הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

אימון מספר 25 , A :

Squat - 5,5,3 110kg PR היה ממש ממש קשה , בסט השני היה לי קשה להתייצב , החזרות רביעית וחמישית היו קצת פחות טובות בעניין טכניקה , הסט השלישי היה יותר מכשול פסיכולוגי , מקווה להצליח אימון הבא

Pause Bench press - 3x5 60kg די קל , הסט האחרון היה מעט קשה אבל הלך חלק , תרגלתי הרמת ראש מהספסל זה ממש ממש עוזר

Deadlift - 1x5 120kg המוט היה ממש ממש עקום , והאחיזה שלי הייתה לא נוחה , מישהו עיקם את המוט והוא בצורת קשת ולא בקו ישר , זה מציק באחיזה , אני שוקל לדדלפט עם המוט של ה15 להבא , סה"כ לא היה כל כך קשה ה120 , אימון הבא חוזר לעצמי

Hardness - 8 סקוואט קשה , בנצ' ודדליפט קלים-בינוניים

מה קורה אם אתה מגיע לכשל בסקוואט? ראיתי שאתה עובד בלי מוטות ביטחון. פשוט גם אני עובד בלי כי הם גבוהים לי מדי וזה די מגביל אותי אז אני מחפש פתרון.

מה קורה אם אתה מגיע לכשל בסקוואט? ראיתי שאתה עובד בלי מוטות ביטחון. פשוט גם אני עובד בלי כי הם גבוהים לי מדי וזה די מגביל אותי אז אני מחפש פתרון.
מנסה לא להגיע לכשל כמובן , אבל אני מכיר את עצמי ויודע מתי יש לי סיכוי להצליח ומתי אין לי שום סיכוי
כשאין לי סיכוי אני פשוט מסיים את הסט גם אם לא הספקתי את כל החזרות (כמו באימון האחרון)
כשאני חושש לגבי כשל אני עובד עם ספוטר משקל בוקר - 65kg

עלייה של 2 קילו ב19 יום
אימון מספר 26 , B :

Squat - 3x5 110kg וואו היה קשה בטירוף , אני אחזור לצלם מאימון הבא , אני רוצה שתשפטו את הטכניקה

Military press - 5F,5F,5F 47.5kg PR אין לי מה להגיד , פשוט לא הצלחתי לסגור 5 באף אחד מהסטים , אני כזה כושל

Chin ups - 5,5,4F bw+11.25kg
PR הייתי כל כך סחוט רציתי רק לסיים ולעוף הביתה

Plunkes - 2x40sec bw+5kg

Hardness - 9 אני שונא לחיצות .

שונא את האימונים האלה שמהסט השני של הסקוואט אתה כבר מת לעוף הביתה 🤬

ירדתי קילו , הבוקר שקלתי 64 , התזונה שלי ביומיים האחרונים הייתה כמו של ארנבת , סעמק אני חייב להעלות ולהגיע במשקל מסקימלי לתחרות (67)

אימון מספר 27 , A :

Squat - 2F,4F 112.5kg PR פשוט סקוואט חרא , בסט הראשון סה"כ איבוד כיווץ , החזרה הראשונה עלתה די בקלות וזה פשוט עניין של כיווץ (אפשר לראות בסרטון המצורף את הנחיתה שלי לתחתית בחזרה השנייה) החזרה השלישית הצלחתי לסגור 3 בקלות , ברביעית קצת התעכבתי בתחתית והספוטר עזר לי אבל אני סבור שהייתי מצליח את הרביעית , החזרתי את המוט לראק , פשוט לא היה באלי להסקביט ירד לי כל החשק באימון הזה , מקווה בשלישי להצליח

Pause bench press - 5,5,5F 62.5kg
PR לא נורא

Deadlift - 1x5 125kg PR גב קצת עגול , לא קריטי לפי מה שאני רואה

Hardness - 10 אימון ממש קשה , הסקוואט זה עניין טכני של כיווץ ופשוט לא היה חשק להמשיך , בנצ' ודדליפט היו ממש כבדים

סרטון סקוואט 1x2F 112.5kg סט ראשון (ינעל אבוק זה הרגיש כל כך קל החזרה הראשונה לא יודע איך איבדתי כיווץ)

סרטון בנצ' פרס עם עצירה סט שלישי 5Fx62.5kg :

סרטון דדליפט 1x5 125kg :

הסקוואט היה נראה טוב. איבדת כיווץ, קורה.

הבנץ היה נראה טוב לדעתי, רק עצה חמה ממני, אם אתה מרגיש שאתה הולך להיכשל בחזרה אל תיכנס לחזרה הזו, זה לא חכם ורוצח את ההתאוששות שלך.

דדליפט היה ניראה טוב, כאן אני לא בטוח ותצטרך לחכות לעוד תגובות אבל ניראה שאתה יכול להוריד טיפה יותר תתחת.

הסקוואט היה נראה טוב. איבדת כיווץ, קורה.

הבנץ היה נראה טוב לדעתי, רק עצה חמה ממני, אם אתה מרגיש שאתה הולך להיכשל בחזרה אל תיכנס לחזרה הזו, זה לא חכם ורוצח את ההתאוששות שלך.

דדליפט היה ניראה טוב, כאן אני לא בטוח ותצטרך לחכות לעוד תגובות אבל ניראה שאתה יכול להוריד טיפה יותר תתחת.

סקוואט חרא - הכל חרא , כל האימון שלי תלוי בסקוואט אם אני מצליח כל האימון הולך טוב , אם לא כל האימון חרא
לא נורא

לגבי הבנצ' אני מתקשה לדעת (ובכלל , בכל התרגילים) מתי אני מועד לכשל 100% , אני תמיד מנסה , זה לא כזה נורא להכשל כמו שהבנתי
אבל אנסה ליישם למרות זאת תודה על העצה

דדליפט אני יודע שהתחת היה קצת יותר מדי גבוה השאלה אם זה עד כדי כך גרוע או אפשר להחליק ולהעביר את זה

אתה חייב להחליף ספוטר או ללמד אותו איך להיות ספוטר, אם המוט מחליק ונופל לך על הגרון או משהו? הוא חייב לעמוד ולהיות סופר מוכן לכל מה שיכול לקרות, כי כבר היו מקרים ולא מעט לגבי הדדליפט- תוריד את האגן יותר למטה *בלי* לקחת את הכתפיים אחורה. תשמור על הכתפיים בקו של המוט

אתה חייב להחליף ספוטר או ללמד אותו איך להיות ספוטר, אם המוט מחליק ונופל לך על הגרון או משהו? הוא חייב לעמוד ולהיות סופר מוכן לכל מה שיכול לקרות, כי כבר היו מקרים ולא מעט

לא יודע למה בסרטון זה נראה גרוע , דווקא הפעם הוא עשה את העבודה , בפעם שעברה היה קצת מסוכן אבל הפעם אני לא רוצה מה הבעיה
הוא פשוט נתן לי כמה שניות לנסות בעצמי כי אמרתי לו כל עוד אני לא אומר אתה לא נוגע

בכל מקרה , איך הטכניקה בתרגילים לדעתך ?

לא יודע למה בסרטון זה נראה גרוע , דווקא הפעם הוא עשה את העבודה , בפעם שעברה היה קצת מסוכן אבל הפעם אני לא רוצה מה הבעיה
הוא פשוט נתן לי כמה שניות לנסות בעצמי כי אמרתי לו כל עוד אני לא אומר אתה לא נוגע

בכל מקרה , איך הטכניקה בתרגילים לדעתך ?
אני לא מדבר על הכשל עצמו, אלא נגיד אם באמצע הסט המוט בטעות מחליק ונופל עליך. הוא חייב להיות מוכן למקרים כאלה

אתה חייב להחליף ספוטר או ללמד אותו איך להיות ספוטר, אם המוט מחליק ונופל לך על הגרון או משהו? הוא חייב לעמוד ולהיות סופר מוכן לכל מה שיכול לקרות, כי כבר היו מקרים ולא מעט לגבי הדדליפט- תוריד את האגן יותר למטה *בלי* לקחת את הכתפיים אחורה. תשמור על הכתפיים בקו של המוט
אני הייתי הספוטר , בדר"כ אני כן עומד ושם לב מה קורה עם המוט .
במקרה הספציפי הזה הוא ביקש שאני אשב ואתן לו פקודות של פרס ... בכ"מ , שהיה לו קשה קמתי ועזרתי

סקוואט חרא - הכל חרא , כל האימון שלי תלוי בסקוואט אם אני מצליח כל האימון הולך טוב , אם לא כל האימון חרא
לא נורא

לגבי הבנצ' אני מתקשה לדעת (ובכלל , בכל התרגילים) מתי אני מועד לכשל 100% , אני תמיד מנסה , זה לא כזה נורא להכשל כמו שהבנתי
אבל אנסה ליישם למרות זאת תודה על העצה

דדליפט אני יודע שהתחת היה קצת יותר מדי גבוה השאלה אם זה עד כדי כך גרוע או אפשר להחליק ולהעביר את זה
גם אצלי היה אימון קשה היום ובהתחלה הייתה הרשה שאם אצליח את הסקוואט אלך הביתה - סקוואט טוב הכל טוב.
ובקשר לכשל, לומדים עם הזמן.
סרטון בקשר להתאוששות

בקשר לדדליפט לא יכול להגיד בביטחון אז לא רוצה להטעות.
בנוסף אני חושב שיגיע הזמן בקרוב לחגור.

אני לא מדבר על הכשל עצמו, אלא נגיד אם באמצע הסט המוט בטעות מחליק ונופל עליך. הוא חייב להיות מוכן למקרים כאלה
סבבה אני אגיד לו לפעם הבאה שתמיד יעמוד מעליי ויהיה עם היידים מתחת למוט אתה צודק

לגבי דדליפט , אני מודע למיקום הדי גבוה של האגן , השאלה אם הטכניקה מתקבלת ואפשר להעלות ל130 ?
אני איישם את הקטע עם הכתפיים

סבבה אני אגיד לו לפעם הבאה שתמיד יעמוד מעליי ויהיה עם היידים מתחת למוט אתה צודק

לגבי דדליפט , אני מודע למיקום הדי גבוה של האגן , השאלה אם הטכניקה מתקבלת ואפשר להעלות ל130 ?
אני איישם את הקטע עם הכתפיים
אני אישית הייתי חוזר על המשקל, בחירה שלך

גם אצלי היה אימון קשה היום ובהתחלה הייתה הרשה שאם אצליח את הסקוואט אלך הביתה - סקוואט טוב הכל טוב.
ובקשר לכשל, לומדים עם הזמן.
סרטון בקשר להתאוששות

בקשר לדדליפט לא יכול להגיד בביטחון אז לא רוצה להטעות.
בנוסף אני חושב שיגיע הזמן בקרוב לחגור.

סבבה אחי אנסה ליישם
והזמנתי חגורה אמורה להגיע כל יום אני מחכה , זה קצת מתעכב נראה בגלל כל המצב כי הנמל של הקבלת סחורה הוא באשדוד
אני בנתיים אחכה בסבלנות

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית