הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

יפה אחי כל הכבוד 😃
הגעת לסקוואט 140...
אני זוכר שבSS נתקעת לפני ה130...
אתה מרגיש שיפור משמעותי בעקבות הנפח הגדול יותר של התוכנית?

יפה אחי כל הכבוד 😃
הגעת לסקוואט 140...
אני זוכר שבSS נתקעת לפני ה130...
אתה מרגיש שיפור משמעותי בעקבות הנפח הגדול יותר של התוכנית?

תודה רבה
וכן סיימתי את SS עם סקוואט נמוך יחסית (125) בגלל פציעת כתף קטנה שתקעה לי אותו
שמע אני מרגיש שהתוכנית מאוד טובה , אני עדיין לא מספיק מנוסה כדי להגיד אם זה הנפח שמשפיע עליי , אבל אין ספק שאימון של שעתיים ודומס מטורף תורם לזה
נפח מחזק אותך זה ברור , השאלה עד כמה ? אין לי מושג
אל תיקח אותי דוגמא בטקסס
אני אדיוט , יצאתי חזיר שלא עשיתי דילואד בגלל שרציתי כמה שפחות להתקע לפני תחרות
תעשה דילואד של לפחות 3 שבועות כדי שתריץ אותה טוב מההתחלה , הגעתי לכשל בדדליפט בשבוע 3 ובבנצ בשבוע 4 , אבל אם יש משהו שאני בוודאות יודע שהנפח עוזר לו - זה לחיצות
לפני 4 שבועות היה לי 80 ל3F , באימוןהעצימות היה לי 82.5 לזוג , זה אחלה התקדמות לדעתי בהתחשב בזה שבקושי עשיתי ריסט
היה לי 75 ל3 , ויש לי 80 ל3 , אני מדבר על בנצ כמובן
גם הפרס מאוד מפתיע אותי , בSS הוא נתקע לי תמיד ולא הצלחתי לעבור את ה52.5 , הכי הרבה שלי זה 52.5 ל5,4,2 משהו כזה , כיום אני עושה 60 ל3x3 שזה הרבה יותר

תודה רבה
וכן סיימתי את SS עם סקוואט נמוך יחסית (125) בגלל פציעת כתף קטנה שתקעה לי אותו
שמע אני מרגיש שהתוכנית מאוד טובה , אני עדיין לא מספיק מנוסה כדי להגיד אם זה הנפח שמשפיע עליי , אבל אין ספק שאימון של שעתיים ודומס מטורף תורם לזה
נפח מחזק אותך זה ברור , השאלה עד כמה ? אין לי מושג
אל תיקח אותי דוגמא בטקסס
אני אדיוט , יצאתי חזיר שלא עשיתי דילואד בגלל שרציתי כמה שפחות להתקע לפני תחרות
תעשה דילואד של לפחות 3 שבועות כדי שתריץ אותה טוב מההתחלה , הגעתי לכשל בדדליפט בשבוע 3 ובבנצ בשבוע 4 , אבל אם יש משהו שאני בוודאות יודע שהנפח עוזר לו - זה לחיצות
לפני 4 שבועות היה לי 80 ל3F , באימוןהעצימות היה לי 82.5 לזוג , זה אחלה התקדמות לדעתי בהתחשב בזה שבקושי עשיתי ריסט
היה לי 75 ל3 , ויש לי 80 ל3 , אני מדבר על בנצ כמובן
גם הפרס מאוד מפתיע אותי , בSS הוא נתקע לי תמיד ולא הצלחתי לעבור את ה52.5 , הכי הרבה שלי זה 52.5 ל5,4,2 משהו כזה , כיום אני עושה 60 ל3x3 שזה הרבה יותר
מפלצת הנפח המעופפת ברכה אותך.

BarBibas עדכן את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 16/11/14

אימון מספר 13 , נפח :

Squat - 5x5 110kg אני לא יודע מה הולך איתי בנפח , מהסט השני כבר התחיל להיות לי קשה , זה כולה 110 קילו , בכל מקרה הטכניקה שלי בנפח נשמרת ואני מרוצה ממנה , סיימתי את הסקוואט מעולף ועברו 20 דקות בין סיום הסט האחרון של הסקוואט לבין תחילת החימום של הבנצ'
בגלל שנהייתי שמן , ירדתי חור בחגורה כי זה היה כבר לוחץ יותר מדי , סטים 3-5 נעשו עם חור מתחת לרגיל , הרגשתי הרבה פחות תמיכה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית