- פותח/ת השרשור
- #1,261
BarBibas עדכן/ה את הלוג ״המסע לרבע טון דדליפט , כשצה"ל שם לך רגל״:
עדכון לוג: 18/03/17
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 18/03/17
זלזול מוחלט באימונים בשבועיים האחרונים . חנוק בעבודה בצבא ואין אופציה להתאמן . ועד שיש , אני תמיד בא תשוש ולא במוד לאימון . עד שהתקופה תעבור אני מנסה לסחוט את הדברים החשובים , סקוואט נפח , דדליפט נפח , סקוואט ברצועות , ובנצ . לאחרונה מפצל המון אימונים ומדלג המון על תרגילי עזר . וזה מורגש בעיקר בבנצ .
אימון מספר 258 :
הייתי חייב לתת בנצ בחמישי , כדי שבשישי האימון לא ייקח 3 שעות . לדעתי אעשה את זה מעכשיו קבוע .
הראק הנוח שוב היה תפוס לקוקספיטרים , נאלצתי שוב לעשות בספה חרא עם ווים גבוהים ולא נוחים
Pause bench press - 1x2 112.5kg
5x5 100kg
התחלתי עם 112.5 בסט הראשון , הרגיש ממש לא נוח וזוועתי , לא היה סיכוי שיהיה לי אימון בנצ זורם ... אז אמרתי לעצמי שלפחות אתן נפח . אז נתתי נפח עם 100 שלא היה כל כך קל .. אבל ציון דרך כלשהו .. 2 פלטות לנפח , כן אני יודע שזה ממש גרוע ומאוחר , אבל זה גם משהו
אימון מספר 259 :
באתי ממש עייף לאימון , למרות שההכנות לאימון (שינה ואוכל) היו סבבה לגמרי , עדיין הגוף היה נורא עייף , וממש פחדתי מהדדליפט .. אבל אמרתי שאזרום ונראה איך יהיה
Squat w\wraps - 1x1 170kg
1x1 190kg ה170 הרגיש הרבה יותר לא יציב מה190 . ה190 הלך ממש סבבה וקל . מרגיש שאני מתחיל להתרגל לאט לאט . הפעם ההוצאה מהראק הלכה יותר טוב ... מקווה שבתחרות באמת יהיה מונוליפט וזה יחסוך לי המון
ניגשתי לאחר הסקוואט לדדליפט . התחממתי עד 130 ופשוט הרגשתי זוועה . 150 קג בקושי התנתק מהרצפה , החלטתי לוותר ולצאת לשבוע דילואד , גם בגלל שהאימונים האחרונים ממש קשים וגוזלים ממני הרבה כוח ויכולת להתקדם , ובעיקר כי המוטיבציה שלי ירדה לקרשים
לדעתי אשקיע בלחיצות , כי אין לי איתם בעיה , וסקוואט ודדליפט יצטרכו לרדת לאחוזים ממש נמוכים
אני מאוד מקווה שאצליח להגיע ל200 דדליפט לנפח ו170 סקוואט לנפח לפני הפיק עצימות . יהיה מאוד קשה להשיג את המטרות שלי בלי להגיע לנפחים האלו ...
קרא את שאר עדכון הלוג...