הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אין בעיה להתקדם עם שלשות, אני אפילו לא זוכר מתי בפעם האחרונה עשיתי חמישיות בימי עצימות.
לא הייתי שם לב יותר מדי למה שהחבר אמר על הנטייה קדימה - אני לא יודע אם הוא מסקוויט אבל הרבה אנשים חושבים שאתה צריך לשאוף להיות מאונך לרצפה ללא תלות במיקום המוט על הגב.

יום ראשון כרגיל?

לא הייתי שם לב יותר מדי למה שהחבר אמר על הנטייה קדימה - אני לא יודע אם הוא מסקוויט אבל הרבה אנשים חושבים שאתה צריך לשאוף להיות מאונך לרצפה ללא תלות במיקום המוט על הגב.
הוא מסקוויט, אבל יכול להיות שזה מה שהוא חושב... יכול להיות שיצא קצת גודמורנינג אבל לפי מה שהרגשתי זה לא היה משהו שאני אהיה מודאג בגללו...
יום ראשון כרגיל?
כנראה לא, יש לי לימודים עד 8 בערב ומשמרת לילה, לא יודע איך לדחוף אימון ביום הזה149eg:

הוא מסקוויט, אבל יכול להיות שזה מה שהוא חושב... יכול להיות שיצא קצת גודמורנינג אבל לפי מה שהרגשתי זה לא היה משהו שאני אהיה מודאג בגללו...

כנראה לא, יש לי לימודים עד 8 בערב ומשמרת לילה, לא יודע איך לדחוף אימון ביום הזה149eg:
😭

נו? איך היה המסע הרוחני?
למען האמת היה די טוב, האוכל היה סביר, אחרי כל ארוחה כאבה לי הבטן לשעה אבל היה סביר(ביום הראשון הייתה חעפלה בדואית וכמה ילדים שלשלו כל הלילה). הרבה צחוקים ואחרי היום הראשון כבר לי הגרון ולא יכולתי לצחוק יותר( 😭 ). סה"כ אחלה, טיולים זה אחלה, הקטע העצוב הוא שחוזרים לשגרה. אה... ושוקלד חומי זה זבל.

yujinius עדכן את הלוג ״השמנמן מטקסס שמעדיף פלטות על המוט מקוביות בבטן״:

עדכון לוג: 16/11/14

יום ראשון 16/11/14 שבוע 8 טקסס - נפח

סקוואט 5X5X130 היום התחלתי לשים מזרונים על המראה בשביל להתרגל לעבוד בלי מראה, הרגיש מוזר ולא רגיל...
בנץ' 5X5X100 התחלתי לעשות עצירה בחזרה האחרונה של כל סט, די קשה, משהו שצריך להתרגל.
האימון נגמר כאן כי מיהרתי להספיק להתקלח ולבוא למשמרת לילה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/11/14

20/11/14 - עצימות

היום עשיתי בדיקת סינגלים לקראת התחרות, סך הכל אימון מעולה, מאוד מרוצה מהתוצאות.

סקוואט 170X1 PR, 180X1 PRRRR
בנץ' 125X1
עם עצירה (אפשר להגיד פי אר כי לא עשיתי עם עצירה לפני זה), 130X1 PR רציתי עם עצירה אבל בזמן ההרמה קצת שכחתי מזה אז יצא עצירה רגעית
דדליפט 200X1 PR 210X1 PRRRRRRRRRR
יד קדמית לקינוח

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/11/14

יום ראשון 23/11/14 נפח

סקוואט 5X5 - 132.5,132.5,142.5,132.5,132.5 היו אנשים שעבדו בסקוואט איתי אז הורדנו והחזרנו פלטות כל פעם. בסט השלישי הרגשתי משום מה שהוא פתאום נורא כבד, חשבתי אולי לא נחתי מספיק מהסט הקודם או משהו, ואז אחרי איזה 2 דקות פתאום התחלתי להיזכר איזה פלטות שמתי והבנתי שבטעות שמתי 10 קילו יותר 🤦‍♂️
בנץ' 5X5X100 עם עצירה בחזרה אחרונה בכל סט.
צ'ין אפס 5X5X5 משקל עצמי 112.5, היה כבד, בקושי סיימתי סט 4 ו 5, גם המשקל שלי יותר גבוה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/11/14

יום שלישי 25/11/14 התאוששות

פאוז סקוואט 3X3X80
פרס 2X5X60
מסור 2X12X20
יד קדמית 2 סטים
פנדליי רואו 4X97.5
סתם כי היה לי 10 דקות לשרוף עד שיפתחו את המלתחות, ועמדתי עם בחור שעשה את התרגיל אז עשיתי קצת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/11/14

יום חמישי 27/11/14 עצימות

סקוואט 170X3 PR
בנץ' 125X3F
עשיתי עצירה בחזרה האחרונה וזה לא עלה...
דדליפט 200X3 PR
יד קדמית 3 סטים, חייב שהאימון יהיה שלם 😃

סרטונים של סקוואט ודדליפט, שימו לב איך ב 1:02 כמעט הלך כל הצילום, טוב ש @incin חזר לעצמו מהר 🤣

קרא את שאר עדכון הלוג...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית