הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:

עדכון לוג: 18/03/17

זלזול מוחלט באימונים בשבועיים האחרונים . חנוק בעבודה בצבא ואין אופציה להתאמן . ועד שיש , אני תמיד בא תשוש ולא במוד לאימון . עד שהתקופה תעבור אני מנסה לסחוט את הדברים החשובים , סקוואט נפח , דדליפט נפח , סקוואט ברצועות , ובנצ . לאחרונה מפצל המון אימונים ומדלג המון על תרגילי עזר . וזה מורגש בעיקר בבנצ .

אימון מספר 258 :
הייתי חייב לתת בנצ בחמישי , כדי שבשישי האימון לא ייקח 3 שעות . לדעתי אעשה את זה מעכשיו קבוע .

הראק הנוח שוב היה תפוס לקוקספיטרים , נאלצתי שוב לעשות בספה חרא עם ווים גבוהים ולא נוחים
Pause bench press - 1x2 112.5kg
5x5 100kg

התחלתי עם 112.5 בסט הראשון , הרגיש ממש לא נוח וזוועתי , לא היה סיכוי שיהיה לי אימון בנצ זורם ... אז אמרתי לעצמי שלפחות אתן נפח . אז נתתי נפח עם 100 שלא היה כל כך קל .. אבל ציון דרך כלשהו .. 2 פלטות לנפח , כן אני יודע שזה ממש גרוע ומאוחר , אבל זה גם משהו

אימון מספר 259 :

באתי ממש עייף לאימון , למרות שההכנות לאימון (שינה ואוכל) היו סבבה לגמרי , עדיין הגוף היה נורא עייף , וממש פחדתי מהדדליפט .. אבל אמרתי שאזרום ונראה איך יהיה

Squat w\wraps - 1x1 170kg
1x1 190kg ה170 הרגיש הרבה יותר לא יציב מה190 . ה190 הלך ממש סבבה וקל . מרגיש שאני מתחיל להתרגל לאט לאט . הפעם ההוצאה מהראק הלכה יותר טוב ... מקווה שבתחרות באמת יהיה מונוליפט וזה יחסוך לי המון

ניגשתי לאחר הסקוואט לדדליפט . התחממתי עד 130 ופשוט הרגשתי זוועה . 150 קג בקושי התנתק מהרצפה , החלטתי לוותר ולצאת לשבוע דילואד , גם בגלל שהאימונים האחרונים ממש קשים וגוזלים ממני הרבה כוח ויכולת להתקדם , ובעיקר כי המוטיבציה שלי ירדה לקרשים
לדעתי אשקיע בלחיצות , כי אין לי איתם בעיה , וסקוואט ודדליפט יצטרכו לרדת לאחוזים ממש נמוכים

אני מאוד מקווה שאצליח להגיע ל200 דדליפט לנפח ו170 סקוואט לנפח לפני הפיק עצימות . יהיה מאוד קשה להשיג את המטרות שלי בלי להגיע לנפחים האלו ...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/03/17

אימון מספר 260 :

השאיפה היא לתת אימון או שניים של התאוששות כדי להוריד מהעומס של האימונים האחרונים . במקום נפח לסקוואט נתתי אימון "התאוששות" לפי הרגשה

Squat - 3x3 150kg חגור . קליל וזורם

Deadlift - 3x3 140kg ללא . שתי הרגליים נוטפות דם מהחיכוך במוט . להבא אשים תחבושות וגרביים עבות יותר . אשקול לקנות מגיני שוקיים אם זה לא יעזור . היה קליל

אימון מספר 260 :

חוסר מוטיבציה טוטאלי . לא יודע למה
לא נתתי פרס 3 שבועות . אז לא ידעתי על כמה ללכת . זרמתי עם החימום ואמרתי שאתן כמה שיזרום

Press - 8x2 80kg נחמד . לא קל . אחזור להפבורן מהמשקל הזה ואנסה לא לפספס אימוני פרס

Incline bench press - 3x8 80kg

Chin ups - 3x5 bw+26kg

Facepulls - 3x10

Hardness - 6 הפרס היה ממש חסר מוטיבציה והרגיש לי שאני עושה אותו בכוח . אני מקווה שתחזור לי המוטיבציה , אחרת אני יכול לשכוח מהמטרות שהצבתי לעצמי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/03/17

אימון מספר 262 :

הייתי אמור להכנס לדדליפט לאט לאט . להתחיל מ170 נפח ולהתקדם עד 190 . וכביכול להסתפק ב190 לנפח כשאני מסיים איתו את הבלוק נפח . הגעתי לאימון מלא באנרגיות והמוטיבציה חזרה . כבר מהחימום לא הרגשתי בנוח לשים 170 . רציתי לתת 175 . שמתי 175 ועשיתי 2 חזרות שפשוט טסו . עצרתי אחרי 2 חזרות והחלטתי לשים 190 ולהתאבד . כי צריך לנצל יום כזה . וואלה הלך

Deadlift - 5x5 190kg שיא לנפח . אחרי 185 לפני שבועיים שגרם לי לאבד תקווה בהתקדמות שלי לדדליפט . עדיין ה200 אי שם באופק . אבל גם 195 יספק אותי . היה ממש קל בשלושת הסטים הראשונים . ה2 האחרונים שברו אותי . אבל סהכ אש!!

Hardness - 9 אני ממש מקווה שאני אחזור לעצמי ואצליח לתת את המטרות שתכננתי לתת לפני שאני מתחיל את ההכנה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/03/17

אימון מספר 263 :

הייתי נורא תפוס ביום הזה , שיחקתי כדורגל 3 שעות כמעט רצוף .. שכחתי לגמרי מהאימון סקוואט (חלק מהירידת מוטיבציה זה שאני נזכר שיש לי אימונים רק שעה שעתיים לפני .. פעם הייתי קם בבוקר והדבר הראשון שהייתי חושב עליו זה האימון)
ידעתי שהסקוואט לא יילך משהו אז הלכתי על הנפח הכי מינימלי

Squat - 5x5 150kg היה בסט הראשון כשל בחזרה 4 . סתם חוסר יציבות , מעדתי קדימה . אחרי זה עשיתי עם זה 5x5 . לא היה קל בכלל. פאקינג כולה 150 .. אבל ניסיתי לפחות לא לנוח הרבה בין הסטים . היה קשה מהמצופה

אימון מספר 264 :

אימון בוקר כי זה מה יש . בכלל לא רציתי ללכת אבל ברגע האחרון קיבלתי ניצוץ של מוטיבציה והחלטתי ללכת . הייתי נורא קצר בזמנים . החלטתי לדפוק פרס ולעוף . לא הלך משהו . ושוב אגיד שאני חרא באימוני בוקר

Press - 5x2 , 3x3F 80kg גם הדאבלים הלכו רע . הפרס לא זורם בכלל בזמן האחרון . אולי בגלל שאני מדלג עליו הרבה ... כשהייתי משקיע בו הוא היה מתקדם אחלה

אימון מספר 265 :

באתי ממש במצב רוח טוב לאימון , וגם בתנאי תזונה ושינה טובים . הייתי אמור לתת 170 דדליפט וללכת . ציפיתי שזה יהיה ממש קל . בעיקר כששבוע שעבר העפתי 190 לנפח . מסתבר שקצת שרפתי את עצמי והגוף שלי לא כל כך התאושש מה190 . אז הלך לא משהו

Deadlift - 5x5 170kg היה מאוד קשה . הרגשתי שהגוף שלי חלודה ובקושי יש לו כח לזוז . ממש כאב לי בקוואד שמאל משום מה . אז נתתי FR לפני כל סט .מקווה מאוד שזה באמת בגלל שאני קצת שרוף , וה180 שבוע הבא יצליח טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/04/17

אימון מספר 266 :

אין לי תירוצים . באתי בתנאים טובים . סתם הלך חרא עוד מהחימום . כנראה ה190 שרף אותי

Deadlift - 5x5 170kg לא היה קל בכלל , אבל הייתי יוצא אפס רצח אם הייתי מוותר . מקווה שזה יעזור לי להתאושש מהשריפה של ה190

אימון מספר 267 :

Squat w/wraps :
1x1 180kg הלך לא משהו בכלל . גם בחימום הלך חרא , אבל רציתי לראות איך יילך ה180 כדי להחליט או לטעון 200
1x1 190kg בגלל שה180 הלך לא משהו לא רציתי סתם ללכת על 200 והלכתי על שחזור של 190 (שלפני שבועיים היה ממש קל) . היה איטי ולא כל כך זורם . סתם יום חרא

Pause bench press :

3F,3F,2,2,2,2,2F,1F 112.5kg וואו ממש נחלשתי בבנצ . כנראה כי מעל שבועיים לא נתתי . פמפמתי 112.5 לשלשות ועכשיו לדאבלים זה בקושי זז !! חייב להתחיל להתעורר על החיים שלי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/04/17

אימון מספר 268 :

Squat - 5x5 160kg חמש ק"ג מתחת לשיא. הרגיש אחלה . כמובן שמנוחות ארוכות כרגיל . וכמובן שאח"כ לא העזתי אפילו לחשוב על להמשיך לבנצ . אני לא מסוגל להמשיך להתאמן אחרי סקוואט נפח. שבוע הבא משווה שיא
Hardness - 8 מאמין שיש לי את ה170 בעוד שבועיים

אימון מספר 269 :

רציתי לעשות את האימון הזה בשני , אבל לא יכלתי . אז נאלצתי לעשות בשלישי , ויום למחרת היה לי פרס , ככה שלקחתי בחשבון שזה ידפוק לי את הפרס

Pause bench press - 5x5 100kg היה זורם . עוד בבנצ בבסיס .. מקווה שאחזור לעצמי בבנצ

Bent over row - 3x8 80kg גם את זה לא עשיתי המון זמן . היה אחלה

Hardness - 7 הבנצ היה אחלה והופתעתי שהלך טוב בבסיס

אימון מספר 270 :

רציתי לתת פרונט סקוואט , הגעתי ל100 ק"ג והרגיש לי קצת כואב בגב תחתון אז הפסקתי

Press - 3x3 , 5x2 80kg הבעיה הידועה שלי בלחיצות , בעיית הנשימה . אם אני לוקח אוויר בין חזרות , המשקל שאני בנתיים מחזיק מעייף אותי , ואם אני לא לוקח אוויר בין חזרות , פשוט אין לי אוויר לנעול יותר מ2 חזרות .. פרדוקס רציני ..
הפרס סה"כ הרגיש לא קל . תזכורת לעצמי - שבוע שעבר בקושי דאבלים הצלחתי לסגור , אז חצי נחמה

incline bench press - 3x6 80kg בדרך כלל עושה שמיניות , הפעם זה הרגיש כבד מתמיד משום מה

Chin ups - 3x5 26kg

Facepulls - 3x10

Hardness - 7 ממש נחלשתי בלחיצות , כי זלזלתי בהם בתקופה האחרונה ..

אימון מספר 271 :

Deadlift - 5x5 180kg הנעילה הייתה די קלה , ובכללי לא הרגיש קשה ולא היה גריינד אחד
אפילו .. מה שכן הניתוק הרגיש די קשה וזה קצת מחשיד
שבוע הבא משווה שיא

Hardness - 7 מקווה שאני חוזר לתת בראש בדדליפט

כמו שאפשר לראות אני מפצל המון אימונים בזמן האחרון , לא יודע עד כמה זה טוב , אבל זה מה יש
זה נובע מסיבות כמו שאין לי זמן לאימון מלא , אז אני מפצל , או שפשוט אני לא מסוגל להמשיך אחרי סקוואט נפח / דדליפט נפח

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/04/17

אימון מספר 272 :

Squat w\wraps :
1x1 180kg לא כל כך זרם . הרגשתי את ההאמס תפוס עוד מהדדליפט של יום לפני כן . טעות איומה לעשות סקוואט יום אחרי דד נפח
1x1 200 kg גריינד מטורף .. מיותר , בוודאות זה הדדליפט ששרף אותי . אני מפסיק עם הסינגלים האלה ומתחיל לשלב רצועות בנפח בשבועיים שנשארו לי

Pause bench press - 2x3 ,6x2 112.5kg עושה את הבלוק מההתחלה ומקווה להעיף אותו . סהכ לא היה כל כך קל . אבל אחזור לתת בראש בבנצ .

Bench press T&G - 3x6 90kg קליל מאוד

FR

Hardness - 8 עדיין לא התרגלתי לרצועות . אני עדיין לא קושר כמו שצריך . ומרגיש שהן לא נותנות לי את המצופה מהן . ובגלל זה אתחיל לשלב אותן בנפחים הקרובים .
בנצ הלך נחמד אבל אני רוצה כבר להגיע ל115 בקרוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדיף כבר שתעשה לדעתי יום נפח סקוואט יום נפח דדליפט בלוקים או כמו שאתה עושה מתקדם כל שבוע
ועוד פעמיים לחיצות נניח ראשון שלישי חמישי ושישי נניח

עדכון לוג: 13/04/17

אימון מספר 273 :

מיום שבת הייתי חולה מת , כנראה שפעת .. יומיים הייתי מרותק למיטה וכואב בכל הגוף .. אבל הכי כאב שכנראה אפספס סקוואט נפח אחרון , אז ביום שני אמרתי מה שיהיה יהיה והלכתי לאימון , מנוזל מקורר ומשתעל , בשאיפה להפיק מהאימון איזה 140 לנפח וללכת בראש מורם , אבל החימום הלך טוב מדי בשביל שאסתפק ב140 , אז הלכתי על 165
עשיתי את זה במכון חדש , עם מוט מעולה לסקוואט (עבה) וראק ממש טוב מבחינת גובה
התכנון היה לתת 2x5x165 ואחכ לשים רצועות ולתת 180 ל2x5 , ואחכ לחזור לחמישייה אחרונה עם 165 , אבל אז הבנתי שאני ורצועות לא כל כך חברים טובים , ושהם לא נותנות לי כלום

Squat - 2x5 165kg היה ממש טוב , בוודאות הייתי סוגר נפח אם הייתי הולך על 5x5

Squat w\wraps - 2,3F 180kg כאמור , לא טוב עם רצועות . ככל הנראה שאני קושר כל כך גרוע שאפילו 15 קג זה לא מוסיף לי .. יש מספיק זמן להשתפר ברצועות , אבל צריך להתחיל למהר

כמובן שלא ניסיתי כלום אחרי הכשל המיותר הזה , ובוודאות הייתי סוגר את הנפח של 165 , ככה שאני די מבסוט שהשגתי לפחות את ה2x5 האלה כשהייתי חולה

Hardness - 8 לא היה כזה קשה ב2 סטים הראשונים . מה שכן אני רושם את הפוסט הזה כשאני כבר יומיים אחרי האימון , ושהפקתי לקחים מהקשירה , ולדעתי אני קושר הרבה יותר טוב ויעיל הפעם . עד כמה אני צודק ? נראה בשבוע הבא

אימון מספר 274 :

התלבטתי המון אם לתת את האימון הזה , או שזה ידפוק לי את הדדליפט מחר . החלטתי ללכת לפי הספר ולתת אותו ומה שיהיה יהיה

Squat - 3x3 100kg בכוונה לא הלכתי על גבוה מדי כי מחר דדליפט

Press - 6x3 , 2x2 80kg הרגיש לי מוזר בסטים הראשונים , אבל נראה לי שמישהו כאן חוזר לתת בראש בפרס

Incline bench press - 3x6 80kg ספה זוועה לאינקליין

Chin ups - 3x5 bw+27kg ממש קל

Facepulls - 3x10

Hardness - 7 אחלה אימון . הפרס הלך די טוב ועושה חשק לחזור לתת בראש בפרס . מעניין אם זה ישפיע על הבנצ שנתקע לאחרונה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/04/17

שוכח לעדכן ..

אימון מספר 275 :

Deadlift - 5x5 190kg הרבה יותר זורם מה190 שהיה לפני חודש . הריסט הזה עשה לי ממש טוב . לא היה גריינד , בטח שלא רציני ... מה שכן הניתוק הרגיש קשה , יכול לדפוק אותי במשקלים קצת יותר כבדים , אבל הכי חשוב שהנפח הזה עלה ואני בדרך הנכונה ל195

אימון מספר 276 :

Pause bench press - 4x3 , 4x2 112.5kg הרגיש לא רע . לקחתי ספוטרים רעים שרק הפכו את זה לקשה יותר עם הוצאה נורא גרועה ו"לא נוגע רק מייצב" כשטיפה היה קשה . אבל אני מחשיב את הסטים האלו , כי זה לא הרגיש לי כאילו אני הולך להכשל

Bench press T&G - 3x6 92.5kg היה אחלה . הצלחתי להוציא לבד ולשרוד

Hardness - 8 יאללה כבר מת לעבור ל115 בנצ

-------------------------------------------------------------

עם כמה שממש רציתי , לא הייתה לי את האפשרות לתת אימון נפח אחרון של סקוואט בראשון/שני , בגלל עומס בצבא שלא הותיר לי שניה להתאמן , ואצטרך להכנס לפיק עצימות מבלי להצליח את ה170 לנפח שכל כך רציתי

אימון מספר 277 :

Squat w\wraps - 3x5 160kg מצד אחד לא רציתי לתת משהו כבד/נפחי מדי , כי יומיים אח"כ אמור להיות דדליפט נפח ולא שווה לי שזה יעייף אותי (למרות שנראה לי שזה פגע קצת בדדליפט) . המטרה הייתה להתנסות שוב עם רצועות , הפעם אחרי שלמדתי את הקשירה כמו שצריך

היה מאוד קל . הפעם הרגשתי את הבאונס כמו שצריך . קשרתי בערך 2-3 ליפופים יותר מפעם קודמת , רק מראה כמה חרא קשרתי בעבר ולמה זה לא עזר לי בכלל . עדיין דרוש שיפור בקשירה , אני קושר קצת גבוה מדי וצריך להצמיד את הליפופים אחד לשני כדי לתת אפקט מקסימלי ולא לטפס גבוה מדי בכריכות . סה"כ היה אחלה ונתן קצת בטחון לקראת הפיק שהולך להיות כולו עם רצועות

אימון מספר 278 :

חייב לציין כמה באתי לאימון תשוש , אחרי שעות שינה מועטות , יום ארוך שהתחיל לו ב7 בבוקר וגרר עבודה ממושכת עד 8 בערב , התחלתי את האימון בסביבות 8:40 , כשלא הכנסתי כלום לפה מ2 בצהריים. הייתי צריך לחזורכ לעבוד אחרי האימון וזה דרש ממני לתקתק את האימון ולנוח כמה שפחות, אבל תירוצים זה למוצצים .

Press - 7x3 , 1x5F 80kg כל כך רציתי את החמיישיה הזו ולתת PR בפרס אחרי תקופה לא קצרה שהוא הלך פח . הסטים הרגישו קלים בהגזמה , בדקתי את עצמי איזה 4 פעמים אם יש שם באמת 80 , כי זה הרגיש כמו 70 .. אבל באמת היה 80 , ובגלל זה הרשתי לעצמי לבנות על חמיישיה בסט האחרון . כבר ידוע לי על בעיית הנשימה שיש לי בלחיצות , בעיקר בפרס . שמצד אחד - אם אני לוקח אוויר בין חזרות אני פשוט "מתייבש" עם המשקל למעלה וזה מעייף אותי , ומצד שני - לא קל לתת 3+ חזרות בלי לקחת אוויר בין חזרות . מין קונפליקט כזה שתמיד ליווה אותי ומנע ממני להגיע להישגים ב3+ חזרות . אבל סה"כ היה אחלה

incline bench press - 3x8 80kg

chin ups - 3x5 bw+25kg

facepulls - 3x10

FR

Hardness - 7 לא היה קשה מדי בפרס , בעיקר לא כמו שציפיתי שיהיה . מקווה שזה יעיף לי את הבנצ

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/04/17

אימון מספר 279 :

Deadlift - 5x5 195kg פאקינג שיט , היה ממש לא קל , עוד מהחימום הרגיש רע , וממש לא רציתי להפסיד את זה , במיוחד לא כשה190 שבוע שעבר עף חלק .
הסט הראשון גרם לי ממש לחשוש מהשאר , אם הראשון הלך חרא וקשה אז מה יהיה עוד 4 סטים ?!
שוב לא הצלחתי להכנס לרייג' ולהתרכז משום מה , איכשהו שרדתי ככה 4 סטים , בניתוק שממש הלך קשה וכל חזרה נראית כמו חזרה אחרונה של נפח .
באתי להכנס לסט החמישי . סט אחרון של נפח לפני התחרות . זה או הכל או כלום . התחלתי להכנס לרייג' והרגשתי שכל הגוף שלי רועד , פעימות לב ממש מהירות , ונשימה לא מוסדרת , למרות שנחתי בערך 10 דקות מהסט הרביעי . פשוט נכנסתי לראבק למוט ו-בום , ניתקתי את המוט והרגשתי שוב כאבים בירך ברגל
באיזור הפציעה . לא נעלתי אפילו , ישר זרקתי את המוט . הבנתי שנכנסתי ביותר מדי אנרגיות (כן יש דבר כזה) והייתי צריך להרגע קצת מהלחץ הזה שהיה עליי. נחתי 2 דקות , לבשתי שוב את החגורה ושוב ניסיתי להכנס לרייג' שלא כזה הלך . נכנסתי למוט , מנתק ומרגיש קשה מאוד , אבל אפשרי . 4 חזרות עלו ובחמישית כבר לא היה לי כוח לנשום , נחתי הרבה בין חזרה רביעית לחמישית , פשוט לא הצלחתי לקחת אוויר . לבסוף לקחתי אוויר וזה עלה בגריינד בין המשוגעים שהיו לי בחיים (לתלה בהמשך) , 11 שניות של גריינד , לצערי החזרה החמישית לא הייתה חוקית , המוט ירד לי באמצע (לא פעם ראשונה שקורה לי מקווה שלא ידפוק אותי בתחרות) , כבר לא היה לי אוויר והייתי חייב להוציא אוויר לפני הנעילה , וזה גרם לי לסחרחורות משוגעות אחרי הסט

Hardness - 10 סה"כ עלה . ה-5rm הפך ל5x5 . יאללה פיק עצימות !!!

אימון מספר 280 :

שחוק מהדדליפט של יום לפני כן , אבל אסור לזלזל בבנצ

Pause bench press - 6x3 , 2x3 112.5kg הלך ממש טוב , מקווה באימון הבא לסיים את הבלוק

Bench press T&G - 3x6 92.5kg קל

Hardness - 7 אחלה אימון . קצר וקולע . ולא קשה מדי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/04/17

אימון מספר 281 :

ברחתי מהבסיס ונסעתי עד פתח תקווה כדי לתת אימון (לקח לי סביבות שעתיים להגיע , נורא התיש אותי).
בוצע במכון Volcan powerlifting GYM , כדי להתרגל למונוליפט שיהיה בתחרות (וגם למוט)
התכנון היה 3x3 עם 185 שהיה אמור לעוף (רצועות) , אבל התברר שאני חרא ברצועות , ומאוחר מדי כדי לתרגל אותם . החימום הלך לא משהו והסטים של העבודה בכלל חרא
זה לא בגלל הקשירה . קיבלתי חוות דעת מסופטי שאני קושר אחלה , פשוט לא רגיל עדיין לרצועות ולוקח קצת זמן (למדתי לקשור רק אימון קודם)

Squat w/wraps - 1,1F 185kg הלך פח . המשקל הרגיש נורא כבד (עשיתי 200 בעבר . סתם היה יום חרא) . ממש התעצבנתי , לא היה צורך להכנס לעוד אחד
אושר המליץ לי לתת קצת פאוז סקוואט וככה אתרגל לרצועות (בפאוז האנרגיה "נשמרת" בהן וככה אלמד לנצל אותן אולי...)
אז נתתי 3x3x150kg עם רצועות ופאוז של 3 שניות . לא הלך משהו . אחרי האימון החלטתי שרצועות זה לא בשבילי , לפחות לא לתחרות במאי .

Pause bench press - 5x5 100kg היה די קל . ה100 הקודם היה לא וואו , נתן לי המון בטחון . אני גם ממש אוהב את הספה של התחרויות , ככה שהיה לי בכלל טיל

Bent over row - 3x8 80kg זורם

Hardness - 7 הסקוואט הלך ממש פח . לא מחשיב את זה בכלל בשקלול של רמת הקושי באימון . החלטתי סופית שאני לא אתחרה עם רצועות בתחרות . לא נורא , למדתי שיעור להבא .

אימון מספר 282 :

בוצע יום אחרי האימון הקודם . היו לי אילוצים שמנעו ממני לתת אימון בשלישי-רביעי , הייתי חייב להקדים את האימון ולקחת בחשבון שיכול להיות חרא
מיהרתי נורא , וזלזלתי המון בחימום , ומשום מה בכל זאת הלך פצצה

Press - 8x2 82.5kg היה נורא קל ויפה . אני בטוח בעצמי שאם הייתי הולך על 8x3 הייתי מצליח , נפלתי על יום טוב אבל לא רציתי לקפוץ מעל הפופיק

Incline bench press - 3x8 80kg

Chin ups - 3x5 bw+26kg

Facepulls

Hardness - 6 היה קל בטירוף , מקווה שהפרס יחזור לעוף

אימון מספר 283 :
אחרי יומיים של שינה מועטה , ותזונה ממש קקה (2000 קלוריות ביום , ספק אם הגעתי ל120 גרם חלבון) , ממש פחדתי שהדדליפט לא ילך לי , אימון ראשון של עצימות בדדליפט , הלכתי בכוונה על נמוך ועל משקל שהיה לי ל5x5 כדי לקבל בטחון

Deadlift - 3x3 195kg היה ממש מוזר . עשיתי את זה עם מוט של 15קג זה קודם כל (לא היו אחרים , כל האחרים היו עבים בטירוף) .
הניתוק הרגיש ממש קשה , כרגיל . מה שכן , החזרה הראשונה בכל שלושת הסטים הייתה על סף גריינד , קשה יותר מהחזרות שבאו אחריה . בעיקר בניתוק . נורא מוזר , ובסט הראשון ממש פחדתי מזה , אחרי החזרה הראשונה הייתי בספק שאצליח את הבאות , אבל הן עלו קל יותר מהחזרה הראשונה

לא נשאר לי זמן לבנצ . שונאאאא אימונים בלחץ שונא . עד מתי?!!??!!?!?!?

Hardness - 8 לא היה קל , אבל מצד שני זה הרגיש לי סבבה לגמרי , מצד שלישי כשאני חושב שהאופנר שלי אמור להיות כ20קג מעל זה , זה קצת מלחיץ . אבל יהיה בסדר

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/04/17

אימון מספר 284 :

Pause bench press - 7x3 , 1x5F 112.5kg PR היה נורא נורא קל . הייתי בטוח בעצמי שאצליח חמישייה אחרי ה7x3 הקלילים האלו . בדקתי 17 פעם אם באמת טענתי 112.5 , זה היה קל ברמה של 100-105 ק"ג
לצערי בחזרה האחרונה המוט מעט החליק לי מכף היד ונכשלתי , לא נורא , עשיתי את מה שהייתי צריך , כשזה היה קל , ואפילו יותר ממה שהייתי צריך . אני מבסוט

Bench press T&G - 3x6 95kg קלילללל

FR

Hardness - 5 באמת שהייתי בהלם מכמה קל היה כל האימון . הריסט בלחיצות עשה לי בובה , גם בפרס . אפשר להכנס עם המון בטחון לבלוק של 115 ולקוות שילך חלק

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/05/17

אימון מספר 285 :

יום ממש לחוץ . נאלצתי לוותר על ארוחת צהריים כדי להקדיש את הזמן לאימון , ופשוט בארוחת ערב לאכול כפול . לא היה כל כך כיף לסיים אימון ולא לאכול ב6 שעות שאחריו .. אבל כך יצא

Squat - 3x3 165kg הרבה זמן לא עשיתי סקוואט כבד ללא רצועות . היה ממש קשה , היה לי את המשקל הזה לנפח ועכשיו בקושי נתתי איתו שלשות . נורא מוריד את הבטחון , אבל יהיה בסדר

Pause bench press - 5x5 102.5kg ממש ממש קל , כל סט הרגיש כמו התחלה של שמיניה . רק חבל שבבנצ להוציא לסינגל 25 ק"ג מעל הנפח זה אתגר

Hardness - 8 הבנצ היה סופר קל . הסקוואט היה מתסכל וקשה . סה"כ אימון שקצת גרם לי להכנס לפרופורציות לגבי הסקוואט

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/05/17

אימון מספר 286 :

Deadlift - 3,3,3F 205kg זוועה . נורא התאכזבתי . היה די קשה . הרגיש לי ממש טוב טכנית , אבל זה לא היה קל .. זה אפילו לא PR , ככה שבאמת התאכזבתי

Hardness - 9 זוועה . לא יודע כבר מה יהיה עם הדדליפט בתחרות

אימון מספר 287 :

Pause bench press - 6x2 , 2x3 115kg היה טיל . השלשה הראשונה הלכה קצת קשה , לשנייה נכנסתי לרייג' והיא פשוט עפה
1x1 120kg רציתי לראות איך אני עם סינגל . היה נורא קל ה120 . משאיר תקווה לאיזה 130 נחמד בתחרות שכנראה יהיה ההרמה הכי טובה שלי מבין השלושה לצערי , ולא הדדליפט

Bench press T&G - 3x6 95kg קליל

Hardness - 7 אחלה אימון , הוריד לי קצת את הבאסה שנצברה לי מהדדליפט של יום לפני כן

אימון מספר 288 :

טוב אז באתי בתנאים לא הכי טובים , אבל ניסיתי כמה שאפשר לתת מקסימום מעצמי

Squat - 3,3F,3F 175kg הסט הראשון הלך קשה אבל סבבה . בסט השני פשוט איבדתי כיווץ בחזרה האחרונה . בסט השלישי פשוט כבר לא היה לי כוח לעלות מהבור ופשוט נשברתי
נפלתי אחורה עם המוט באחד הכשלים , ונחתתי על הקרקרע כשהמוט על הגב שלי , קיבלתי מכה ממש חזקה בגב מהעוצמה של הנפילה על המוט , כנראה סתם מכה יבשה אבל יכל להיות גרוע יותר

Pause bench press - 5x5 105kg קליל וטוב

Bent over row - 3x8 80kg

Hardness - 8 הסקוואט היה פשוט זוועה . ולחשוב שהיה לי 180x5 לפני שהתחלתי להשתמש ברצועות המזדיינות האלו .. רק הרס לי את הסקוואט , אבל לא נורא , לומדים מטעויות
בנצ טיל

אימון מספר 289 :

Pause squat - 3x3 100kg

Press - 5x2 , 1x1F , 3x3 82.5kg התחיל ממש קשה ואפילו נכשלתי באחד הסטים , נכנסתי לרייג' בכל השלושה הנותרים ופשוט זה עף

Hardness - 8 הפרס חוזר להיות קשה , אבל אני ממש לא הולך לוותר עד שאגיע ל85

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/05/17

אימון מספר 290 :
לא זוכר אימון כזה מבאס בכל ה290 אימונים שעשיתי

Deadlift - 2x1F 210kg פשוט בושה . החימום הלך לא משהו . 190x2 לא הלך מהיר וידעתי שיתפקשש .. אבל לא ציפיתי שלא אנתק 210 קג !!!
השיא שלי זה 225 ק"ג כשהיה לי 195x5 .. אז לא לנתק 15קג פחות מזה כשיש לי 195x5x5 ?!

משהו כאן לא הגיוני . ההימור שלי זה ששרפתי את עצמי בפיק . צריך לנוח טוב טוב עד התחרות ולקוות שההדליפט יחזור לעצמו

תכלס - הוריד לי את החשק להתחרות ... לא מספיק הסקוואט חרא עכשיו גם הדדליפט

Pause bench press - 4x3 , 4x2 115kg - עם פקודות . היה ממש טוב . התרגיל היחיד שהולך לי בו

Bench press T&G - 3x6 95kg

Hardness - 9 פשוט בהלם מהדדליפט . אין לי מילים

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית