא הולך לפי הסטנדרט.

גם אני חושב שהפיק בקורטה הוא קצת מאוחר מדי אבל זה לא שיש לי תאריך יעד להתכונן אליו (כמו תחרות) או משהו כזה.
תעלה סירטוני RM1

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית