הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

אני רק זוכר מהתחרות שאמרת שאתה מתגייס למערך הטכני של חיל האוויר
אז זה מה שאמרתי לו אבל העיקר שבאמת תהנה בתפקיד ותהיה בבסיס עם חדכ טוב חח
עוד 3 שנים אני אתן לך בראש אז תמתין לזה!
נתראה באפריל 2018

הסר חשש מלבך ידידי,בר יהיה ב2015/6 לזרוק מוטות בתחרויות שונות.

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״טקסס הולדם״:

עדכון לוג: 16/01/15

סורי על העדכון המאוחר

אימון מספר 35 , עצימות :

Squat - 1x3F 147.5kg לא יודע מה יש לי עם הנאחס הזה , כבר פעם שלישית ברציפות שאני מגיע לאותן חזרות במשקל הזה וזה מעצבן

Bench press - 5x3 82.5kg התקדמות טובה מאוד , מבסוט מהמתכונת בלחיצות , השיא הקודם הוא 82.5 לשלשה בודדת ו85 לדאבל
היה לא קל בכלל , החזה שלי מת וגם היד האחורית

Deadlift - 1x3 160kg בסה"כ לא היה כזה קשה , משום מה הנעילה הרגישה קלה והניתוק...

קרא את שאר עדכון הלוג...
שכחתי לציין , התאמנתי עם @^pala @StrongLift שבאו לבקר אותי
היה אימון קטלני ביותר

ידידי, ממליץ בחום על לעלות נפח (ציינת שהוא עלה דווקא קל) ואולי ריסט קטנטן בעצימות.

ידידי, ממליץ בחום על לעלות נפח (ציינת שהוא עלה דווקא קל) ואולי ריסט קטנטן בעצימות.

אין סיבה , אני עוד פחות משבועיים מתגייס
אשאל את אליהו מה לעשות בנוגע לסקוואט הבא שכנראה יהיה אחרון כאזרח

עדכון לוג: 18/01/15

אימון מספר 36 , נפח :

אימון נפח אחרון

באתי בהרגשה כאילו דרסה אותי משאית , למרות שישנתי טוב ואכלתי הרבה

Squat - 5x5 122.5kg לא היה לי כוח להתחמם , פשוט עייף מדי , כשנכנסתי למוט פשוט לא הצלחתי להתרכז , זה גרם גם לבאטווינק (בטוח שזה נבע מהעייפות של הגב תחתון או משהו) , פשוט ירדתי כמו A2G , סט ראשון הרגיש כמו 5rm , הלכתי לצד שטפתי פנים , עשיתי סיבוב בחוץ כמה דקות והתעוררתי , כל השאר עלו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לכולם יש ימים גרועים...
לפחות התחדשת בPR. 😛 (אולי לא יום כזה גרוע?)

זה לא כל כך פיאר , פשוט תקופה ארוכה לא ניסיתי 5rm בבנצ , אז בנתיים זה ה5rm שלי , בטוח שיש יותר

אימון נפח אחרון? מה הלאה?
וזה השיא שלך בנפח בסקוואט, תפסיק לבכות

צה"ל קורא לי

זה לא כל כך פיאר , פשוט תקופה ארוכה לא ניסיתי 5rm בבנצ , אז בנתיים זה ה5rm שלי , בטוח שיש יותר

צה"ל קורא לי
שאני אבין, ציינת פיאר חזרות שהוא לא ממש פיאר בבנץ אבל לא ציינת פיאר נפח בסקבאט למרות שהגעת ככ עייף?

שאני אבין, ציינת פיאר חזרות שהוא לא ממש פיאר בבנץ אבל לא ציינת פיאר נפח בסקבאט למרות שהגעת ככ עייף?

אם אתה כל כך מתעקש להחשיב שיאים גם לנפח , אז כן ה120 שבוע שעבר היה שיא וגם השבוע זה שיא
ציינתי PR בבנצ כי זה החמישייה הכי כבדה שהרמתי בחיים , בסקוואט יש בערך 20 קילו יותר

עדכון לוג: 21/01/15

אימון מספר 37 , עצימות :

קודם כל אני רוצה להודות לאייפון הבן זונה שלי , שבלעדיו היום הייתי מחוסר רייג' , כל פעם שרציתי להכנס לסט , פשוט נכנסתי לאייפון , ניסיתי לפתוח אפליקציה רנדומאלית , וזה נתקע תמיד , אז תודה לך אייפון 4 מטומטם

Squat - 2x5 90kg לא רציתי להכביד , אז עשיתי התאוששות , וגם כי הרגליים עדיין בדומס

Bench press - 3,3,3F 85kg PR...

קרא את שאר עדכון הלוג...

איזה אפס הרוסי הזה, לא עוזבים ככה בנאדם

שלא ישמור עליי לא אכפת לי , אבל לפחות שיוציא כמו בנאדם ולא יתעקש על להוציא מקדימה "כי אין לו זמן והוא באימון אישי"
אפילו המתאמן שלו אמר לו לך תשמור עליו כמו שצריך אני אחכה 2 דקות
הוא פשוט שונא אותי כי אני לא קוקספיטר

שלא ישמור עליי לא אכפת לי , אבל לפחות שיוציא כמו בנאדם ולא יתעקש על להוציא מקדימה "כי אין לו זמן והוא באימון אישי"
אפילו המתאמן שלו אמר לו לך תשמור עליו כמו שצריך אני אחכה 2 דקות
הוא פשוט שונא אותי כי אני לא קוקספיטר

חבל שלא חיבלנו במכון. 🤬
פעם הבאה אני זורק את הדדליפט על כלוב!🍦

עדכון לוג: 27/01/15

סתם שיהיה לי רשום איפה שהוא
משקל גוף 75.5 - אני אשתדל לא לרדת מה70 ק"ג , אלא אם כן ממש אצטרך (א"ש ירדו בקצב איטי)
למי שלא מבין אחרי הטירונות אני מתכנן לרדת קצת בא"ש ובמשקל כדי להוות נקודת פתיחה טובה לחזרה לאימונים כשאהיה בסדיר

קרא את שאר עדכון הלוג...

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״לוג של חייל חלשלוש״:

עדכון לוג: 21/02/15

טוב אז ברוך השם סיימתי טירונות , ואני רוצה לחזור לאימונים
נתתי ביום חמישי אימון כדי לראות איפה אני עומד , סתם לבדוק משקלים
ירדתי בטירונות 5 ק"ג והרבה שריר ככה שלא ציפיתי ליותר מדי
התוצאות היו סקוואט 125x3 בנצ 75x5 דדליפט 140x5 , הכל בלי חגורה
כרגע אני בחופש עד ה1.3 , ונותן בשבוע הזה 3 אימונים סטייל SS לנסות להעלות קצת את המשקלים
לגבי האימונים כשאחזור לצבא - התוכנית עדיין בשלבי בנייה , אפרסם כשאסיים
יש לי במכון בבסיס רק בנצ פרס ודפיסט דדליפט (דדליפט עם פלטות של 10) אז אלו התרגילים העיקריים...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית