הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ותכנית כוח ביחד

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
טוב לאחר האימון היום הבנתי שיש בעיה.. רציתי לשמוע את דעתכם ואיך אני יוכל לפתור אותה.

אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע. ימים שני רביעי ושישי.
תכנית אימונים 5x5

סקוואט
בנצ פרס
ברבל רואו
מקבילים עם משקח

וביום אחר
סקוואט
מילטרי פרס
דדליפט
מתח עם משקל

כל התרגילים 5 סטים 5 חזרות מלבד הדדליפט שלפי התכנית רק סט אחד של 5 חזרות.

עכשיו הבעיה מתחילה בתזונה. אני כרגע בחיטוב דל פחמימה. אני חמישה ימים על דל פחמימה ויומיים העמסת פחמימות.
בימים דלי הפחמימה אני בערך עומד על 35 גרם פחמימה ביום שמגיעים מהגבינה לבנה והקוטג בעיקר.

עכשיו הבעיה שאני במאזן קלורי שלילי-חיטוב ולכן לא עולה כבר שבוע שני ברציפות במשקלי עבודה..

האם זאת הייתה טעות מלכתחילה להתחיל תכנית כל כך אינטנסיבית שאתה בכלל לא מביא לגוף שלך מקורות אנרגיה.. פחמימות.

או שפשוט להמשיך ככה ולהתקע על המשקלים הקיימים.

המטרה שלי היא פאוורליפטינג.. להרים הרבה להרים משקלים גבוהים ומצד שני לבוא חטוב לקיץ.. לכן אני עובד בסוג כזה של תזונה..

חייב עזרה מאנשים שבאמת מבינים מה עדיף לי לעשות.. אולי להחליף תכנית אימונים?

תודה רבה לעוזרים...

ניסית לרקוד על שתי החתונות אחי בסוף תקבל גירושים...
חיטוב זה חיטוב, המטרה שלו זה שימור מסת שריר כמה שאפשר וירידה באחוז שומן, אין פה כוונה לעלות במסת שריר ומשקלי עבודה (חוץ ממצבים מיוחדים של מסת שריר נמוכה מאוד וחומרים לא טבעיים), אם החלטת ללכת על חיטוב אתה צריך להבין שעלייה במסת שריר ומשקלי עבודה לא תהיה במיוחד בדל פחמימה של 35 גרם ליום שהגוף שלך גם ככה גמור, ובאופן כללי לא ממליץ לך על SS לחיטוב אבל זה יכול להיות שאחרים לא יסכימו.
אם החלטת על להרים משקלים גבוהים ולעלות מסת שריר, התוכנית צריכה להיות עלייה במסת שריר והתזונה בהתאם.
עד הקיץ יש יחסית זמן, אתה יכול גם לעשות עכשיו חודש וחצי של עלייה במסת ואז חודשיים חיטוב, מפה זה כבר החלטה שלך, אבל ביחד שני הדברים לא הולכים.

תלוי ברמה שלך, אני שהתחלתי להתאמן והמשקלים היו נמוכים יחסית הצלחתי להוסיף 15 ק"ג לסקוואט לחמישייה.
שאתה אומר 5X5 אתה מתכוון לאקרוס? או עליה הדרגתית?
ריסט עשית?

• פותח/ת השרשור
טוב אז החלטתי בסופו של דבר פשוט להמשיך באותה תכנית אינטנסבית ובאותו חיטוב דל פחמימה
פשוט לפני כל אימון לשתות קפה שחור חזק וימי העמסות שגם ייתנו לי אנרגיה שאני יעשה אותם לפני אימון
ופשוט אני לא יתכנן לעלות משקלים במוט כי קשה לצפות לעלות משקלים שאתה במאזן ףלורי שלילי

פשוט שאני יסיים את החיטוב אני ימשיך בתכנית רק במאסה עם מאזן קלורי חיובי וככה אני יתקדם בצורה לינארית כמו שהתכנית עובדת
עוד תגובות??

שמע התוכנית עצמה לא אינטנסיבית, במיוחד שאתה אומר שהיא בנויה משלושה אימונים בשבוע.
הנקודה הייתה שבזמן חיטוב לא אמורה להיות עלייה במסת שריר, ההפך, אתה מקווה שלא תהיה ירידה ואוכל בהתאם.
שתסים עם החיטוב, צא לים בכל זאת "קשה באימונים קל בים", ואח"כ כבר תחליט איך להמשיך.
בהצלחה

זוהי תוכנית שמתאימה יותר למסה מאשר לחיטוב משום שאתה אמור לאכול הרבה על מנת לעלות במשקלי עבודה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות

תכלס בחיטוב המטרה בפאוורליפטינג זה בעיקר לשמור על משקלי העבודה הנוכחיים שצברת עד כה , עם אופציה אפילו להגדיל אותם
יתכן מאוד שיפגעו המשקלי עבודה קצת .
לדעתי תעשה דל פחממה על 50-100 פחממה ותדאג שרובן יהיו מורכבות . מוגזם מדי לדעתי 35 גרם פחממה , חיטוב בםאוור ליםטינג הוא לאט לאט מכיוון שצריך על הדרך לשמור ולהעלות במשקלי עבודה

• פותח/ת השרשור
אני לא בתכנית הזאת ולא בזאת..
יש שם עוד תכנית 5*5 של ביל סטאר הכי ראשונה גם מהאתר קילוגרם.. אחרי זה אני יעבור ליותר מתקדמות..
סבבה הבנתי את העיקרון תודה לשניכם

Back
למעלה תחתית