טוב לאחר האימון היום הבנתי שיש בעיה.. רציתי לשמוע את דעתכם ואיך אני יוכל לפתור אותה.
אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע. ימים שני רביעי ושישי.
תכנית אימונים 5x5
סקוואט
בנצ פרס
ברבל רואו
מקבילים עם משקח
וביום אחר
סקוואט
מילטרי פרס
דדליפט
מתח עם משקל
כל התרגילים 5 סטים 5 חזרות מלבד הדדליפט שלפי התכנית רק סט אחד של 5 חזרות.
עכשיו הבעיה מתחילה בתזונה. אני כרגע בחיטוב דל פחמימה. אני חמישה ימים על דל פחמימה ויומיים העמסת פחמימות.
בימים דלי הפחמימה אני בערך עומד על 35 גרם פחמימה ביום שמגיעים מהגבינה לבנה והקוטג בעיקר.
עכשיו הבעיה שאני במאזן קלורי שלילי-חיטוב ולכן לא עולה כבר שבוע שני ברציפות במשקלי עבודה..
האם זאת הייתה טעות מלכתחילה להתחיל תכנית כל כך אינטנסיבית שאתה בכלל לא מביא לגוף שלך מקורות אנרגיה.. פחמימות.
או שפשוט להמשיך ככה ולהתקע על המשקלים הקיימים.
המטרה שלי היא פאוורליפטינג.. להרים הרבה להרים משקלים גבוהים ומצד שני לבוא חטוב לקיץ.. לכן אני עובד בסוג כזה של תזונה..
חייב עזרה מאנשים שבאמת מבינים מה עדיף לי לעשות.. אולי להחליף תכנית אימונים?
תודה רבה לעוזרים...
אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע. ימים שני רביעי ושישי.
תכנית אימונים 5x5
סקוואט
בנצ פרס
ברבל רואו
מקבילים עם משקח
וביום אחר
סקוואט
מילטרי פרס
דדליפט
מתח עם משקל
כל התרגילים 5 סטים 5 חזרות מלבד הדדליפט שלפי התכנית רק סט אחד של 5 חזרות.
עכשיו הבעיה מתחילה בתזונה. אני כרגע בחיטוב דל פחמימה. אני חמישה ימים על דל פחמימה ויומיים העמסת פחמימות.
בימים דלי הפחמימה אני בערך עומד על 35 גרם פחמימה ביום שמגיעים מהגבינה לבנה והקוטג בעיקר.
עכשיו הבעיה שאני במאזן קלורי שלילי-חיטוב ולכן לא עולה כבר שבוע שני ברציפות במשקלי עבודה..
האם זאת הייתה טעות מלכתחילה להתחיל תכנית כל כך אינטנסיבית שאתה בכלל לא מביא לגוף שלך מקורות אנרגיה.. פחמימות.
או שפשוט להמשיך ככה ולהתקע על המשקלים הקיימים.
המטרה שלי היא פאוורליפטינג.. להרים הרבה להרים משקלים גבוהים ומצד שני לבוא חטוב לקיץ.. לכן אני עובד בסוג כזה של תזונה..
חייב עזרה מאנשים שבאמת מבינים מה עדיף לי לעשות.. אולי להחליף תכנית אימונים?
תודה רבה לעוזרים...