הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The chicken nuggets log

Juggernaut

משתמש פעיל
450
157
נק' מוניטין:
392
450
157
Holmes place
לאחר הרבה מחשבות החלטתי לפתוח לוג אימונים, מחר התחרות ולצערי אני לא אשתתף מפני שלא מזמן אני חוזר מפציעה.

לגבי הפציעה- קצת אחרי התחרות האחרונה עשיתי אימון עם נפח מאוד גבוהה וקיבלתי טוויץ' מאוד חזק בגב(חלק טוראקלי דיסטלי שמאלי) שלא איפשר לי להמשיך את האימון, אחרי הרבה סבל וכאבים ופיענוח הפציעה, בהתחלה חשבתי שיש לי פריפורמיס סינדרום אבל לאחר מכן הבנתי שאני סובל ממתיחה קשה, לא היתה לי ברירה לעשות לג פרס במקום סקוואט (התרגיל היחידי שלא הכאיב לי לגב)ופשוט לעלות בבנץ' כמה שאפשר.

כרגע נשארו לי ארבעה חודשים לשחרור, המצב משתפר, אני הולך לפיזיוטרפיסט ומצליח לסגור 4-5 אימונים בשבוע, עד הפציעה עבדתי בתוכנית אחוזים שקיבלתי מחבר טוב ופריודיזציות של 5x5, המשקלים בסקוואט ובדדליפט מאוד ירדו, בדיוק כשהגיעה קפיצה מאוד גבוהה במשקלים.

עד הפציעה: סקוואט-185.
דדליפט-225.
בנץ'-110(כן אני בפיגור).

לאחר הפציעה-סקוואט 160.
דדליפט-185.
בנץ'-120(בזמן הפציעה השקעתי את רוב הזמן לבץ' פלוס תרגילי עזר).

נכון להיום אני עובד עם בלוק נפח של פאוורליפטר בשם סטיב שאו שמאוד עוזרת לי, בנוסף החלפתי את מיקום המוט להיי בר מהסיבה שיותר נוח לי, פחות לחץ בגב למרות שעדין הכאב בא וחוזר.

בנץ'- 5x5.

דדליפט- וונדלר.

משבוע הבא אכנס לתוכנית חדשה שתילך בצורה הבאה:

יום ראשון- אד קואן(בנץ'), תרגיל לכתף אחורית ותרגיל בייספס במוט+בטן סטאטי.

יום שני- משמרת בחדר כושר אחרי צבא....יום חופש.

יום שלישי- סקוואט(בלוק של סטיב שאו שכרגע עושה לי רק טוב)+ סקוואט עצירה/פרונט סקוואט+תרגיל עזר נוסף להמסטרינג ופשיטות גו.

יום רביעי- כנ"ל כמו יום ב'.

יום חמישי-אד קואן בנץ' קל+פרס קל+ספיד פוש אפס/מקבילים, טרייזפס פוש דאונס ואולי הרחקת כתפיים(כרגע לא יודע כמה הוא יועיל).

יום שישי- עובד במכון מהבוקר עד שעתיים לפני סגירה, חשבתי לשלב שם יום של קצת מוביליטי ורולר ו20 דקות אירובי עצימות נמוכה.

יום שבת- דדליפט(וונדלר-ממשיך עם וונדלר בדדליפט הוא עדיף לי)+שראגס/היי פולס, חתירה בדמבלים או מכונה ומתח/פולי.

אשמח לעצות ואשמח לשמוע מאנשים שניסו את התוכנית של אד אם היא מדוייקת באחד לאחד לפי החישובים שלו.

מיום ראשון אתחיל לכתוב על האימון הראשון.

• פותח/ת השרשור
תודה סבא פומפה, מצטער שלא אגיע מחר....תעדכנו אותי משם. טוב, אז מאחר שלא הצלחתי להגיע לתחרות עקב אילוצים כאלה ואחרים ולא הספקתי הלכתי להוציא את העצבים באימון פרס, להתחיל בהכנות לאוגוסט.
כרגע המשקל עומד על 92, המטרה היא להתחרות בבעד 100 ולהגיע כמה שיותר קרוב עד אוגוסט....לא משימה כלכך קשה בשבילי....
לאימון הגעתי לא מפוקס בכלל, בלי אנרגיות בגלל האכזבה שלא הצלחתי להגיע לתחרות והראש שלי היה בכלל במקום אחר.

פרס-1x8 של 50
1x6 של 55.
2x5 של 60.

אחרי זה הוספתי הרחקות והרחקה אופקית וקצת שראס בדמבלים, לא הלכתי יותר מידי כבר כי הפציעה פתאום הורגשה שוב ממש בקטנה.

עברתי ליד אחורית ונתתי פי אר שלא תכננתי....החלטתי לנסות 100 בנץ' ליד אחורית לסינגל, ביקשתי מאחד החברים שם להוציא איתי והצלחתי שלישיה בקלות כשיכלתי אולי להגיע לרביעי ואולי חמישי בטיפה עזרה, הוספתי עוד קצת מקבילים ותרגיל בידוד, סה"כ באתי ממש מאוכזב לאימון ללא ציפיות והיה יותר טוב ממה שחשבתי...

בשבוע הבא מראשון אכתוב כבר על הבנץ' של אד.

• פותח/ת השרשור
היום היה אימון דדליפט, אחרי כמעט 5 חודשים שלא עשיתי דדליפט (מתיחה בגב), חזרתי לעשות, עשיתי סינגל של 170, ירידה של 55 ק"ג מהשיא לפני שישה חודשים בערך, קצת מבאס אבל ציפיתי שתיהייה ירידה דרסטית, לאחר מכן עשיתי בלוק פולס של 4 כפול 5, היה אימון סביר, מקווה לעלוץ כמה שיותר עד אוגוסט(ברור לי שלא אצליח לשחזר את השיא עד אז)

• פותח/ת השרשור
אימון בוקר עם @PomFect

אימון ראשון של אד קואן, משקל יחסית קל והמון חזרות...הרגשתי כאילו זה ספיד דיי אבל אהבתי את הרעיון והשינוי מאז הליניארית.

2x10 בנץ' 80 ק"ג, העפתי כל חזרה מרגיש שיכלתי לתת עוד עשירייה בכייף.
2x10 בנץ' נראו גריפ 70 ק"ג, גם כאן היה ממש ממש קל, לא הפריע לי לעשות בנץ' קל כי לפני שבוע עשיתי 104 לשלישייה.
2x10 אינקליין בנץ' 70 ק"ג, היה לי קשה, אני ממש גרוע באינקליין.
עזר-הוספתי אינקליין עם דמבלים- 30 ק"ג3x8.
הרחקה אופקית עם גומיה 3x15+הרחקה אופקית דמבלים 10 ק"ג 3x12.

רציתי להוסיף פלאנק אבל מיהרתי למשמרת במכון, סה"כ התחיל קל, די אוהב זה כרגע.

בהצלחה!
לקראת סיום התוכנית של אד קואן, אשמח לשמוע דעה שלך על התוכנית(יודע שיש עוד זמן עד לסיומה).

• פותח/ת השרשור
בשמחה, בסוף השבוע ה 12 אדע אם המשקל באמת מדבר בעד עצמו, אכתוב הכל...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, מעדכן כמעט כל יום! אימון סקוואט לפני החזרה לצה"ל מחר.
כמה שהרגשתי מוכן ושהכל נעלם זה שוב חזר, אני כבר מתחיל לחשוב שזה סוג של STIFNESS...
סקוואט-85% 5x2HB.
פאוז סקוואט- 3x5LB המעבר פתאום ללואו בר היה ממש ממש קל.
סקוואט עם רצועות-סינגל קליל בעזרת החבישה של @Blast פעם ראשונה שניסיתי ולא התפרעתי עם המשקל, ללא ספק מקפצה ענקית בעלייה הקונצטרית.
סינגל לג כפיפת ברך-3x15.
גלוטס הייפראקסטנשן-3x12 פעם ראשונה שניסיתי והוריד לי את העומס מהגב, אתחיל לעשות אותו עכשיו יותר.
פשיטת ברך-2x12.
הייפראקסטשן 3x20-45 lbs plate.

קצת מאוכזב שהכאב הזה חוזר כל הזמן בסקוואט,ביום חמישי פוגש את הפיזיוטרפיסט לעוד דיקור מקווה שיעזור...

• פותח/ת השרשור
יום חמישי בשבוע יום פיזיוטרפיה בצבא, נכנסתי לקליניקה, נשכבתי על מיטת העינויים וחיכיתי למסמכים( דיקור), כל החלק הלטרלי שמאלי של הגו, 7 דקות שבאמת הרגשתי שוב את השריר תופס גלים בים, אחרי שסיים את הדיקור הוא החליט להכניס לי אלקטרודות לגו( זרמים חשמליים), זוכר את זה עוד מהשנים של הכדורסל, האמת לא היה נורא שיחרר ממש את הספזם השרירי, אחרי זה עוד מסאז' עם כדור ואז מתיחות סטטיות, עדין האיזור כואב מהדיקור, בערב אעלה את האימון הקל של אד. אימון בנץ' אד קואן קל.

70 קילו בנץ' 2x10(ממש הרגיש קל עשיתי מוט ריק, 60 ואז סיימתי את השניים).
פרס 50 3x8 עצירות בשלוש האחרונות.
הרחקה עם משקולות 3x10.
הרחקה אופקית משקולות 3x10.
ספיד פוש אפס3x30
מקבילים 3x12
פשיטות מרפק בחבל 3x12.
בייספס משקולות 3x12.

מחר, מוביליטי+מתיחות יום שישי 25/4, אימון מוביליטי.

20 דקות BRISK WALK.
מוביליטי- 30 דקות.
15 דקות-מתיחות סטטיות.
3 סטים בטן סטאטי. יום שבת 26/4/14, אימון דדליפט נפח.
דדליפט 8x6.
פאוור שראגס 3x10.
חתירה במשקולות 4x10.
חתירה במכונה 3x10.
פולי עליון 4x8.
בייספס כפיפת מרפקים במשקולות 3x8.
פשיטות גו כיסא רומי 3x25. יום ראשון,27/4/14.
תחילת שבוע שני של אד קואן.
בנץ' 2x10 80kg קל ביותר.
בנץ' נראו גריפ 2x10 70kg קל ביותר.
אינקליין בנץ' 2x8 65kg, הייתי צריך לסגור 10, אני ממש חלש באינקליין.

עבודת עזר:
אינקליין בנץ' דמבלים 3x8 30kg each hand
פשיטת מרפקים בחבל 3x15
הרחקה אופקית בעזרת טיוב 3x15.

סה"כ עבר ממש מהר, הייתי בלחץ של זמן בגלל שבשעה 8:00 הייתי צריך להגיע לבסיס, הספקתי הכל, בגלל ערב יום השואה שנסגר מוקדם לא אספיק, אם יש מתישהוא רעיונות להצעות לשיפור האינקליין אשמח לשמוע.

• פותח/ת השרשור
יום שלישי אימון סקוואט (סטיב שאו).
6x5 75%-קלילים, מנסה כרגע בלי חגורה כמה שיותר.
3x1 סינגלים עם נסיון לרצועות, 1x150,1x165,1x180 לצורך תרגול הרצועות בלבד..עולה כמו קפיץ.
פשיטות ירך במכונה 3x15
כפיפות ברך במכונה סינגל לג 3x15
כיסא רומי 3x30
פלאנק3x 60 sec
מקלחת 1x20 דקות.

חזרתי ללואו בר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית