הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

אתה גולש עם הברכיים בסקוואט, זה סימן שאתה לא שולח את הברכיים כמו שצריך קדימה בשליש הראשון של התנועה.
בפעם הבאה אל תחכה לבנץ, יש לך כלוב, קח ספסל ותעשה שם בנץ.
הדדליפט זה כבר תלוי הרגשה, אחרי סקוואט ופרס הגב יהיה די גמור, למה לא לדחות לחמישי?

אתה גולש עם הברכיים בסקוואט, זה סימן שאתה לא שולח את הברכיים כמו שצריך קדימה בשליש הראשון של התנועה.
בפעם הבאה אל תחכה לבנץ, יש לך כלוב, קח ספסל ותעשה שם בנץ.
הדדליפט זה כבר תלוי הרגשה, אחרי סקוואט ופרס הגב יהיה די גמור, למה לא לדחות לחמישי?

יודע על הגלישה ומה גורם לזה , אתקן את זה
הכלוב היה תפוס ע"י הבילדרים וכך גם הספת בנצ' היחידה במכון
אני חושב על סקוואט קל , פרס , דדליפט / סקוואט , פרס דילאוד , דדליפט , יש לך משהו אחר להציע ?

אולי סקוואט קל, פרס ודדליפט, תלוי בהתאוששות שלך.

שכחתי להגיד שאני לא יכול להתאמן בחמישי חד פעמי

אולי סקוואט קל, פרס ודדליפט, תלוי בהתאוששות שלך.
ממילא הפרס נתקע לי כבר כמה אימונים , אעשה ריסט של 10 אחוז , ארד נניח ל47.5 קילו או 45 תלוי בהרגשה
מה יהיה יעיל יותר אבל כדי להגיע במקסימום כוח לדדליפט ? מבחינת סידור האימון

בשישי המכון שלי סגור - ערב כיפור

אימון תחת

אימון מספר 53 , B :

Squat - 3x5 120kg לא קל , בסט ראשון טכניקה הרגישה מאוד טוב , בשני ובשלישי קצת פחות אבל עובד על זה

Military press - 3x5 45kg ריסט , קל

Deadlift - 1x5F 150kg גועל נפש , בחיים לא יצא לי לראות כזה דדליפט מגעיל , גיליתי שאני לא יכול בו זמנית גם לדאוג שהכתפיים יהיו אחרי המוט , וגם לשבת אחורה (לדאוג שהגב לא יהיה מאונך לרצפה)
נדפק לי הדדליפט בזמן האחרון , כבר יוצא לי החשק להתאמן כי אני כבר לא מתקדם בשום תרגיל , אני צריך עזרה לגבי הדדליפט ובכללי לגבי המשך האימונים של ה0 התקדמות

Hardness - 9 קשה , לא מתקדם , טכניקה מעפנה , נמאס לי

מזל שצילמתי סרטונים
בסקוואט הזוית חרא , מי שצילם לא הבין שאני רוצה שיתמקד לי על התחת והגב , הוא חשב שאני סתם רוצה סרטון , הכי חשוב שרואים את הברכיים דרך המראה , וזה מה שרציתי
יש סרטון של הדדליפט מהחימום האחרון 135 לזוג , הטכניקה בו הייתה נראת טובה מאוד
הסרטון של ה150 , לא רוצה לדבר , סרטון שווה אלף מילים רעות

סקוואט סט ראשון 120kg :

דדליפט חימום אחרון 135 לדאבל :

דדליפט גועל נפש , 150x5F :

אני כן רוצה לקבל הערות על טכניקה , אבל אם כבר החלטתם לקטול אותי ואת הטכניקה שלי (שזה מגיע לי , ואני רציני) , אז אני מאוד אשמח לטיפים איך לשפר אותה להבא , אני פשוט לא מצליח לעשות דדליפט נקי

נערך לאחרונה:
נתתי לך ביקורת בקבוצה.
בכללי: אתה תולש את המוט ולא מנתק עם הרגליים.

העלית את הדדליפט 135 במקום הסקוואט.

אתה מושך עם גב עגול כבר מתחילת התנועה, תרים את החזה הכי חזק שאתה יכול ותכווץ את הגב התחתון, כפי שילדחלש אמר אתה תולש את המוט מהרצפה במקום לדחוף עם הרגליים, קיו שעוזר לי זה לחשוב שאני דוחף את כדור הארץ למטה ולא את המוט למעלה, בנעילה אתה צריך להעיף את התחת קדימה, תסדר את המיקום של הראש, אל תסתכל למעלה אלא קדימה, תנעל את הידיים שלך ( בחימום 135 רואים שאתה לא נועל, לא יודע מה לגבי ה150).

העלית את הדדליפט 135 במקום הסקוואט.

אתה מושך עם גב עגול כבר מתחילת התנועה, תרים את החזה הכי חזק שאתה יכול ותכווץ את הגב התחתון, כפי שילדחלש אמר אתה תולש את המוט מהרצפה במקום לדחוף עם הרגליים, קיו שעוזר לי זה לחשוב שאני דוחף את כדור הארץ למטה ולא את המוט למעלה, בנעילה אתה צריך להעיף את התחת קדימה, תסדר את המיקום של הראש, אל תסתכל למעלה אלא קדימה, תנעל את הידיים שלך ( בחימום 135 רואים שאתה לא נועל, לא יודע מה לגבי ה150).

תוקן
את כל הדברים האלה תאורטית אני יודע , מעשית הכל מתפקשש
איךהטכניקה ב135 לדעתך ?

תוקן
את כל הדברים האלה תאורטית אני יודע , מעשית הכל מתפקשש
איךהטכניקה ב135 לדעתך ?
לדעתי אתה צריך לשבת יותר אחורה,אתה מסתכל נמוך מדי,יכול להיות שהמוט קרוב מדי לרגל שלך ועל הידיים כבר הערתי לך.

כמו שאמרו אתה תולש את המוט. לדעתי אתה צריך פה פחות רייג'. אתה עוד לא מוכן לרייג'. תהיה רגוע ומחושב. גם במחיר של 10 קילו על המוט. תדחוף את כדור הארץ.
הגב העגול גם מונע ממך לנעול כי אתה לא יכול להכניס אותו בסוף התנועה.
בנוסף יכול להיות שהגיע הזמן לחתוך מss כי אתה באמת כבר לא ממש מתקדם לשום מקום. תנצל את הריסט של התכנית החדשה לעבודה טובה נטולת רייג' על הטכניקה שלך. ברגע שאתה ללא רייג' אתה יכול ממש להתעסק בכל החלקים הטכניים של התנועה. כל דבר עדיף על הגב הזה כי זה פשוט מתכון לפציעה. בהצלחה ידידי,
ומתישהו אנחנו חייבים כבר לעשות אימון משותף.. בכל זאת גרים כל כך קרוב. מאמין שגם אוכל לעזור לך בלייב יותר מאשר ככה

כמו שאמרו אתה תולש את המוט. לדעתי אתה צריך פה פחות רייג'. אתה עוד לא מוכן לרייג'. תהיה רגוע ומחושב. גם במחיר של 10 קילו על המוט. תדחוף את כדור הארץ.
הגב העגול גם מונע ממך לנעול כי אתה לא יכול להכניס אותו בסוף התנועה.
בנוסף יכול להיות שהגיע הזמן לחתוך מss כי אתה באמת כבר לא ממש מתקדם לשום מקום. תנצל את הריסט של התכנית החדשה לעבודה טובה נטולת רייג' על הטכניקה שלך. ברגע שאתה ללא רייג' אתה יכול ממש להתעסק בכל החלקים הטכניים של התנועה. כל דבר עדיף על הגב הזה כי זה פשוט מתכון לפציעה. בהצלחה ידידי,
ומתישהו אנחנו חייבים כבר לעשות אימון משותף.. בכל זאת גרים כל כך קרוב. מאמין שגם אוכל לעזור לך בלייב יותר מאשר ככה
לכזאת תגובה חיכיתי
יש אישור לעבור לטקסס ? כי בסקוואט יש לי עוד קצת לסחוט (בכל זאת השיא הוא 125)
לגבי אימון משותף , אין דבר כזה שלא עושים אחרי כיפור , אני אדבר איתך על זה בפרטיות שאגיע הביתה

לכזאת תגובה חיכיתי
יש אישור לעבור לטקסס ? כי בסקוואט יש לי עוד קצת לסחוט (בכל זאת השיא הוא 125)
לגבי אימון משותף , אין דבר כזה שלא עושים אחרי כיפור , אני אדבר איתך על זה בפרטיות שאגיע הביתה
ב-כיף, סקוואט כמעט כפול ממשקל גוף זה סבבה לגמרי לסוף ss. אין מה לעשות, כשנתקעת נתקעת. ואני לא בטוח שכדאי לך טקסס.. הטכניקה שלך לא וואו עדיין ויכול להיות שנפח ישבור אותך. לדעתי תעבור לליניארית או ל531

לא רואה פה תלישה של המוט, אבל לא מבין מאיפה אתם מביאים את זה, אין פה תלישה של המוט, יש התפוצצות ואולי תלישה ממך מינורית.
מה שכן, אתה מסתכל נמוך מידי, השכמות לא נעולות ובגלל זה הגב העליון מתעגל מהר ומושך איתו את הגב התחתון עם העייפות שבחזרות.
להסתכל מטר וחצי קדימה, להוריד אגן טיפה, חזה חזק בחוץ, שכמות נעולות, הרבה אוויר לסרעפת.

לא רואה פה תלישה של המוט, אבל לא מבין מאיפה אתם מביאים את זה, אין פה תלישה של המוט, יש התפוצצות ואולי תלישה ממך מינורית.
מה שכן, אתה מסתכל נמוך מידי, השכמות לא נעולות ובגלל זה הגב העליון מתעגל מהר ומושך איתו את הגב התחתון עם העייפות שבחזרות.
להסתכל מטר וחצי קדימה, להוריד אגן טיפה, חזה חזק בחוץ, שכמות נעולות, הרבה אוויר לסרעפת.
זה הרבה יותר תלישה מהתפוצצות. ה"התפוצצות הזאת" הורגת לו את כל הטכניקה. זה לא תלישה במובן של אנשים שמכופפים מרפק ואז מיישרים ובבום תולשים את המוט אבל גם זאת תלישה

לא מסכים.
מה שהרק1ן עושה בדדליפט זה תלישה, אני לא חושב שזה אותו דבר כמו שבר עושה.
הטכניקה מתפקששת לו כי הוא בסטאפ לא הכי טוב ומאבד כיווץ או יותר נכון בחלק מהחזרות 'ממהר' מידי ומשחרר כיווץ על חשבון מהירות\ניתוק יותר מהיר.

ב-כיף, סקוואט כמעט כפול ממשקל גוף זה סבבה לגמרי לסוף ss. אין מה לעשות, כשנתקעת נתקעת. ואני לא בטוח שכדאי לך טקסס.. הטכניקה שלך לא וואו עדיין ויכול להיות שנפח ישבור אותך. לדעתי תעבור לליניארית או ל531

531 זה יותר מתקדם מטקסס לפי מה שהבנתי , ובד"כ אחרי סס עושים טקסס ...
במה הטכניקה שלי לא וואו ? אולי רק בדדליפט , בסקוואט זה בתיקונים אחרונים , לא חושב שתהיה בעיה כי אין בטקסס נפח לדדליפט , ולגבי הסקוואט אני מאמין שזה יתוקן , חוץ מזה שבנפח זה 80 אחוז מ5רמ אמיתי ככה שאין סיבה שטכניקה תהיה לא חשובה כמו שהיא בשיא

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית