הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The way to highschool football

• פותח/ת השרשור joker
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
עידן קצת סמכתי עלייך שתגיד את זה, אבל הייתי עם התכנית של ריפטו חצי שנה. רק הבנץ' פרס אצלי חלש, טיפה הפרס בעמידה והפוורקלין בסדר.
אני מאז שהתחלתי, יותר משילשתי את המשקל שהתחלתי איתו בסקוואט, אותו דבר בדדליפט.
אתה לא יודע איך התחלתי, אז שב בצד:fuck

סתם אחי אבל זאת האמת

לא אמרתי את זה כי לא דיברתי רק עלייך אלא על התוכנית באופן כללי והתאמתה לאתלטים .

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי את זה כי לא דיברתי רק עלייך אלא על התוכנית באופן כללי והתאמתה לאתלטים .
בסדר גמור.

שכחתי אתמול לכתוב, אני עכשיו כותב מהבית ספר:

10/07/08

DE Lower Body

אין פה מדרגות לקפוץ, אין פה קופסאות, התקרה נמוכה מדי בשביל לעשות ורטיקל ג'אמפ, תכננתי לשחק פוטבול עם חברים אבל בסוף לא יצא.

B. Lunges with front foot elevated
75lbs barbell - EASY
12,12-12,12-12,12

B. 45 degree hyperextensions
holding 25lbs plate
12-12-12

C. לא היה זמן לבטן

לא היה לך 2 דקות לעשות 2 סטים של בטן ? 🤫

• פותח/ת השרשור
לא היה לך 2 דקות לעשות 2 סטים של בטן ? 🤫
זה בין השיעורים אני מתאמן, יש לנו כל יום פרי(כמו חלון), אז כשכולם יושבים ב- LOUNGE אני הולך להתאמן.
זה פחות מ- 45 דקות, לקח לי קצת להתאים את הקופסא לשים את הרגליים על, ואז גיליתי שזה מחליק אז לקחתי בנץ', ואז הוא התחיל לזוז אז שמתי אותו מול הפוור רק, לקח לא קצת זמן, ובכלל לאנגים לוקח המון זמן לעשות.

התוכנית הזראת (ws4sb) נועדה לאתלטים האימונים משולבים עם אימוני ריצות + אימונים מקצועיים .
המטרה שלו היא להתקבל ולשחק שנה הבאה בקבוצת פוטבול .
גו' דפרנקו מחבר התוכנית יצר אותה כך שהיא תעזור לאתלטים להעלות במשקל + להתחזק + לשפר את המהירות והזריזות .
לעוד פרטים אתה יכול לקרוא את התוכנית המלאה , ויש בערך 3 שנים של שאלות ותשובות שהוא עונה באתר שלו ( לא נראה לי שיש מה שמוזנח שם ) .

אתה צודק, אבל ריפטו גם דומה בהשקפה ובגישה שלו לעניין כי הוא גם מאמן אתלטים, ותקן אותי אם אני טועה אבל עד כמה שזכור לי s.s נכתבה בעיקר לצרכים של אתלטים ופחות או יותר לאותן מטרות

אבל כל עוד אתה נותן לגוף שלך עומס פרוגרסיבי וקלוריות מעל התחזוקה זה טוב

נ.ב אני לא מבין כזה בפוטבול, ברור שסקוואט חזק הוא מאסט בשביל שחקני פוטבול אבל בגלל האופי של המשחק הפלג גוף העליון חשוב לא פחות לא ככה?

בכל מקרה אני גם לא הכי אוהב תתכנית הזאת, חח וכן יש שם תרגילים מאוד לא שגרתיים

נערך לאחרונה:
אתה צודק, אבל ריפטו גם דומה בהשקפה ובגישה שלו לעניין כי הוא גם מאמן אתלטים, ותקן אותי אם אני טועה אבל עד כמה שזכור לי s.s נכתבה בעיקר לצרכים של אתלטים ופחות או יותר לאותן מטרות

אבל כל עוד אתה נותן לגוף שלך עומס פרוגרסיבי וקלוריות מעל התחזוקה זה טוב

נ.ב אני לא מבין כזה בפוטבול, ברור שסקוואט חזק הוא מאסט בשביל שחקני פוטבול אבל בגלל האופי של המשחק הפלג גוף העליון חשוב לא פחות לא ככה?

בכל מקרה אני גם לא הכי אוהב תתכנית הזאת, חח וכן יש שם תרגילים מאוד לא שגרתיים

אתה דוחף ונותן את כל הכוח מהרגליים והירכיים, הפלג גוף עליון חשוב בעיקר אחרי המגע הראשוני וגם אז במידה מועטה כי עדיין רוב הכוח מתרכז בדחיפה מהרגליים, שחקני ההתקפה לדוגמא בכלל לא צריכים פלג גוף עליון חזק אלא המון כוח ברגליים כי הם בכלל לא יוצרים מגע עד שחוסמים אותם

אתה דוחף ונותן את כל הכוח מהרגליים והירכיים, הפלג גוף עליון חשוב בעיקר אחרי המגע הראשוני וגם אז במידה מועטה כי עדיין רוב הכוח מתרכז בדחיפה מהרגליים, שחקני ההתקפה לדוגמא בכלל לא צריכים פלג גוף עליון חזק אלא המון כוח ברגליים כי הם בכלל לא יוצרים מגע עד שחוסמים אותם

לא נכון , כח בפלג גוף העליון חשוב לכולם בפוטבול (אולי לא לקיקרים ) יש כל כך הרבה תפקידים ושימושים שאין לי כח לפרט את הכל אבל דוגמא לשחקני התקפה כח בפלג גוף העליון גורם לכך שלמגינים הרבה יותר קשה לתקל אותך איש לך אתה יכול להעיף אותם יותר בקלות ובאופן כללי יש לך יתרון בכל מקום שבו יש מגע .

נו אבל אם חוסמים אותם לא עדיף שיהיה להם פלג גוף עליון כלשהו כדי לנסות להתמודד?
(אני מדבר רק ברמה ההגיונית, כי בתכלס אני לא ראיתי משחק פוטבול בחיים, לפחות לא שזכור לי)

לא נכון , כח בפלג גוף העליון חשוב לכולם בפוטבול (אולי לא לקיקרים ) יש כל כך הרבה תפקידים ושימושים שאין לי כח לפרט את הכל אבל דוגמא לשחקני התקפה כח בפלג גוף העליון גורם לכך שלמגינים הרבה יותר קשה לתקל אותך איש לך אתה יכול להעיף אותם יותר בקלות ובאופן כללי יש לך יתרון בכל מקום שבו יש מגע .

אבל לפי החוקה אסור לגעת (או שזה רק לתפוס אותם?) בהם עד שהכדור אצלם ... ברור שחשוב הכוח בעליון אבל התחתון משחק תפקיד יותר חשוב

אבל לפי החוקה אסור לגעת (או שזה רק לתפוס אותם?) בהם עד שהכדור אצלם ... ברור שחשוב הכוח בעליון אבל התחתון משחק תפקיד יותר חשוב

יש הרבה תפקידים אתה מדבר רק על רסיברים .

יש הרבה תפקידים אתה מדבר רק על רסיברים .
איזה עוד שחקני התקפה יש? אני מבין שחוסמים ומגנים צריכים כוח בפלג גוף עליון הרבה יותר מאשר שחקני ההתקפה כי אחרי המגע יש גם דחיפה מהכתפיים והחזה

• פותח/ת השרשור
לליינמנים התקפה והגנה אסור מותר לתקל אחד את השני ולחסום אחד את השני,
אסור לתקל או לחסום וייד רסיבר כל עוד אין לו את הכדור.

ריפטו מסביר בספר שלו, ש- STANDING BARBELL PRESS הוא תרגיל מאוד חשוב בשביל אגרוף ופוטבול, זה מאוד חשוב כדי לדחוף אנשים עם הידיים.

אגב, אם אתם חושבים שסקוואט של 230 פאונד מספיק כדי לחסום או לתקל שחקן ששוקל 230 פאונד הוא טועה.
כח מתפרץ אפשר להפעיל רק לזמן ממש מוגבל ואם אני לא טועה זה יוצא 60% מה- RM1, אז כדי לתקל שחקן ששוקל 230 פאונד אתה חייב סקוואט של 330, לפחות.

אני חושב שקראתי את זה ב- THE EIGHT KEYS BY DAVE TATE.

אם אתה יכול לעשות STANDING BARBELL PRESS של 330 פאונד, שזה כמעט ולא הגיוני, אתה כעקרון עליון.
למרות ש- 230 פאונד לליימן זה קצת.

ג'וקר העברית שלך על הפנים :\ לא הבנתי ממה שאמרת כלום חוץ מזה שאם תהיה לי לחיצה של מעל 100 קילו מצבי טוב.

• פותח/ת השרשור
10.10.08

A. sumo deadlift
135 x5
135 x5
155 x5
185x5
200 x3
185 x3

B. Step up
40lbs dumbells.
6,6-6,6-8,8

לא התחזקתי בכלל מהאימון שעברת גם לא אכלתי נכון במשך השבועת זהו לא אכפת לי מה אתם אומרים אני מתחיל לספור אוכל לפי המחשבוני תזונהת זה מה שמחזיק אותי על המסלול/

לא היה זמן לכלום חרא אימון אני מבואס תחת

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לליינמנים התקפה והגנה אסור מותר לתקל אחד את השני ולחסום אחד את השני,

ריפטו מסביר בספר שלו, ש- STANDING BARBELL PRESS הוא תרגיל מאוד חשוב בשביל אגרוף ופוטבול, זה מאוד חשוב כדי לדחוף אנשים עם הידיים.

אגב, אם אתם חושבים שסקוואט של 230 פאונד מספיק כדי לחסום או לתקל שחקן ששוקל 230 פאונד הוא טועה.
כח מתפרץ אפשר להפעיל רק לזמן ממש מוגבל ואם אני לא טועה זה יוצא 60% מה- RM1, אז כדי לתקל שחקן ששוקל 230 פאונד אתה חייב סקוואט של 330, לפחות.

אם אתה יכול לעשות STANDING BARBELL PRESS של 330 פאונד, שזה כמעט ולא הגיוני, אתה כעקרון עליון.

לליינמנים התקפה והגנה מותר לתקל אחד את השני ולחסום אחד את השני,

אגב, אם אתם חושבים שסקוואט של 230 פאונד מספיק כדי לחסום או לתקל שחקן ששוקל 230 פאונד אז אתם טועים.

אין עבודה, אין שפה, קשה, קשה.

👏

אני מוכרח להודות שצחקתי עכשיו
יאללה חבר'ה שיהיה ערב מהנה, אני עף לאיזה פאב

ג'וקר הסקוואט שלך טוב יותר משלי אין לך מה להיות עצוב

• פותח/ת השרשור
צחקת? על מה צחקת?

בכל מקרה זה סומו דדליפט תיקנתי, זהו נגמרו התירוצים אני סופר, אולי בעוד כמה זמן כשאני כבר יתרגל לאכול הרבה אני לא יספור, BIZABRAZNIYA!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית