הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אלון כל הכבוד!!!👏👏👏👏 4 חגורות בסקוואט ועוד בלי חגורה זה מכובד (תקרא מה כתבת בעדכון חחח)
תזכור שאני חייב לך מוניטין 😃

אני רק נחלש, אין מה לעדכן.. @incin מתחזק, הוא מוזמן לעדכן 😃

זה מתחזק זה? אני שורף את הזמן עד המילואים, לא מצפה לשיאים חדשים בזמן הקרוב.

צריך לפתוח לוג לתמרה עם PR בסקוואט כל אימון, 5 חזרות עם 80 ק"ג - לא רע בכלל! 😃

וואו יפה מאוד!!! שתפתח משתמש כאן ותקבל מלא מוניטין 😃

אני אציע לה שוב, יש לה פוטנציאל לעשות את הסקוואט הגבוה ביותר שראיתי מישהי עושה, היא רק צריכה להפסיק לפחד מהמשקלים אבל לאט לאט אני מרעיל אותה - ביום חמישי היא עשתה 75 ק"ג ושכנעתי אותה לשים 80 על המוט ולעשות חזרה אחת בשבילי כי ממש לא צריכה להיות לה בעיה לעשות חזרה אחת ואם יהיה לה כוח שתעשה עוד - בסוף היא עשתה שלוש חזרות עם 80 וביום ראשון שלושה סטים של חמש חזרות עם 80 😃

אני אציע לה שוב, יש לה פוטנציאל לעשות את הסקוואט הגבוה ביותר שראיתי מישהי עושה, היא רק צריכה להפסיק לפחד מהמשקלים אבל לאט לאט אני מרעיל אותה - ביום חמישי היא עשתה 75 ק"ג ושכנעתי אותה לשים 80 על המוט ולעשות חזרה אחת בשבילי כי ממש לא צריך להיות לה בעיה לעשות חזרה אחת ואם יהיה לה כוח שתעשה עוד - בסוף היא עשתה שלוש חזרות עם 80 וביום ראשון שלושה סטים של חמש חזרות עם 80 😃
מגיע לך גם מוניטין שהובלת אותה לדרך הזאת 😆

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית