- פותח/ת השרשור
- #1,001
לא משנה מי אמר את זה, אל תדבר עם אף אחד מהמדריכים 😆גם אני רוצה לדעת. יום שני-שלישי הבא אני הולך להרשם לשם וצריך לדעת עם מי לא לדבר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משנה מי אמר את זה, אל תדבר עם אף אחד מהמדריכים 😆גם אני רוצה לדעת. יום שני-שלישי הבא אני הולך להרשם לשם וצריך לדעת עם מי לא לדבר.
מי אמר את זה? o_Oo_O
גם אני רוצה לדעת. יום שני-שלישי הבא אני הולך להרשם לשם וצריך לדעת עם מי לא לדבר.
לא משנה מי אמר את זה, אל תדבר עם אף אחד מהמדריכים 😆
תודה על המידע!המאמן שהעביר מכונה על כל הראש, באופן כללי עדיף לא לדבר עם המאמנים יותר מדי - שום דבר טוב לא יצא מזה.
סורי... באתי בצהריים אתמול. רגע, לא באמת נכשלת נכון?חיכיתי ליבגני שיבוא ויעודד אותי מהצד והוא לא בא אז נכשלתי בסט השלישי. 🤬
ברור, כי כל מי שמתחזק וגודל זה חייב להיות סייקלים ואפקות ניפועח כי אחרת איך אותו מאמן יסביר שהוא חלשלוש כזה?אחד המאמנים חקר אותי מה בדיוק אני אוכל ואילו תוספים אני לוקח ובסוף הוסיף "אבל הכי חשוב הסייקלים, כן?"
🤦♂️🤦♂️מאמן אחר אמר לתמרה שהיא עובדת עם יותר מדי משקל והטכניקה שלה בסקוואט היא "טכניקה של פאוורליפטרים שרק מעוניינים להרים יותר משקל" והציע לה לעשות חצאים כמוהו
אה הוא אמר לך על הסייקלים? ומי אמר לתמרה על הסקוואט?המאמן שהעביר מכונה על כל הראש
סורי... באתי בצהריים אתמול. רגע, לא באמת נכשלת נכון?
ומי אמר לתמרה על הסקוואט?
לא, לא נכשלתי 😃
יש מאמן שבדר"כ היה עובד בשבתות אז לא יצא לי לראות אותו הרבה, עכשיו הוא עובד גם בימי ראשון - סוג של בילדר בנץ', ראיתי אותו אתמול מגיע מאחורי מישהו שעושה דדליפט ופתאום נוגע לו בגב - הבחור נבהל כי הוא לא ראה אותו בכלל מתקרב 😃
תחשוב אתה עושה סט בדדליפט ופתאום מרגיש מישהו מלטף לך את הגב התחתון 🤣
o_Oמה הוא חשב לעצמו???תחשוב אתה עושה סט בדדליפט ופתאום מרגיש מישהו מלטף לך את הגב התחתון 🤣
חשבתי שמה שאלכס עושה זה גרוע, שהוא מתחיל לתת לאנשים עצות תוך כדי שהם עושים סט, אבל זה כבר רמה אחרתלא, לא נכשלתי 😃
יש מאמן שבדר"כ היה עובד בשבתות אז לא יצא לי לראות אותו הרבה, עכשיו הוא עובד גם בימי ראשון - סוג של בילדר בנץ', ראיתי אותו אתמול מגיע מאחורי מישהו שעושה דדליפט ופתאום נוגע לו בגב - הבחור נבהל כי הוא לא ראה אותו בכלל מתקרב 😃
תחשוב אתה עושה סט בדדליפט ופתאום מרגיש מישהו מלטף לך את הגב התחתון 🤣
אתמול בפעם הראשונה ראיתי שהוא השיג מספר של איזו בלונדינית שעזר לה במשך שעה:🤦♂️:
זה לא שגיא ?אתמול בפעם הראשונה ראיתי שהוא השיג מספר של איזו בלונדינית שעזר לה במשך שעה:🤦♂️:
שגיא נשוי נראה ליזה לא שגיא ?
את האמת שכן 😆 כשהיא עשתה פשיטת גו הוא ישב על הרפצה והסתכל עליהפשש, לא חשבתי שזה יקרה! הייתה שווה?
זה לא שגיא, זה הבלונדיניזה לא שגיא ?
אני יודע אבל הוא עדיין מתרוצץ סביב כוסיות.שגיא נשוי נראה לי
בסדר, אם קיבלת את המנה שלך זה לא אומר שאתה לא יכול להסתכל על הסטייק של מישהו אחר. אבל להסתכל ולהתרוצץ זה אחד ולקחת טלפון זה משהו אחר (לא יודע אם שגיא עושה את זה כן? וגם לא ממש מתעניין)אני יודע אבל הוא עדיין מתרוצץ סביב כוסיות.
בסדר, אם קיבלת את המנה שלך זה לא אומר שאתה לא יכול להסתכל על הסטייק של מישהו אחר. אבל להסתכל ולהתרוצץ זה אחד ולקחת טלפון זה משהו אחר (לא יודע אם שגיא עושה את זה כן? וגם לא ממש מתעניין)
בסדר, אם קיבלת את המנה שלך זה לא אומר שאתה לא יכול להסתכל על הסטייק של מישהו אחר. אבל להסתכל ולהתרוצץ זה אחד ולקחת טלפון זה משהו אחר (לא יודע אם שגיא עושה את זה כן? וגם לא ממש מתעניין)
ואם לא בא לך סטייק אנטריקוט ואתה רוצה לפעמים פרוסת שוקולד בדמות נערה בת 16? 😃
(זה רפרנס לאייל גולן לפני שמכניסים אותי לכלא)
עם חברה כמוכם אני מופתע שלמאמן המלטף הזה עדיין יש שיניים...תאכלס זה מה שאני הייתי עושה במקומו אז אני לא שופט 😃
יותר מעניין אותי לדעת על האחד שמלטף אותך בזמן דדליפט ונותן טיפים לסקוואט.
אם מכניסים אותך לכלא ניראה לי אני יצטרך לשלם יותר מיסים בשביל להאכיל אותך 😃
עם חברה כמוכם אני מופתע שלמאמן המלטף הזה עדיין יש שיניים...