הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The way to highschool football

• פותח/ת השרשור joker
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
10.10.08

A. sumo deadlift
135 x5
135 x5
155 x5
185x5
200 x3
185 x3

B. Step up
40lbs dumbells.
6,6-6,6-8,8

לא התחזקתי בכלל מהאימון שעברת גם לא אכלתי נכון במשך השבועת זהו לא אכפת לי מה אתם אומרים אני מתחיל לספור אוכל לפי המחשבוני תזונהת זה מה שמחזיק אותי על המסלול/

לא היה זמן לכלום חרא אימון אני מבואס תחת

אתה עובד מאוד לא נכון עם הסטים שלך בתרגיל המקסימלי אתה צריך להתחיל עם משקל הרבה יותר נמוך לא יכול להיות שאתה מתחיל עם 60 קילו ומסיים עם 90 , דבר שני נראה לי שאתה מעייף את עצמך ולא מגיע למקסימום אמיתי ,תשחק טיפה עם הסטים כך שתוכל לתת הכל בהרמה המקסימלית , עם חסר לך נפח לאימון אתה יודע מה לעשות .

• פותח/ת השרשור
אתה עובד מאוד לא נכון עם הסטים שלך בתרגיל המקסימלי אתה צריך להתחיל עם משקל הרבה יותר נמוך לא יכול להיות שאתה מתחיל עם 60 קילו ומסיים עם 90 , דבר שני נראה לי שאתה מעייף את עצמך ולא מגיע למקסימום אמיתי ,תשחק טיפה עם הסטים כך שתוכל לתת הכל בהרמה המקסימלית , עם חסר לך נפח לאימון אתה יודע מה לעשות .
אני מתחיל עם הפלטות של ה- 45 פאונד - 20 קילו, אתה מציע לי להתחיל עם 15 כסט ראשון ושני ואז לעבור ל- 20 קילו?

תגיד לי מה אתה חושב: לקחת זמני הפסקה גדולים יותר, רוב הסיכויים לעלות במשקלי עבודה אבל להספיק פחות תרגילים בימים שיש לי רק 45 דקות להתאמן? פה זה לא כמו בישראל(בתיכונים), כל שבוע יש לך יום אחר, אנחנו לומדים 5 ימים בשבוע, אבל המערכת 6 פעמים, היום היה לנו DAY 5, אז יום שני DAY 6 ויום שלישי DAY 1, אבל בגלל שיש סוכות אין כלום, למרות שאני עדיין ילך לחדר כושר.
טוב נראה מה יהיה שבוע הבא.
כמו כן, אתה מציע לעבוד עם סינגלים או TOUCH-N-GO בדדליפטים?
פשוט בושה :😃(

נערך לאחרונה:
אני מתחיל עם הפלטות של ה- 45 פאונד - 20 קילו, אתה מציע לי להתחיל עם 15 כסט ראשון ושני ואז לעבור ל- 20 קילו?

תגיד לי מה אתה חושב: לקחת זמני הפסקה גדולים יותר, רוב הסיכויים לעלות במשקלי עבודה אבל להספיק פחות תרגילים בימים שיש לי רק 45 דקות להתאמן? פה זה לא כמו בישראל(בתיכונים), כל שבוע יש לך יום אחר, אנחנו לומדים 5 ימים בשבוע, אבל המערכת 6 פעמים, היום היה לנו DAY 5, אז יום שני DAY 6 ויום שלישי DAY 1, אבל בגלל שיש סוכות אין כלום, למרות שאני עדיין ילך לחדר כושר.
טוב נראה מה יהיה שבוע הבא.
כמו כן, אתה מציע לעבוד עם סינגלים או TOUCH-N-GO בדדליפטים?
פשוט בושה :😃(

סינגלים , ולהתחיל אפילו רק עם מוט , אתה צריך גם נפח לאימון וגם כזה שלא יהרוג אותך לפני המקסימום . בקשר לזמני הפסקה אני עובד עם זמני הפסקה קצרים מאוד הכי הרבה 3 דקות וזה נדיר בדרך כלל סביב דקה וחצי שתיים , אבל אתה צריך לראת מה עובד עבורך .

תנוח בין הסטים הכבדים 3 דקות לפי דעתי, אבל אני מדבר על 2 הסטים האחרונים.
דדליפט זה רק לסינגלים ✌️

• פותח/ת השרשור
10.12.08

A. Rack lockouts:
bar x5
bar x5
55 x5
65 x5
95 x5
115 x5
125 x4
125 x4

B. Barbell floor press.
45lbs dumbells
15-12
didn't find 50's

C. T-bar supersetted with Face pulls.
t-bar - 45lbs + bar = cleanest form
face pulls 100lbs

12,12-12,12-12,12-12,12

לא התחזקתי בכלל משבוע שעבר, אני אכלתי כמו שצריך, למה לא התחזקתי?

עידן אולי אני יעיף את ה- DYNAMIC DAY לגמרי לבנתיים? חוץ מהתכנית אני משחק פוטבול וכדורסל.

נערך לאחרונה:
עריכה:
אוקי ראיתי מה זה פייס פולס, בשביל מה זה טוב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
10.12.08

A. Rack lockouts:
bar x5
bar x5
55 x5
65 x5
95 x5
115 x5
125 x4
125 x4

B. Barbell floor press.
45lbs dumbells
15-12
didn't find 50's

C. T-bar supersetted with Face pulls.
t-bar - 45lbs + bar = cleanest form
face pulls 100lbs

12,12-12,12-12,12-12,12

לא התחזקתי בכלל משבוע שעבר, אני אכלתי כמו שצריך, למה לא התחזקתי?

עידן אולי אני יעיף את ה- DYNAMIC DAY לגמרי לבנתיים? חוץ מהתכנית אני משחק פוטבול וכדורסל.
סבבה , גם אני הולך להוריד אותו עוד מעט .

התעסקות בקקה :bad: חשבתי שבתוכניות האלה לא נוגעים בשטויות האלה:secret:

דפרנקו אומר שזה השריר הכי מוזנח ובפיגור אצל כל האתלטים שהוא ראה ואימן .

• פותח/ת השרשור
10/14/08

A. Box squat.
bar x5
bar x5
65 x5
95 x5
115 x5
135 x5
155 x5
155 x5

חזרות נקיות עם טכניקה מצויינת, הקופסא שאני מתיישב עלייה נמוכה בכמה אינצ'ים משהייתה לי בישראל.
היום יצאתי שמח.

B. Step ups.
45lbs dumbells
12-14-18

גם כאן אני מופתע, דאמבלים כבדים יותר ועשיתי יותר חזרות.
ממה שאני רואה, כל הקושי ב- STEP UPS הוא מנטלי, ממש קצת פיזי.
אבל מאוד מאוד מנטלי.

C. Romanian deadlift
155lbs
8-9-8
כאן גם מופתע, היה קל מאוד לעשות את החזרות, האחיזה הרגה אותי בגלל ה- STEP UPS.

D. decline crunches
25lbs plate
15-15

התרגיל לא מופיע ברשימה של דפרנקו, אבל פשוט מאוד רציתי לעלות על הבנץ' בשיפוע שלילי ובכלל המתקן של ה- HANGING LEG RAISES היה תפוס.

בהחלט אימון מצויין.✌️

• פותח/ת השרשור
אין פה פורום לשים את זה, אבל אני יפרסם בלוג שלי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה זה אמור להיות ג'וקר... בשביל מה?

נחמד, אבל אם כבר פוטבול אז יש את "השיחה" שמעניק אל-פאצ'ינו לקבוצה שלו בסרט any given sunday לפני שהם עולים למשחק. תחפש את זה ✌️

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית